Dragele mele, da de Rilke, ce spuneti? Eu sunt in mod deosebit innebunita dupa scrisorile lui! Scrisoarea "An Franziska von Reventlow" mi s-a lipit parca de suflet. De poezii, ce sa mai spun?? sunt magnifice! voi ce parere aveti? cui ii place Rilke?
Acum un an de zile am primit cu inprumut de la o prietena,o cartzulie mica si veche,cu cugetari si diferite fragmente din cartile si scrisorile lui Rainer Maria Rilke!
Jos palaria,omul acesta a fost un mare intelept,imi place tare mult stilul si modul lui de a se exprima...iti unge sufletul..asa romantic si frumos....nu stiu de ce dar am impresia ca prietena mea ,nu mai "pupa" carticica asta inapoi...poate mi-o face cadou de Craciun
Lorelei,tu pe ce limba il citesti pe Rilke ? Ai ceva de el si pe romaneste ?
***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=499&cid=78
Subscriu! Mai intreaba si filoloagele de pe forum, ca le vad dormitind de citeva zile bune!
Nu, din pacate, eu citesc doar in germana. Dar cand eram adolescenta, am citit si in romaneste. In orice caz, si cand am citit in romaneste mi-a placut foarte mult, pe atunci aveam doar poeziile lui.
Corina, ai dreptate, asemenea carte nu se mai da din mana! Pastreaz-o si bucura-te de ea! Sa fii iubita!
Puk, nu stiu cum sa dezmortim filoloagele? sa le provocam la un duel?? - eu nu-s filoloaga, doar o mare consumatoare de literatura.
Multi pupici
Lorelei
quote:
eu nu-s filoloaga, doar o mare consumatoare de literatura.
Lorelei
Imi place mult de tot. Da' nu am mai citit de mult ceva scris de el. Bine ca mi-ati adus aminte. Astept link-urile ca mi-s filoloaga. pupici, gabi