MONTIGNAC (164) ...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 7
andanii spune:
Ninha ce tare esti ... "parca l-ai trimite la armata" ... asa suntem noi mamicile de baieti, tare grijulii .. acuma al copil meu vrea intr-o excursie ... ma crezi ca am emotii sa-l trimit ??? el vrea , nu stiu ce sa fac , sa ii spun ca mi-e frica , rade de mine
cristeo mi se pare ca mananci foartee putin, micul dejun e ca si inexistent , micul dejun e masa principala a zilei , lipsa lui duce la infometare si acumularea senzatiei de foame duce la a manca mult mai mult la celelalte mese
pentru constipatie incearca dimineata pe stomacul gol o cana de apa la temperatura camerei , si fructe cu seminte de in, iaurt , lapte ...
andanii
2007...2011 de la 95 la 68 kg :):)
brindusik spune:
deci eu azi:
Md: cereale de ovaz cu lapte, 1clementina
G: mar, bucata de prajitura de tarate si biscuiti oreo
P: salata verde cu snitele
G:probabil un mar si o clementina
C: supa sau fructe
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
samira33 spune:
va multumesc doamnelor pentru gandurile bune.
am zis eu ca ma duc la mall da nu am bilete de autobuz si proprietarul pensiunii la care sunt cazata-el are bilete,e plecat si el ma invata si la ce statie sa cobor si ce autobuz sa iau...asa ca sunt sechestrata in camera.
pana acum am circulat doar cu masina si de asta sunt neajutorata asa acum.
m-am bagat la pijama deja...parca ma incearca si somnul...ma bag sa-mi citesc rugaciunile si nu cred ca mai ies azi.
pentru diseara am fructe si cu asta-basta.
raportez
MD-paine conforma-2 felii mari, cu unt-2 pachetele de 10gr. si svaiter si ceai indulcit cu indulcitor artificial.
G-o portocala
P-un piept de pui la tava cu legume sotate-ceapa,conopida,brocoli,dovlecel,vanata si salata de sfecla rosie.
C-am portocale si swetie
si mai am si niste alune crude.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
puisorul spune:
Andanii, acum se poate vota
Mersi Ninha . Poate gasesti o cresa in care sa se si faca ceva, educativ zic. Am inteles ca se vrea introducerea conceptului de educatie timpurie si la cresele de stat.
Samira, odihna placuta. Las ca mai ai timp de cumparaturi
De pranz am mancat o conserva de ton cu wassa si gogosar iar de cina tocanita de pui.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui2
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
crissteo spune:
Da, sunt de acord, mananc mai putin decat ar trebui- dar asta pentru ca nu ma simt asa bine. Organismul asta are si el de spus- nu i-a placut trecerea brusca de la un pachet de 500 g de biscuiti cu crema si 1 punga de seminte pe zi, in fiecare zi si cam atat, cam asta mancam eu inainte de a manca monti. Deci la 3 zile de cand tin monti, cria de bila, apoi constipatia, deci nu prea intra nimic. Ma straduiesc sa mananc, ca foame nu-mi e.
In fiecare dimineata beau 1 pahar de apa plata cu lamaie. Mananc un fruct.Si o cafea cu cofeina, incerc cat mai slaba sa fie.
Apoi la vreo ora micul dejun. Paine asta conforma merge cu orice sau numai cu glucide? Am vazut ca samira zice paine conforma cu unt si svaiter. E ok? Nu prea inteleg painea cu ce merge, care e paine de-i ziceti voi conforma? Am luat si eu wassa azi dar nici asta nu stiu daca e conforma. Cum ter sa fie?
Cereale am luat azi, fulgi de ovaz, merg cu lapte degresat si paine integrala cu gem fara zahar?
Carnea am mancat-o mai mereu cu legume, e drept ca foarte putine legume, o sa mananc mai multe. Si salate o sa bag mai multe.
Am luat azi ceai de crusin, daca chiar nu reusesc altfel sa apelez la el si seminte de in, le iau asa, sau le faramitez? Si mai pun seminte de in si in paine, o sa fac una imediat la masina.
Multumesc mult pentru sfaturi.
puisorul spune:
Cris, semintele de in trebuie macinate altfel nu isi fac efectul.
Painea poate fi integrala( doar din faina integrala) si se consuma doar in combinatii glucidice sau poate fi conforma( sau monti) facuta dintr-o combinatie de faina integrala si tarate in cantitati egale. Ii spune conforma pt ca are IG in jur de 35 si se poate consuma cu lipide. Asta eu o fac acasa si o fac sub forma de biscuiti.
Wassa de cumparat o poti manca in combinatii glucidice. Ca sa se poate consuma cu lipide ar trebui sa aiba fibre peste 24% si la noi nu se gaseste de-asta.
Fulgii de ovaz merg in combinatie cu lapte degresat.
Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui2
brindusik spune:
puisoaro tre sa te contrazic eu chiar am vazut in carrefour din bucuresti unde faceam cumparaturi wasa 24%..are ceva ambalaj cu bleo..adik o si vad in fata ochilor..ce vremuri...carrefour
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
samira33 spune:
cris si mie mi-a fost greu la inceput sa inteleg cum merge paine cu lipide si in final am inteles ca doar painea facuta in casa-volume egale de faina integrala si tarate este conforma/monti si merge combinata cu orice pentru ca are IG mic.
de cumparat nu ai sa gasesti paine care sa mearga cu lipide...poti gasi doar paine care sa se preteze meselor glucidice.
eu imi fac painea pentru o saptamana...o coc felii cam de dimensiunea palmei si maxim 1cm grosime.
asa imi e foarte usor sa arunc ceva peste ele dimineata la micul dejun pentru ca asa mi-am format o regula-sa mananc paine doar la micul dejun.
m-am obsinuit cu ea asa de mult ca nu mai pot concepe sa-mi lipseasca.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
puisorul spune:
Brandu, eu in Cluj nu am vazut . Adevarul e ca anul asta nici nu m-am mai uitat dupa wassa daca imi fac eu.
Deci rectific, Cris daca gasesti wassa cu 24% fibre o poti manca cu lipide.
puisorul spune:
Samira,ai dreptate.