Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***358***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Mai, si eu cred ca e un joc interesant, as vota pro, cu o singura conditie: sa mergem pe deviza "nu te supara, frate". Si sa tinem minte mereu ca e si serios, dar si joc.

Io fac parte din categoria diplomata, pt mine va fi greu sa spun direct si fara posibilitati de interpretare ce-am de zis... Tocmai fiindca am instinctul de aparare hiperdezvoltat (atat de dezvoltat ca la un examen l-am intrebat pe prof daca nu cumva vorbesc ca televizorul ) incerc sa ma pun la adapost fata de eventualele represalii...

Ar fi super daca am putea face "un pact de neagresiune".

Eventual tocam marunt in fiecare saptamana cate 2-3 fete, cine intra zice ce are de zis despre ele, saptamana viitoare le tocam pe altele, cred ca asa ar apuca sa zica toata lumea despre toata lumea.

So, i'm in!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Gizas, ce se pregateste p-acilea...

INA, daca ai verificat cu prima pagina, cre' ca n-ai uitat pe nimeni, mie la prima strigare asa mi se pare.

(sa va zic ce faceam io amu? am gasit din intamplare un cuvant latinesc pt "suzeta" cica limba moarta, ha??)

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Si eu sunt pro !!

Monnvas, ca bine le zici !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Inapreda, m-am lamurit si de unde e ordinea aleasa de tine , de pe prima pagina

Mergi la inceput

Ca sa vezi ce idee stralucitoare am avut cu chestionarul-joc !! Na, trebuie sa ma umflu-n pene putin si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Heeei, io inca n-am completat chestionaru' si voi ati trecut la alt joc?:))) E interesanta propunerea sau mai bine zis provocarea, o accept
Anamariame, Simply a facut comparatia cu Bree si abia atunci m-a pocnit si pe mine revelatia
Mie Lynette nu mi se pare urata, deloc; e drept ca pe langa Longoria cu frumusetea ei breath-taking, pe langa caprioara hailanta (am uitat cum o cheama, avea niste forme vuoluptoase si apoi a dat-o-n anorexie) si pe langa frumusetzea atipica si rasata a lui Bree, Lynette pare stearsa. Dar eu cred ca are farmec. Normal ca Novus e mai sexi si cu craci mai lungi

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Mai supun atentiei niste aspecte:
-ar mai fi Dyana, Mababei, Adrissimo si nu mai stiu
-fiind vorba de 24 de "subiecti", daca analizem 3 bucati pe saptamina, dureaza toata treaba 2 luni; mi-e sa nu se piarda interesu'
-io personal am cel putin o persoana despre care nu pot spune nimic
-oricum exista niste "diferentieri" pentru ca unele persoane se cunosc bine de tot pentru ca s-au intilmit de mai multe ori; altele vorbesc la telefon; unele scriu mesaje scurte si la obiect; altele scriu mesaje lungi si detailate; altele filozifeaza etc; deci, clar. "descrierile" vor fi diferite, cel putin cantitativ.
-si ar mai fi dar am uitat.

Nu cobesc, voiam doar sa va zic si voua ce "probleme" am io amu' cu toate ca, sinceritatea presupune o doza de subiectivism; deci, nu tre' sa-mi propun sa fiu...echidistanta. Sau...da?

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Ca sa vezi ce idee stralucitoare am avut cu chestionarul-joc !! Na, trebuie sa ma umflu-n pene putin si eu

Umfla-te cit mai poti ca, apoi, te umflam noi!!!

PS. Gigelica, te bagi?
PPS. Poate ar fi bine sa verifice cineva lista aia!

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
-fiind vorba de 24 de "subiecti", daca analizem 3 bucati pe saptamina, dureaza toata treaba 2 luni; mi-e sa nu se piarda interesu'

Asta nici mie nu mi s epare interesant cu cativa subiecti pe saptamana pt ca nu o sa mai fie asa interesant dupa prima transa deja
Cred ca tot lista cu fetele si spus despre fiecare ce ai de spus ar merge , nu stiu, ne mai gandim ...
Oricum o sa fie fun !! sper !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Novus, tot fizica era asemanarea dintre tine si Lynette. De fapt un pic mai mult, mai sunt cateva atibute comune, fix cum a caracterizat Ilinca, nu mai zic si eu o data, dar nu e cazul de pus egal, alea sunt si exagerate caricatural, si cam trecute , plus ca remarca era facuta cu aceeasi profunzime cu care tomai urmarisem serialul amintit. Era un fel de "ha, fii atent, parca seamana cu...".
In alta ordine de idei, I'm out la jocul pe care il puneti la cale, ca-s fripta cu ciorba la caracterizari. Dar abia astept sa va citesc!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput