Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 14
Alice_Elena spune:
Neata. Vreau cafea
Am dormit cam naspa aseara, mara s-a tot foit si a plans. Poate recuperez la pranz desi trebuie sa si gatesc ceva.
M-a vazut mara cand ma schimbam de bluza si i-a casunat pe sanii mei de atunci imi zice mereu "tate" cu un tz asa printre dinti, si ma trage de tricou sa le vada. Zici ca a mancat de la ele pana ieri asa face. Sper sa ii treaca pasiunea pana vine frasu :)
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 30+
histamina spune:
Alice,
nu ii trece.
nepotului meu i-a trecut la 3 ani!
vai de tatal lui Sebastian sa atenteze la sanii mei,ca-l bombardeaza cu picioare, muscaturi,apoi ma ia in brate si se uita la ta-su:mami meu!
da, domnle'! e clar! sunt leu si nu negociez!
eladea2005 spune:
neata...
vin si eu la o cafea...sau a doua... pici s-a tot smiorcait/plans azi noapte...ufffff...nu stiu ce sa ma mai fac cu el...noapte de noapte...deja simt ca nu mai rezist....urasc cand vine noaptea ca stiu ce ma asteapta...
in plus ma doare cam tare ovarul drept, am bagat un Indometacin si un ceai cald...sa vedem.... tre sa ajung si la un control sa vad care e treaba...
Nicole, felicitari mami...uauuuu, esti de admirat... si eu ma apucasem cu mare avant de germana, prin clasa 11-a, in ideea ca dau la engleza-germana...luasem ore, bagam la greu, dar din pacate nu era suficient cat sa-mi asigur o intrare fara emotii la fac, asa ca am schimbat in final cu romana...pe vremea mea (uau, ce baba sunt...) se intra cu medii f mari...
asadar, am hotarat ca Eric sa faca germana, si uite asa daca ii place si pe viitor si are talent, va face si scoala in germana sau cel putin germana intensiv...nu vreau sa se piarda pe drum, ar fi pacat...
Otilia, toata admiratia si pt tine...si munca, si copii...uf, cum te tii pe pozitii?
Rodi, pupam buba sa treaca repede... si Filip a fost de vreo 3 ori vampir pana acum... si prevad ca nu pt ultima data....PS - daca tu te plangi de frig, noi ce sa zicem?
azi facem si noi intr-un final Infarixul de 1 an...am niste emotii... mama lor de vaccinuri...
revin!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Otiliav spune:
Andreea cu greu mai facem fata. Stam acasa cu fetele in schimburi, cumparaturi cand se poate, mancare facem cam zilnic pentru ca e mare cererea . Ei sanatosi sa fim.
Saptamana aceasta vreau sa trag azi si maine pentru ca miercuri am o programare la doctor (in sfarsit m-am hotarat sa sun ca nu mai rezist cu gatul care ma tot jeneaza), sedinta cu parintii pentru Ana, dupa amiaza o duc la cor iar joi o aniversare.
Alice, eu pe mijlocie am intarcat-o fortat cu vreo 4 luni inainte de nastere. I-am tot explicat ca vine bb si titi e pentru bb si ea e fetita mare si n-am avut absolut nici o problema dupa nastere. Ba chiar i-am zis odata daca vrea sa suga si s-a prefacut ca vrea dar de fapt nu a fost interesata. Nici nu mai stia cum se face ca se pierde foarte repede reflexul suptului, parca in maxim 2 saptamani se pierde. eu sunt convinsa ca nu veti avea probleme mai ales daca ii tot repeti ce si cum.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
btz_ovi spune:
Salutari.
Nu stau mult ca's pe fuga
AM dus azi piciul la cresa,nu se mai dadea trezit,imi era o mila de el,as fi vrut sa-l las sa doarma in continuare dar nu aveam cum.
La 12.30 trb sa-l iau,sper sa fie ok.Cand am dus banutii la 9 mi-a zis ingrijitoarea ca plansese un pic,mai mult ca ciugulit,iar atunci statea in pat caci se freca la ochi si au crezut ca ii e somn.
M-a disperat o faza:le-am zis ca el bea DOAR APA,nu suc,nu ceai,nu compot,nimic altceva dar ele tot imi repetau ca un copil trb sa bea ceai pt sete,nu apa.Acum le duc o sticla de apa,sa o aiba el acolo si o sa le repet de "n" ori ca nu trb sa bea ceai.
EU sunt impotriva consumului zilnic de ceai,mai ales de tei si menta,ceaiul pt mine e un remediu natural impotriva unor boli,nu pt sete,pt aia e buna apa.Sper sa nu am probleme cu ele pe tema asta,sa nu fie batute in cap si sa faca cum vor ele.
