Bine ai venit LEXY !! Mai-Iunie 2009 (113)
Raspunsuri - Pagina 10
DanaMi spune:
La Multi Ani, multa sanatate , fericire si un an nou plin de bucurii !!!
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
dicirstea spune:
Helau, helau, DanaMi!
La multi ani si voua...cum sunt bebeii? cum se impaca?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
DanaMi spune:
hello
Dici , copiii se impaca foarte bine, chiar mai bine decat am sperat pt ca Bia e cam obraznicuta si cam rea cu alti copii dar pe fratiorul ei il iubeste tare mult si e foarte protectoare cu el, acum ca a mai crescut Raducu si il las prin casa cu premergatorul se joaca amandoi si mi-e tare drag cand ii vad impreuna. Theo cum e , l-ai dat la gradinita, cum se descurca? eu vreau s-o dau anul asta si deja am inceput sa ma interesesz sper se gasesc o gradinita aproape de casa ca sa nu-mi fie greu s-o duc si s-o iau cu Raducu dupa mine.
https://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache/11Noiembrie2011?authuser=0&authkey=Gv1sRgCNeR4KmLsNjjlQE&feat=directlink
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
dicirstea spune:
Nu l-am dat la gradi ca vroiam sa il duc impreuna cu Matei si mi-l primea sub 3 ani daca se putea intelege cu el, macar.
Face la toaleta perfect, se spala peste tot, dinti..ok , dar abia de vreo 2-3 saptamani a inceput sa lege cuvinte in ceva propozitii, asta daca "ata mea, nu oie tine" se poate numi asa.
In traducere: "asta e a mea, tu nu ai voie".
Am fluturi in stomac numai cand ma gandesc la gradinita pentru el... e mult mai individualist, nu prea imparte jucariile sau mancarea preferata, impinge chiar copiii care vor ceva de-al lui, nu conteaza ca sunt mai mari.
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
DanaMi spune:
Nu cred ca trebuie sa-ti faci griji ca nu vb inca, baietelul nasilor nostri pana la 3 ani nu a vb deloc si acum, la 4,5ani, nu-l mai opresti. si Bia e rautacioasa cu alti copii si nu-i place sa imparta lucruri dar tocmai asta e unul din motivele pt care vreau s-o dau, sper sa se schimbe ca nu-mi place sa fie egoista desi eu incerc si fac tot posibilul sa o invat sa imparta dar ea e foarte incapatanata si daca nu vrea sa faca ceva..... greu reusesc sa o convig. Dar sa fim optimiste , ca vor creste si se vor schimba
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
dicirstea spune:
Daaa, dar Theodor e asa si cu fratele lui, pe care de altfel il pupa pe toate partile, dar nu-l lasa sa-l luam in brate sau sa il mangaiem si pe Matei, pur si simplu ne ia mainile de pe Matei sau imi pune mana pe gura sa nu il pup si pe Matei.
Iar Matei e un superintelegator pana la un punct...adica il articuleaza cand ii e lumea mai draga, ii pune cate o piedica pe sestache...
La tine nu cred sa fie probleme...Bia o sa il vada pe Raducu , ca pe o papusa cu care sa se joace.
CAPRA CU 2 IEZI
CE AM EU DE OFERIT
alynta27 spune:
Fetelor mie mi-e dor de BECA! Stie cineva ceva de ea? Un id de FB sau mess aveti?
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
DanaMi spune:
La Multi Ani !!! albinute mari si mici care va serbati astazi ziua numelui, multa sanatate si multa fericire
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
alynta27 spune:
La multi ani Ioana/Ioan!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Bebe Beca spune:
Fetele cucuietele!!! LA MULTI ANI!!!!! Sa aveti un an nou cat mai bun si mai frumos! Si sarbatoritilor de ieri multa sanatate!
Eu sunt mai mult pe facebook, dar nici pe acolo foarte mult. Incercam sa demaram un proiect, un mic restaurant raw vegan si acum cautam informatii cat mai multe. In rest, ma informez cat pot de mult, citesc, incerc retete.
Copiii cresc, Tudor deja alearga aproape (a incepu sa mearga foarte devreme, pe la 9 luni si jumatate), in continuare nu doarme noaptea cum trebuie, are cate 8-10 treziri, pe mine m-a capiat.
Rebecutza este in vacanta, fericire mare.
Iar Sara... Sara este o poezie de copil. Dragalasa si ghidusa, veselia casei. Foarte incapatanata si cu personalitate puternica, insa dulce foc. Si scoate perle peste perle. A scapat de scutece definitiv, ii turuie gura cat este ziua de lunga si e frumusica foc. Deh, cioara...:)
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.298972906800397.79099.100000630699999&type=1&l=c90913ca40
aici sunt niste poze mai recente si le caut si pe cele de craciun, ca tocmai ce am descoperit ca au disparut de pe facebook. Tare asta
Daca ma primiti inapoi, imi dau toata silinta sa nu mai lipsesc