Bine ai venit LEXY !! Mai-Iunie 2009 (113)
Raspunsuri - Pagina 9
alynta27 spune:
Poze recente!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
oana_MVT spune:
Narcisa sanatate lui Mihu, imi pare rau ca raceala nu v-a lasat sa va bucurati de Craciun.
Dici si tie mult sanatate. Tine-te tare sa nu te darame.
Sper ca albinutele si bondarerii au primit tot ce si-au dorit de la Mos.
Alina mi-au placut pozele de la camin, renul tau era tare mandru. Am vazut ca cei mici au fost implicate in impodobirea bradului. A iesit superb, cu asa ajutoare nici nu se putea altfel. Tu arati tare bine cu cei 3 pui pe langa tine.
Va spuneam intr-o postare anterioara ca nu cred ca vor fi certuri pe jucarii dar au fost si surpriza a fost ca tati era si el implicat la un momoment dat. Bataia a fost pe Hammer-ul telighidat pe care Eduard l-a primit de la sora mea. Cand l-au scos din cutie toti 3 (tata si baietii) se bateau pe el. Am crezut ca ma arunc pe geam, a trebuit sa intru in ei mai ales in sot care vroia neaparat sa le arate el cum trebuie condusa masina.
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
dicirstea spune:
Doamne, Alina, cand a crescut Maria asa mare?!
Oana, intradevar ...halal imagine...cam seamana cu cea de la mine de acasa "Stai sa-ti arat/sa te invat" pana se termina bateriile...
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
alynta27 spune:
Salutare!
Oana hi hi bataie in 3 zici?! Fain tare! Multumesc! sa stii ca ne-au ajutat si la curatenie. Am muncit pana seara de Ajun ca sa arate casa cat de cat. Dar s-au si implocat. maria ia matura, David mopul si fac si ei , mai fura carpa de praf. Sunt incurajati de fiecare data si laudati. I-am surprins ducand vasele murdare in chiuveta-chiar pitica. Matei e mai capos si e mai greu de lucrat inca cu el! Dar incepem sa ne intelegem!
Deci multumesc lui DD ca sincer nu stiu cum a crescut Maria! Stii ca se zice ca fetele sunt mai dezghetate. La noi asa e! E foarte receptiva, intelege tot, observa si o mica schimbare. In schimb are o incapatanare in ea si ridica glasul cand nu-i convine- e rea de gura, de foame si somn! Ce impact a avut masina de gunoi? Am admirat-o si eu?!
Va confruntati cu situatia noastra?! David cere iar si iar jucarii. Nu sunt genul sa-l mint, dar parca as vrea sa-i explic ca nu le poate avea pe toate si uneori ii si zic(nu stiu cat de ok e) ca sunt copii sarmani care nu au nici mancare si nici jucarii si sa se multumeasca cu ce a primit!
POZE
Cum a aparut Printul!
clodyac spune:
Buna fetele
Va pup si va imbratisez pe toate imi pare tare rau ca nu am putut intra sa va urez un craciun fericit dar am muncit ore suplimentare pana la 12.00 noaptea de nu mai stiu pe ce lume sunt eu va doresc de acum un an nou plin de realizari, sanatate si fericire alaturi de cei dragi si sa ne traiasca puiutii
dicirstea spune:
Un an nou mai bun, mai sanatos si mai fericit!!
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
narcisica28 spune:
Dici, Oana, va multumesc pentru urari !
Sa auzim numai de bine in 2012 !!! La multi ani !
Relusha spune:
LA MULTI ANI 2012! cu multa sanatate, fericire, bucurii, intelegere, iubire si tot binele din lume alaturi de cei dragi
dicirstea spune:
RElusha...LA multi ani mezinului!!!... mai ai putin si-l pui sa sufle in lumanare..
CAPRA CU 2 IEZI
CE AM EU DE OFERIT
alynta27 spune:
La multi ani!
POZE
Cum a aparut Printul!