MONTIGNAC (164) ...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 6
puisorul spune:
Samira, neaparat sa mergeti sa vedeti podurile noaptea . Si gradina zoologica e frumoasa. Iar daca aveti chef de balaceala Aquaworld de la Ramada e superb.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui2
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
crissteo spune:
Puisor votat! Superbe poze.
La multi ani celor care se sarbatoresc astazi!
Samira, sa fie totul asa cum iti doresti tu!
Eu sunt foartee balonata si constipata. Nu stiu ce sa fac, eu stiu ca de la carne, ca n-am mancat atata carne, dar vorba voastra tine de foame si nu mai mananc intre mese. Oare ce sa fac?
MD- un pahar de apa cu lamaie, cafea, o para
Apoi vreau sa mananc niste carnite, cascaval, branza, ceva- sa plec cu piticu pana la biserica.
Pranz- supa crema de dovlecei
mai departe nu stiu ca nu am pregatiti nimic inca.
puisorul spune:
Cris, multumesc. Incearca iaurt cu seminte de in macinate si tarate de psyllium.
Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui2
child spune:
Neatza!
SAMIRA o sa ma gandesc zilele astea la tine, sa ti se implineasca visul!
Meniul de azi:
- swettie
- mic dejun nemonti
- piept de curcan la gratar, mancare de dovlecei
- cina inca nu stiu ce, dar merg deseara la Lord of the Dance...deabia astept
brindusik spune:
cris da tu mananci vreodata cereale?ajuta sa stii..si inca ceva...cand mananci carne mananci si cu ceva leguma cruda (salata, rosii, ardei , castraveti)?..si desi fetele o sa arunce cu rosii.....o sa-ti spun si tie ce i-am spus unei prietene care e ..o cafea si o banana fac minuni (chiar daca e cafeaua decofenizata)
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
samira33 spune:
puisorule,multumesc mult pentru sfaturi...dar....sunt bifate toate...si multe altele pe langa ele,cam tot ce se putea vizita/face pe o raza de 200 de km am facut/vizitat.
sunt a6a oara in Budapesta acum si luna viitoare vin iar pentru 10 zile.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
puisorul spune:
Samira, atunci nu iti mai ramamne decat sa mergi la shopping
samira33 spune:
pai exact asta am in plan dupa masa de pranz
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
ninha spune:
Puisorule, am votat tot ce s-a putut.
Cris, carnea trebuie insotita de ceva fibre, neaparat. ptr constipatie recomand cu caldura un fruct, preferabil pruna, pe stomacul gol, eventual urmat de o gura de cafea fara zahar. am mai incercat si seminte de in mestecate pe stomacul gol + un pahar mare de apa.
Samira, doamne ajuta!
Azi am fost sa vizitam o cresa ptr Mirci. avem niste emotii, parca l-am trimite la armata.
Meniul de azi:
MD : o felie de paine de secara + salata de pui cu varza si maioneza
G : doua-trei guritze de tiramisu;
P : supa de pui + broccoli tavalit scurt in unt ghee (inghite cam mult) cu parmezan;
C : rosii din bulion la blender cu cimbru si/sau busuioc +/- smantana, sa vedem.
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
andanii spune:
Dragelor va pup :)
Brandusik asa e , carnea tine de foame si plus de asta organismul arde mai multe calorii digerand-o ... e indicata si la cina , un gratarel cu o salata ceva , tocmai pentru a da de lucru organismului sa consume :)
Samira tin pumnii sa fir bine
Sanse cum esti ??? cum merge ???
Puisorule io n-am reusit sa votez , mai incerc si azi
andanii
2007...2011 de la 95 la 68 kg :):)