MONTIGNAC (164) ...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 5
brindusik spune:
raportu meu azi e 70.7...o s arevin mai tarziu sa modific tabelasul ca acu is prinsa in trebi
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Ninha, painea integrala de secara nu e abatere daca nu o combini cu grasimi. Fa cadou toata ciocolata pe care o ai in casa Reteta lui Jamie e asta http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/19936/Muschi-de-porc-a-la-Jamie/. Eu l-am facut de vreo 2-3 ori cand am plecat la drum lung si am facut sandvisuri. Ani de Stefana (23.01.2008) ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii |
Ai dreptate cu painea de secara, Puisorule. M-am tampit!
Pastele integrale sunt ok cu grasimi? voi cum le considerati?
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
puisorul spune:
Pastele integrale nu se combina cu grasimi( parca monti da voie la o lingura de ulei de masline). Maxim zic eu merg combinate cu fructe de mare sau somon afumat( si asa zice ca sunt de faza 2).
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
child spune:
Eu stagnez, e si normal, la cate prostii am bagat zilele astea in mine, ma mir ca nu m-am ingrasat! Nu stiu ce am, nici cand am fost gravida nu am avut atata pofta de dulce si alte prostii.
Meniul de azi:
- un mar
- mic dejun neconform
- brocoli gratinat, mujdei de usturoi, piept de pui la gratar
- migdale, cioco 65% cacao
- iaurt
- ceai fructe
puisorul spune:
Vai vai Diana,tu care erai cea mai conforma dintre noi . Poate saptamana viitoare va fi mai bine
Eu inca nu am luat pranzul dar ma pregatesc pt un lucicos cu ciolan afumat
Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/pui1.jpg" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/pui2.jpg" target="_blank">pui2
brindusik spune:
eu azi:
Md: lapte o cu baton de cereale
G: o clemetina si un mar
P: snitel de pui si de vita cu salata verde
G: cred ca o clemetina , un mar si o banana ca ma duc la sala
C:supa crema de ciuperci
sanse spune:
Puisoaro daca vrei sa te voteze fetele posteaza pagina unde-s pozele nu pe ele deschise .
Asa nu se poate vota...
Intru pentru meniu
brindusik spune:
mirela m-am transformat in tine...acu mananc io carne multa..si am observat(ceea ce e si logic) ca daca mananc la masa de prinz carne...nu mai am pofta de aberatii sa rontai
puisorul spune:
Buna dimineata
Mersi Mirela, nu mi-am dat seama .Dar am schimbat acum.
Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui2
samira33 spune:
buna dimineata doamnelor
am ajuns cu bine aseara la Budapesta.
LA MULTI ANI!!!! tuturor celor ce poarta numele sfintilor de azi.Sa fie sanatosi,voiosi si la punga grosi!!!
revin astazi cu raportul ca doar am timp liber din belsug pana Vineri cand ma intorc acasa.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna