Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Marysa, felicitari pt sarcina! Ma bucur mult pt voi! Leyre! (am citit la cozonacei ca mai asteptati o printesa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Multumim mult Corina!

Va pupam si pe voi si pe Arianna si Patrick!

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
si 25 saptamani cu Kariss Yasmin
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii vechi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

annesi vaorile sunt foarte mari atat dimineata cat si la o ora si 2 ore dupa masa, dr mi-a spus ca in cazul asta trebuie sa imi administreze insulina ...nu manac nimci dulce la party

mar ysa La multi Ani! sa iti traiasca comoara sa se faca mare si sanatoasa!

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 22+

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

La multi ani Leyre Alexandra!!!!

Ghiulten...gasiti voi un nume pana la urma!

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

la multi ani sarbatoritilor de azi

multi ani inainte fericiti ,ileana alaturi de sot si bebe

la multi ani si pt. leyre, sa fie sanatoasa alaturi de voi

mie azi dimineata ,prima care mi-a urat in felul ei la multi ani ,a fost printesa mea...a dat un recital imediat ce ne-am trezit ,a fost tare fain ,pacat ca nu am avut aparatul langa mine sa o prind pe camera...pupa mama pe ea

minunea mea 31+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

La multi ani sarbatoritelor de azi!
sa fiti fericite si sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lume.

+27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

LA MULTI ANI pentru toate burticile care isi sarbatoresc onomastica azi,, o zi frumoasa si fara excese...
Aerlilian multi ani fericiti si multa intelegere impreuna cu sotiorul tau
Lexi, numai bine si sa-ti treaca cat mai repede starea de depresie,noi suntem langa tine pentru orice...
Azi dimineata am facut si noi un set de analize pentru trim 3, vineri luam rezultatele si speram sa fie bune...
toate burticile si distractie faina azi...rasfatativa acum ca dupa nastere ne paste aerobicul

+30 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

La multi ani si printesei Leyre Alexandra,sa fie sanatoasa si sa aduca in continuare numai bucurii lui mami si tati...

+30 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Silvi, ce analize ai facut mai exact ?

+27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

la multi ani mamicilor sarbatorite astazi!!
- la multi ani pt fetitza ta marysa
- mylady..eu am putine poze pe facebook..cele mai multe sunt modele, manechine, si alte tipe machiate de minela diverse evenimente...indianca aia e fotomodel, am avut un show cu colegele mele...si fiecare si-a pictat propriul model...
- azi vedem bebelushaaa.abia astept...
- fetelor, caruciorul ala se lasa si pe spate si tipa de la targa a zis ca poate sta si un nou nascut...ma gandeam ca oricum, o sa cumpar si un cosulet de bebelusi cu care sa ma deplasez in prima luna...k sotu zice ca unde ies eu cu caruciorul iarna....acu astept si parerile voastre, chiar conteaza sa stiu...si mai e o problema in legatura cu body-urile...colegii il intrebau pe sotu meu ce face daca body-urile care i le cumparam nu-i vin..ca doar i le cumperi dupa ce se naste,ca sa stii ce-i vine...aici nu mai stiu...nu prea sunt de acord cu treaba asta, ce fac ma duc si cumpar body-uri dupa ce nasc..hop trop...stau si caut de nebuna body-uri...voi ce spuneti?

29+ cu

Mergi la inceput