Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici...

eu pe aici cu o durere de masea de mi vine sa ma duc acu s-o scot,ca astea de minte sunt cam in plus...intr-o perioada scurta am scos 2 masele de minte

Stefan va merge in clasa 0altfel nu se poate ca cica unde-i lege
nu -i tocmealaasa ca ai nostrii spiridusi vor face clasa pregatitoare la scoala...mie una imi convine dar era mai si mai bine programul de gradii...eu am mareee noroc cu ai mei care ma vor ajuta

am fost sambata la film cu gasca.....Saga Amurg..mie una mi s-a parut o mare prostie dar de daca Bianca e topita dupa el,i-am facut pe plac

ieri am avut primul examen la mastersistemul de inatamant e praf ,asa tare m-am enervat ...pai eu ma duc la un master de informatic si am ca materie ceva legat de constructie

G I O maine merg si eu cu Bianca la un medic homeopat cu toate ca eu nu prea am incredere dar nu as vrea sa-i dau pastile gen hormoni pt CM...o sa o rog sa-mi dea si mie ceva ca-s super nervoasa...

Tioana cred ca esti rupta de oboseala cu programul printesei,...

Silvii ce faci pe unde esti??

restul fetelor ce faceti ce va fac puii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Cosmina hai ca vin la o cafea rapida ca asa nu am chef sa incep inca o zi bafta multa uc examenele.
La noi e un frig de mori, am coborat sub zero noaptea, nu va zic ce szocata am fost cand mi-am descoperit ieri masina sub o crusta de gheata i-a luat zece min sa se dezghete. Eu sunt racita bocna desi in casa e cald, in masina e cald...la scoala sau resto e cald temperaturile de afar mi-a venit de hac, Alain da si el semne de raceala deci viitorul suna bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

La noi a venit prima zapada....cand am ajuns la gradi era totul alb...asa de frumos...copiii s-au jucat putin in iarba acoperita de nea.
marco isi facea planuri ca face om de zapada, ca merge cu sania si patinele....dragul de el...nu stie ca nu s-a pus asa de bine.
La noi in zona nu a nins, nu e alb.

Maine avem sedinta, din ce am citit pe forum, pot sa mearga in cls. 1, daca au facut pregatitoarea la gradi, cei care in 2012 implinesc 6 ani...ian-martie. asa ca s-ar incadra si spiridusii nostri.

Iuliana te asteptam cu vesti de la sedinta. sa intri cat mai repede sa ne zici ce si cum.
Cosmi sincer, cu toata nebunia asta, as face orice sa intre in cls 1, si nu in cls 0. mi-e ca cine stie ce inv. vor ajunge sa predea la cls 0, caci alea bune fug de asa ceva.
Silvia e frig si la noi. bine ca avem masina la garaj....am scapat de dat lopeti si dezapezit masini si dezghetat parbrize.

, o zi frumoasa sa aveti.

Mergi la inceput

sunt in urma cu urarile de LMA sarbatoritelor, .
Bee! Multa fericire, sanatate si putere de munca!
Ioana! Tot binele din lume si multa fericire alaturi de Vladimirul tau!
Oana! Sanatate si numai fericire alaturi de baietii tai!
printesa Daria! sa fii fericita si norocoasa in viata!
Mira sa va traiasca fetita si numai bucurii sa va aduca, alaturi de Selin si David!

si gata, sunt la zi......

