Bine ai venit LEXY !! Mai-Iunie 2009 (113)
Raspunsuri - Pagina 19
oana_MVT spune:
Si noi in acelas club. Avem programare la doctor la 5:20. Eduard a tusit non-stop azinoapte. Tusea la fiecare 5-10 minute, ii venea sa vomite, plangea ca il doare gatul
Facea febra 38, transpira si ii scadea febra, asa a tinut-o toata noaptea. Eu am dormit vreo 2 ore si alea din bucatele.
in ultimele 2 luni a fost mai mult bolnav, trece din una in alta.
Laura multa sanatate Mayei. Wow ce aproape esti de termen.
Narcisa santate lui Mihu si sper sa reusiti sa ajungeti cu el in Germania. Poate asigurarea sugerata de Dici v-ar ajuta.
Dici tre sa ai grija si de tine, daca cazi cine te ridica pe tine?
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
oana_MVT spune:
Dici multa santate lui Matei. Ce tratament i-au dat?
Azi ma intrebam ce face Clodyac, nu a mai intrat de mult. Oare cum o fi cu serviciul?
clodyac spune:
Buna fetele
Multa sanatate la toata lumea sa va faceti bine
Oana eu sunt bine muncesc si ore suplimentare si nu mai am timp de nimic am incheiat contractul pe perioada nedeterminata deci e bine sunt mai putin stresata ...
Laura ai grija de tine si multa sanatate pt fetita bolnavioara
Dici si voua putere si tare imi pare rau sa dea Dumnezeu sa treaca toate cu bine
Va pup pe toate cu drag
narcisica28 spune:
Duminica dimineata ne asteapta chirurgul la Cluj pentru analize, luni sau marti inteventia...iar astazi se implinesc 2 ani de la prima operatie...
Oana, sanatate multa piticului; nu merge cu asigurarea de sanatate, ar fi fost prea simplu - ce interes au ei sa imi plateasca o operaatie de cateva mii/zeci de mii de euro contra unei prime de asigurare de 300 euro...
alynta27 spune:
Buna!
Nu am mai intrat de ceva timp. Am avut iar un episod de viroze cu toti copii. de data asta Maria a fost cea mai afectata! Iar tratamente, nopti nedormite, 3 copii maraiti..
Ieri am fost la botezul nepotelului. Eram cam turmentata de nesomn, dar ne-am destins!
dicirstea spune:
Narcisica, te-ai uitat pe ce ti-am trimis? Ai sunat sa intrebi exact?
Pentru ca ei spun ca asigura si afectiuni congenitale sau ereditare.
Am si intrebat-o explicit pe tipa daca interventiile pe cord sunt acoperite...
Zicea sa-i spui exact afectiunea.
Si cum tia-m mai zis...in Italia se practica interventiile decontate cu cardul european de sanatate...daca ai gasi o clinica unde sa se opereze asa ceva...nu ar strica o intrebare.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
Nepotul meu ;
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ;
oana_MVT spune:
Clody ma bucur ca e bine la munca. Ce mai face Razvan?
Narcisa, incearca tot ce auzi, da telefoane, intreaba nu stii de unde apare o solutie. Sper ca la control totul sa fie mai bine decat va asteptati.
Alina, cum faci tu fata? Noi suntem 4 adulti cu un copil si cand e bolnav ne tremina pe toti. Acum sunt toti sanatosi, voiosi?
Dici, te-ai desumflat? Cum te mai simti?
Eu deja ma gandesc la ziua lui Eduard. Anul asta va intelege ce si cum. Deja ma intreaba "ce faci de ziua ta?" de fapt vrea sa zice "ce faci de ziua mea". Mickey Mouse va fi personajul principal. Nu stiu insa cam ce activitati sa organizez sa ii tin ocupati pe pitici.
andata spune:
Buna, scumpelor. Nu am mai scris de mult aici dar nu v-am uitat.
Dici, ma tot uit sa vad ce mai scrii despre Andrei si ma rog sa fie iar vesel si sanatos.
Narcisica, la clinica din Israel ati incercat? Gasesti date atat pe orice site, daca dai cautare dupa "operatii pe cord gratuite pt copii" cat si direct pe site-ul lor, aici http://www.saveachildsheart.org/282-en/Sach.aspx
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor
laurraa spune:
Buna fetele!
Se pare ca viroza asta nu iarta pe nimeni; eu colac peste pupaza am incheiat-o cu o frumusete de otita
narcisica, cum crezi tu ca e mai bine, dar parca si eu as tinde spre "Exterior" sa merg;
alynta, uof, cum te descurci mama? Bravo tie.....sanatate multa
Oana, asa tusea si Maya dar nu facea febra; desi a fost multa, se pare ca dexa a ajutat-o dar avea pneumonie
andata
dici, multumesc mult
clodyac, spor la servici si ma bucur ca acum ti-e bine. Razvan cu cine sta?
va pup cu drag