Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Ziua buna dragele mele!

Ieri am avut o zi tare frumoasa, aproape fara mofturi la mancare. Sa speram ca va tine asa.

Otilia . pai ii dau LIV52 pt. ca de aproape 3 luni ma lupt cu mofturile lui, masa de pranz e un chin, uneori nu functioneaza cu nimic: nici cu tel. in mana. nici cu jucarii, nici cu cartile cu animale, nici cu lingurita la el in mana! Pediatra mi-a recomandat sa-i dau. Intr-adevar, Raducu arata bine, dar e si mic de statura. Acum are cam 75-76 cm lungime si greutate in jur de 9400 gr. Astea ar cam corespunde pe la 9-10 luni ca varsta. El a fost si mic la nastere (48 cm) si subponderal (2680 gr). poate asa ii este felul, stiu si eu...Cred ca e cel mai mic din delfinariu (exceptand Sebi de Histamina, dar el are probleme mititelul). Nu prea stiu nici eu daca e bine sa-i dau, dar nici nu mai stiu ce sa fac ca sa manance. Am incercat n variante... Cred ca acum ar vrea sa manance singur, dar nu prea poate cu lingurita si nici ajutat nu vrea. Doar invarte longurita in farfurie sau pe langa. Nu duce la gura. Sper ca e un antrenament si ca in curand va duce singurel la gura lingurita cu mancare...

Sorina si noua ne e dor si sper sa ne vedem de Craciun daca veniti la Barlad. De Revelion nu cred ca vom fi acolo. Bogdan e un nazdravan

Ooana, multumesc de pont cu lacul amar pentru copilasi care sug degetul. Cred ca o sa caut si eu cat de curand! Mie deja mi se pare ca incisivii centrali de sus sunt putin in afara fata de incisivii laterali .

Paula, asteptam cu nerabdare ce spune dr. din Spania! Tinem pumnii sa fie totul bine!!!!

Pupam delfinasii care si-au spart buzica! La ultima cazatura Raducu si-a ciobit un pic si un dinte . Atunci nu am observat, abia dupa cateva zile.

Histamina, parca stiam ca nu e indicat sa amesteci alimentele care contin fier cu cele care contin calciu - nu se asimileaza nici unul (ma refer aici la ficatel cu iaurt/lapte). daca gresesc, scuze

Victo, cum a fost la examen?

BTZ pupam dulce "scolarelul". La ora asta cred ca deja ajungeti acasa! Pacat ca nu poate povesti mititelul cum i s-a parut la cresa! Sper ca a fost totul bine! Ce enervanta chestia cu ceaiul! Poate totusi iti vor urma instructiunile si ii vor da apa!

Michelle, sper ca ati petrecut frumos!

miruna, bine ai venit!

nu mai stiu ce mai vroiam sa spun, poate reusesc sa mai intru mai tarziu.

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Puiutz_mic, tin sa te contrazic si Vladut al meu are 77cm si 9kg,are mai putin ca voi,dar sanatosi sa fim! Noi mincam asa mediu,nici prea mult si nici defel,asa e copilul ca si noi parintii lui sintem si mici de statura si la kg,noi ne-am nascut cu 47 cm si 2950 gr.asa ca nu sinteti singurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Otilia, ce probleme ai cu gatul? Ce fel de jena? Ai cumva rinita alergica sau sinuzita? Poate fi de la astea. Si eu sufar de aceeasi chestie...inca nu am ajuns la alergolog sau macar orelist.

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

gata, am scapat si de vaccin...n-a zis nici 'pas'... cred ca mie imi era mai mult teama...

acu stau si astept reactiile...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

buna-ziua si spun din start:scuze, in primul rand ca dau buzna(nu-i frumos)si in al doilea rand ca vin cu cersitul...

insa daca va plac fotografiile noastre, va rog votati-ne accesand link-ul pus la semnatura..

multumim!

Prezenti in concurs , un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.

Va multumim tuturor!

27+
AMR:13 saptamani

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

habar nu aveam.daca dr asa a zis,iar eu nu m-am obosit sa-l verific.
multam fain.
eu il mai frec si cu galbenus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Nicole, tu ai FB? vreau sa-l vad pe Sebi !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

nicoleta vaia, trimite-mi cerere de prietenie pe FB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Incerc sa recuperez din urma.... W/endul asta iar ne-am facut de cap, am trimis copilul la munte cu mama...si noi am bantuit peste tt prin oras. Nu e bine, ca incepem sa ne invatam asa cu program de voie.
Mai devreme am avut un soi de conversatie telefonica cu Larisa, am pus-o pe speaker, de au murit de ras colegii. Mi-a zis cu o cheama (lari lari lari), cum face vaca, calul.....ce mai, numai onomatopee se auzeau. Cel mai mare ras a fost cand a inceput sa faca ca bebe:uaaaa uaaaaa.

Bumblee, "soacrele" sunt un subiect ce nu poate fi epuizat si care mereu ne mai pot "uimi" cu cate ceva. Eu cred ca o sa depasesti problema cand va fi vorba de casa...dar soacra undeva acoloin penumbra tot o sa ramana, cu ungiutele scoase asa sunt soacrele dar nu trebuie sa le dai satisfactie. Offf ma enerveaza rau tare, ca eu te stiu asa vesela si optimista, esti plina de viata si imi vine s ao bat pe soacra-ta ca te supara

Paula, aproape ca imi pare rau de soricel , ne mai distram si noi cu povestile tale. Glumesc...

Suzeta, si eu intentionez sa o abandonam, dar am mai tinut-o putin pt dinti. noi suntme ca micheele, o foloseset doar cand se culca, ii dau suzi si pe dufu - plusul ei si atat. Dupa ce adoarme- adica 10 min- i-o scot din gura si gata. si o mai folosesc cateodata noaptea cand a mai scancit de la dinti, ma duceam si i-ao dadeam. Ziua o ascund si nu o folosim deloc. dar totusi m-am gandit si eu ca as vrea sa renuntam la ea

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Mai fetelor dar pe mara nu o mai alaptez de la 3 luni. Nu asta e problema. Acum le vede ca pe obiecte de joaca

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 30+

Mergi la inceput