cum pun poze prin bluetooth?

cum pun poze prin bluetooth? | Autor: oanap85

Link direct la acest mesaj

imi cer scuze nu stiu unde sa postez intrebarea ,rog moderatorul sa mute
daca ma puteti ajuta,cum pot sa transfer poze de pe telefon PE pc prin bluetooth?

multumesc

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Buna Oana,

Nici eu nu sunt mare mestera, dar stiu ca:
-ambele (si tel si comp) trebuie sa aiba bluetooth. In general laptopurile pot avea unul integrat, iar desktopurile nu prea au, dar se poate cumpara unul extern
-ambele trebuie sa aiba BT deschis si vizibil (multe telefoane il au din fabrica pe invizibil)
- dai cautare aparate din tel si ar trebui sa iti gaseasca comp. Poti sa le cuplezi - pairing sau pur si simplu sa vazi ca telef a identificat comp. dupa ce il identifica, intrii in poza, se;ectezi trimite si apoi trimite prin BT

Mai multe detalii cand revin la comp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

Ioana Pos
PE TEL. imi spune ca nu a fost gasit nici un aparat!?
si nu stiu nici cum sa instalez programul
sotul zice ca laptopul nu are bluetooth ca ar trebui un cablu de date...deci fara acest cablu de date nu merge?

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Odata cu telefonul ai primit si un cablu USB. Acela i-l conectezi la un cap la telefon, la celalalt la laptop si apoi copiezi pozele de pe tel. pe calculator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Oana, daca zice ca laptopul nu are BT nu ai ce sa-i faci. Si unul extern cred ca e vreo 200-300ron. Cauta in cutia telefonului si s-ar putea sa gasesti cablul de date (de conectare). Il bagi in telefon si in laptop si in functie de sistemul de operare pe care il ai (cred eu ca Windows ) o sa faca asa:
- apare pe ecran ca a gasit un 'ceva' si ii trebuie CD de instalare. in cazul asta ai de ales: 'instaleaza de pe CD', 'instaleaza de pe net', 'nu instala'. Alegi 'nu instala' si tot ar trebui sa iti apara o ferestruica mica cu optiunea 'open folder to view files'. - vezi mai jos
- apare o ferestruica mica cu optiunea 'open folder to view files' si cand dai 2click pe ea iti deschide memoria telefonului (fisiere audio, poze, fisiere video...) de acolo copiezi pozele cu copy/paste
- nu recunoaste deloc, dar deloc telefonul, dar vede ca este ceva conectat prin USB. Intri in My computer si acolo gasesti USB device sau numele telefonului tau si dai 2click pe ea si iti deschide memoria telefonului - vezi mai sus.

E mai simplu decat am scris eu aici, te asigur. Spor!

Mergi la inceput