Am asa niste emotii,dimineata m-am stapanit acolo dar cum am iesit pe usa am tras un bocet mic.Ovidiu era si el emotionat tot.
Apoi am venit acasa amandoi sa ne bem cafeaua,Doamne ce pustie era casa fara Paulica far' de frica
Va pup.Revin
ludmila_p85 spune:
Buna ziua...
Vad ca nu sint singura care uraste noptile chinuitoare! Nustiu ce se intimpla cu V.ca nu mai doarme ca inainte,la el in patuc! Indata ce il pun in patuc(adormit,evident) se trezeste plingind,nustiu ce are,spini in patuc? Cum il iau linga mine doarme dus,si pune mina pe mine sa ma simta daca nu cumva l-am dus inapoi in patuc si respira atit de usurat!!! Ma gindesc ca daca il durea ceva,era sa plinga si linga mine,dar asa,na ! Asta cum se mai cheama? dragoste de mama sau???
Dintisorii nu ies,nu vor si nici sa vad ce are nu ma lasa,incleasta gurita cu buzele stris,strins
Va pe toate sa aveti o zi frumoasa si linistita! Tre sa gatesc ceva pentru strumful meu,dar nu am nici o idee,acuma cit doarme,ca si somnul de amiaza s-a mutat la 1 ora in loc de 2-3 ore
eladea2005 spune:
of Gabitza, mami...te imbratisez tare...stiu cum e...si eu am bocit cand l-am lasat la gradi pe Eric, plangand...asa ca stiu cum e...dar la noi n-a fost decat o zi de plans, apoi n-a mai fost cazul...e greu mami, dar daca tu il lasi cu inima impacata si stii ca e in siguranta acolo, eu zic sa nu-ti faci giji...
ludmila, eu dorm cu Filip in pat, ca noaptea suge de n ori...si tot plange..sigur il doare ceva... la noi nu e chestie de rasfat...
alice, citeam si eu de alaptatul in tandem... acu nu stiu ce sa zic...cat e de ok pt ccel mare, dar na...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ludmila_p85 spune:
Vorbiti de cresa,la noi in oras nu exista si de asta mamicile stau acasa cu bb pina la 2-3 ani cind ii accepta la gradinita,acolo toti copilasii tre sa manince deja singurei,la olita-singuri,intr-un cuvint independent.mii cam frica sa-l duc de la 2 ani la gradinita,am impresia ca nu s-ar descurca in toate,dar mai avem timp pina atunci
miha13gina spune:
Salutari si de la noi,
Fetelor stiu ca ma dati disparuta,dar timpul asta fuge.Am reusit sa citesc din urma,am vazut si poze cu delfinasi,dar cu scrisul e mai greu.
Noi suntem bine,Clara e o nazdravana se catara peste tot,ii place la nebunie sa danseze,vrea singura sa manance,daca nu are si ea o lingurita e scandal mare si refuze sa manance,daca nu o lasi sa faca ce vrea incepe sa urle si sa faca crize,afara ar vrea doar pe jos si sa iasa cu caruciorul de papusi,ne laudam cu 7 dintisori si 2 masele!!
Legat de suzeta,eu am insista sa i-o dau,ca pe la 2 luni incepuse sa-si suga degetul(si am preferat sa aiba suzeta)si a folosit suzeta pana la 1 an,dupa aia nu a mai vrut-o deloc;insa si acum o alaptez si vom mai continua pana prin primavara,cand voi incepe sa-i dau lapte de vaca din cana.
iar despre soacre,nici am mea nu-i mai breaza,dar am noroc ca fiu-su o pune la punct si de multe ori ce nu-mi convine ii spun!
vreau sa salut si fetele noi!
histamina,ma bucur ca analizele i-au iesit bune lui Sebastian si intradevar povestea ta bate orice telenovela!!
tina,bafta la interviu!
paula,Doamne ajuta ca rezulatele sa fie bune!
denisa,off nasii sunt mai rau ca raia pe om,in loc sa va bucurati si voi de un week-end impreuna si sa va rez pb,hop si ei dupa voi in Ungaria!!
rodica,pupam printesa sa-i treaca buba!
eladea,dar ii ies ceva dintisori,de doarme asa rau?ai incercat sa-i dai ceva pt durere inainte sa adoarma??
va doresc o saptamana frumoasa ,cu delfinasi cuminti si sanatosi!
Gina,mami de Clara(02.08.2010) si Thomas(21.02.2008)
histamina spune:
am mancat icre,superbe.poftesc de 6 luni.numai 50 de gr.atatica.
cine urla pe toate partile de toate acum.eu.dar tac malc.
mi-am facut-o cu mana mea.