Mergi la inceput

salutare...si eu am maine sedinta cu parintii sa vedem ce si cum

la multi ani si multa sanatate sarbatoritelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare.
Vin cu vesti de la sedinta.
Situatia se prezinta in felul urmator:
- copii nascuti in perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2005, merg obligatoriu in clasa 1;
- copii nascuti in perioada 1 ianuarie - 31 august 2006, merg obligatoriu in clasa 0 - dar tot la scoala;
- copii nascuti dupa 31 august 2006, merg la scoala in functie de optiunea parintilor;
Din pacate, se pare ca noi nu putem opta asa ca spiridusii nostri la anul merg la scoala.
Eu, personal as fi vrut sa mearga in clasa 1, dar se pare ca din cauza celor 6 zile diferenta nu se poate; se vedem daca vom putea obtine o dispensa pentru aceste 6 zile.
Daca pana acum era in dubii daca sa il dau la privat sau nu, acum nu mai am niciun dubiu: va merge la privat.
Din ce ne-au spus la sedinta, scolile de stat nu au nici personalul didactic si nici spatiul necesar sa prea 2 generatii o data: clasa 0 si clasa 1 si, se pare, ca pe langa faptul ca voi fi exagerati de multi in clasa, o sa fie si un mare haos.
Cert este ca ai nostri sunt generatie de sacrificiu.......
Cam astea sunt vestile

Mergi la inceput

e un mare haos Iuliana, la noi nu sunt scoli private, si nici nu mi-as permite...asa ca vom lupta sa intre la o scoala buna, si mai tare ...sa faca direct cls.1.
am tot citit pe net zilele astea si sunt tot mai convinsa ca trebuie sa fugim de cls.0. sa vedem cu ce venim de la sedinta, dar parca vad ca nu vom stii prea multe

Mergi la inceput

salutare gagici....

am fost la sedinta si am aceleasi vesti ca si Iuliana...asa ca la clasa 0 cu noila mine e cat de cat ok pt ca stefan este la grupa mare acum si macar nu va repeta nik

G I O se pare ca nu exista nicio modalitate de a sari direct in clasa 1 daca nu ai varsta potrivita...eu oricum il dadeam la scoala pe papan numai ca invatatoarea care o doream nu ia clasa 0 si aici e problema

duminica mergem la concert la Ovidiu Lipan Tandarica

Mergi la inceput

Eu vin cu alte vesti...... Putem sa-i inscriem in cls1, daca vrem, daca sunt pregatiti si au gr pregatitoare facuta.
Pe noi ne-a sfatuit dir si educ sa-i dam intr-a 1, si nu in 0. Ei oricum lucreaza pt scoala, au caiete speciale, din ian vor sa introduca stiloul sa-i pregateasca cat de cat.
Ne-a zis ca toti sunt pregatiti cu 4 exceptii, care sunt nascuti in vara....mult prea jucausi/copilarosi, caci altfel se descurca.
De la gradi au plecat in toamna 25 copii la scoala si vazand probl cu care se confrunta scolarii, vor sa ii pregateasca pe ai nostri din timp. Nu din pdv educational, caci sunt super pregatiti, cat din pdv comportamental, sa invete sa se descurce singuri si sa fie siguri pe ei.

Sambata vom merge la ziua portilor deschise la o scoala si pe urma vedem...
Oricum il voi inscrie in mai multe parti sa fiu sigura.

Ce ne-a mai zis: nu se stie ce inv vor lua cls 0 sau 1. In functie de varsta majoritatii celor inscrisi pe lista se decide. Asa ca riscam ca inv pe care o vrem sa ia cls 0.

Revin maine cu completari, acum scriu de pe telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Multe griji cu alegerea 0 versus 1. Cunoscand sist romanesc, mie mi s-ar parea mult mai imp sa aiba o invatatoare buna, decat un an in plus sau in minus...Aici unde-i lege nu-i tocmeala, asa ca nu se pot gasi solutii ajutatoare si asta scuteste de multe dileme. S-a zis stop la copii nascuti pana in 31 dec anul X,pai atunci prietena mea n-a reusit sa-si inscrie copilul nascut pe 2 ian la 0 si 5 min noaptea cu un an mai devreme pentru o zi in +, oricat ar fi facut el fata ca nivel de cunostinte ca prinsese totul de la fratele mai mare.
Cosmi- Sper ca ai vazut mesajul, unde ti-am explicat care-i treaba cu biletele.

Mergi la inceput