Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 19
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui btz_ovi Mai fetelor,poate o sa ziceti ca's exagerata,dar stiind prin ce chinuri am trecut cu el,voi stiti toata povestea,am ajuns la stadiul sa ma infurii de la orice chichita,si oricat de bine si-ar face treaba cineva,mi se pare ca nimeni nu ma intrece,eu il cunosc cel mai bine,eu stiu mofturile ,tabieturile. |
pai nici nu are cum sa te intreaca, asa cum e mama si cum le stie ea nu e nimeni pe lumea asta
asa era bunica mea pentru mine, ea m-a crescut si orice durere trecea daca ma tinea in brate, nu mai aveam nevoie de nimic...simteam ca ma iubeste...
ma bucur ca prima zi a fost bine, asteptam vestile de maine
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ochidut spune:
btz, ma bucur ca a fost bine
Ooana, voi cum mai sunteti? E mai bine Matei?
sa ii treaca repede
Si un
special pt Racusor!!!!! Stiu ca iti e greu, e un sentiment tare naspa sa fii mereu pe fuga, sa ai impresia ca parca nu ai niciodata timp de nimic. Din pacate de acum asa vom fi mereu impartite
, ca noi nu putem renunta nici la job dar nici la timpul petrecut cu picii. Dar tu esti una din cele mai puternice mamici , insasi mama delfinasului sef
, asa ca o sa iti treaca starea asta
de Larisa Ioana 24.06.2010
ooana spune:
| citat din mesajul lui ochidut HAI SA MAI FACEM O MI !!! pana in vara mai e mult tare........putem si iarna/primavaraMami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
o idee tare buna!!!

noi, adica eu, Paula si Ramona mai discutasem de o iesire impreuna la Arieseni cand vine zapada - daca mai tenteaza pe cineva, ar fi fain sa mergem cat mai multi
daca vreti va arat si pensiunea in discutie - finii mei au fost deja deci e testata si au zis ca e super
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
ochidut spune:
da, arata-ne!!! dar daca mergem mai multi, trebuie sa stabilim din timp......stii cat ne ia la fiecare pana ne punem de acord...si ar fi fain sa o ocupam noi pe toata.
cate camere are? si personal pe mine ma intereseaza sa faca de mancare, ca eu nu am asa talente si nici chef
ooana spune:
| citat din mesajul lui ochidut Ooana, voi cum mai sunteti? E mai bine Matei? sa ii treaca repede |
mult mai bine, azi nu a facut kaka pana acum si nici febra
a varsat o singura data dar zic eu ca din cauza debridatului, are un gust oribil
i-am dat imediat hidrasecul si a fost ok pe ala nu l-a varsat
de maine incepem sa si papam usor usor cate ceva
1an +
Noi 2
ochidut spune:
| citat din mesajul lui histamina noi vom fi la Lupeni de sarbatori,nu f departe de Arieseni |
eu ma gandeam in alta perioada la MI. de sarbatori poate te vezi tu cu fetele, dar MI sigur nu s-ar putea face atunci, fiecare are alt program, e cu familia...... eu cu clientii

ooana spune:
| citat din mesajul lui ochidut da, arata-ne!!! dar daca mergem mai multi, trebuie sa stabilim din timp......stii cat ne ia la fiecare pana ne punem de acord...si ar fi fain sa o ocupam noi pe toata. cate camere are? si personal pe mine ma intereseaza sa faca de mancare, ca eu nu am asa talente si nici chef Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
http://www.cabanadaria.ro/index.html
asta e - vad ca se poate manca in apropiere si ei au bucataria pe care o pun la dispozitie
bineinteles ca putem merge altundeva, doar va fi un vot liber exprimat care va dura cel putin 1 luna

1an +
Noi 2
ooana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ochidut
eu ma gandeam in alta perioada la MI. de sarbatori poate te vezi tu cu fetele, dar MI sigur nu s-ar putea face atunci, fiecare are alt program, e cu familia...... eu cu clientii ![]() Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
da, asa e...de sarbatori nici noi nu putem
1an +
Noi 2
ochidut spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
http://www.cabanadaria.ro/index.html asta e - vad ca se poate manca in apropiere si ei au bucataria pe care o pun la dispozitie bineinteles ca putem merge altundeva, doar va fi un vot liber exprimat care va dura cel putin 1 luna ![]() 1an + 08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
daaaa, 1 luna cel putin
mie imi place aici, e f fain. singura parte mai dificila mi se pare cu mancarea, dar mergem cu masina acolo in vecini, unde zic ei pe site. asa sunt eu, mai lenoasa, mai ales cand plec undeva cu gasca nu am chef sa stau sa spal sau apoi sa iasa discutii ca eu nu mi-am spalat ceasca de cafea sau sa ma uit urat la altul ca a lasat mizerie prin bucatarie dupa ce si-a gatit..... de aia, ca sa evit situatiile astea imi convine mai mult sa fie totul organizat, si cu mancare. dar nu-i bai, eu v-am zis, chiar merg oriunde.
principalul e sa avem liber atunci cand stabiliti voi, ca de....de multe ori noi avem treaba si in w/end... si din pacate asta ne taie elanul de socializare

in schimb, in perioada 23- 30 ianuarie ne razbunam pt munca pe care treb sa o depunem de sarbatori in serviciul altora si plecam la caldurica si shopping
, in dubaide Larisa Ioana 24.06.2010