Brumarei. N-D(94)- Bravo uratica! Bravo marypop74!
Raspunsuri - Pagina 19
dianalaura spune:
Ralu, iti zic si aici " la multi ani cu sanatate si fericire"
Aris, i-am facut aerosoli cu acc, plus ceai cu miere..acu e bine, deci nu tuseste ca magareata. La baie i-am pus si eu aseara eucalipt, plus langa pat pe noptiera am pus chestie de aia cu apa si lumanare dedesubt, sa miroasa in camera. Si am pus picaturi de eucalipt si busuioc, cica si asta e bun.
Petro, hai te rog eu nu te stresa.
diana33+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR 35 zile
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
dianalaura spune:
S-a nascut brumarelul Albert Christian! Are 3050g si 50 cm!
Mamica tocmai a iesit din operatie. Ne pupa pe toate si ne multumeste de urari!
Felicitari marypop!
Bine ai venit pe lume bb Albert!
diana33+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR 35 zile
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
tia_Mia spune:
Felicitari Marypop sa-ti traiasca brumarelul , sa va bucurati de el , sa fie sanatos si sa pape tot
Andreea 35+ Maya Maria
MINUNEA MEA
corina_s spune:
felicitari uratica si marypop
sa va bucurati de minunile voastre si sa va recuperati repede
Ralu
ce mai oare proapetele mamici?
va asteptam cu vesti
brambu, suntem alaturi de tine
35+
nadaflorilor spune:
Felicitari marypop!Bine ai venit pe lume Albert!
Petro, va fi bine !
La multi ani Ralu!
Nina, 34s+,
AMR minim 28 zile
madabout2003 spune:
Buna dimineata!
Felicitari Rania! Bun venit Vanessa!
Imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin emotiile alea, sper sa ajungeti repede acasa si sa aveti o acomodare usoara!
Felicitari MaryPop! Bun venit Albert!
Brambu te cred ca esti in pline emotii! Abia astept sa ne prezinti printesa nr 2 !
Mie mi'e un somn si'o lene...Azi o iau pe Emily acasa in pauza de masa sa mancam impreuna Era asa de bucuroasa, aprope imi dadusera lacrimile...
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 34+
luny spune:
Felicitari, Mary, sa fie sanatos!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
madabout2003 spune:
Neuron gravid
Ralu La multi ani! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de frumoasa ta familie!
Many La multi ani! ..cu intarziere Sa fii sanatoasa si sa vi se indeplineasca toate dorintele!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 34+
cris_09 spune:
Bine v-am gasit gravidute si proaspete mamici!
Am fost sambata la spital,la Lia73,l-am vazut pe Mateias,e cu ea in salon,e un frumos si un cuminte.
Erau bine toti 3,impliniti si linistiti.
M-a rugat sa va transmit ca va mulltumeste pentru galerie si felicitari!
Ps:am pus si noi poze in concursul "amintiri de vacanta 2011",daca vreti sa-mi votati strengarul,link-ul e la semnatura.Multumim
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">concurs vara 2011:cr1 si cr2