Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Buna dimineata!

silvi cum e la casa noua?

cosmi cum e bianca? nu prea stiu ce inseamna insuficienta ovariana...important e sa urmati tratamentul recomandat de dr...

eu zilele astea am auzit de o dr foarte buna la spitalul lahovari ce face exercitii la ochi cu copii si care dau rezultate incredibile ( unui baietel de la karate i-au scazut dioptriile intr-un an de la 7,5 la 2, 75 )...asa ca vom merge si noi la ea.

in rest, noi suntem ok....servici/gradi/activitati/casa...saptamana viitoare plecam la madrid 4 zile ( plecam miercuri seara si ne intoarcem luni la prima ora )...vom merge cu cumnatii nostri carora le-am facut cadou-surpriza pentru cei 18 ani de casnicie aceasta escapada....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Super iesire o sa aveti Bumbita, de cumnatii vostrii ce sa zic,sunt norocosi.
Silvia mi-a placut tare mult cum ai povestit inceputurile tale in rest. francez.
Ana da e nebunie aici cu clasa 0. Ce sa zic nici nu stii cum e mai bine, apelezi la cunostinte, iti rezolvi copilul si apoi nu mai poti zice nimic ca ca doar ai avut pile.
Gio inteleg ca ati hotarat cu scoala, am vazut ce fericit era Marco in prima banca. Si noi oarecum ne-am linistit, daca ramane totul asa, Tudor va merge in clasa 0, la o scoala cotata f. bine, noi nu dorim clasa I ptr. ca nu a facut pregatitoare, plus ca vreau eu sa mai aman putin tinand cont de pb. lui de sanatate. E bolnav si acum de 2 sapt facem tratament si ieri mi-a facut febra 39.
Toanca daca tu esti mai linistita stiindu-l pe Matei la o scoala privata si mai ales ptr. ca va permiteti financiar asta at. inseamna ca ai luat cea mai buna decizie.
Cosmi inteleg ca Stefan va merge si el in grupa 0. Ma gandeam ca doar Tudor al meu va ramane, dar asta e eu cred ca e mai bine ptr el asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

Si Angelo este bolnav, are infectie in gat.De 3 zile face febra pana la 40 si varsa. Este pe antibiotic, cere des sa manance dar dupa 4-5 guri spune ca nu poate inghiti ca-l doare.Sper sa fie mai bine la noapte, in seara asta s-a prezentat mult mai bine si vioi.
Luni pleaca si mama, Angelo a spus si astazi sa ramana aici, sa nu se mai duca in Ro ca a terminat acolo Pe 20 pleaca si Robert, trebuie sa trimita un pachet in It cu ce au nevoie ca n-au nimic copiii astia acolo.
Noi pe 5 dec. santem programati pt testul de scoala.
A constatat Angelo ca Munchen are mai multi barbati decat femeiEram in metrou si mi.a spus asta, m-am uitat in jur si in vagonul nostru erau vreo 5 femei iar restul barbati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Ioana merci de urari!!

o doane de cand nu am mai intrat pe aici. Defapt nu mai am timp de mai nimic......chiar si azi trebuie sa ma duc cateva ore la servici.
Noi suntem bine. De o luna ne-am mutat. Am avut o vara grea cu multa munca fara vacanta adevarata. Dar ce conteaza acum suntem la casuta nostra. Si ce bine e.

Copii sunt bine, David clasa III, c-am puturos si minimalist face numai ce trebuie nimic mai mult. Daria clasa I, cu cititul la ea merge mai incet, in schimb ii place sa socoteasca. Iar piticoata in rand cu ea, citeste mai bine decat sora-sa . abia asteapta sa inceapa si ea scoala.

https://picasaweb.google.com/117646415556753840331/August142011#
https://picasaweb.google.com/117646415556753840331/20NovAniversareaDariei#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

ce fac fetele?

Noi am fost sambata la ziua portilor deschise la o scoa;la de cartier din apropiere.
sunt 5 inv care vor lua cls.1, au locuri pt inca 3 cls.0 si se vor face daca sunt cereri, dar cu alte cadre didactice. Pai atunci e si normal sa fuga lumea de cls. 0. nu stii cum sunt inv astea, titulare sigur nu vor fii si nici cunoscute.
Noi am fost in grup....4 parinti cu 4 copii. au facut ravagii pe acolo...am vizitat clasele...dragute si toate moderne, au vb. la radioul scolii, dupa care i-au luat ceva inv. si noi am fost in amfiteatrul scolii sa ne zica cate ceva directoarea si sa cunoastem inv. de cls.1.
Baietii au fost tare cuminti si incantati...au primit insigna cu boboci pt. o zi la sc. gen. nr. 7.
Chiar ne-a zis o inv. cand i-a vazut, ca musai sa-i inscriem intr-a 1, toti i-a raspuns ce i-a intrebat, a zis ca sunt insteti, inalti...sa nu-i dam in 0. acum sa vedem....sa-i putem inscrie in cls.1.
Marco a fost super incantat, dar eu inca sunt socata...nu-mi revin ca in curand pleaca de la gradi, ca schimbam totul, ....bine zicea dir. gradinitei....noi ne vom acomoda mai greu decat ei.

Bumbi oooo...asta da surpriza, frumos cadou!
distractie faina.....de inghetat nu inghetati pe acolo, sunt cam 18-20 grade. doar ca nici nu prea aveti ce vizita in Madrid....sunt locuri faine la 50-60 km de madrid, dar va trebuie masina.
Miha eu fug de cls.0, pt ca ei fac la gradi programa pt. pregatitosree, si in plus....din ianuarie vor scrie cu stilou, ca sa-i pregateasca pt. scoala, sa nu vina cu caietele pline de porci.
si in plus....daca cls.0 se face la scoala...e gata...nu mai e programul lejer de gradi...sa lipseasca cand vrea, sa mearga la ce ora vrea.....asa ca daca putem, vrem sa sarim este aceasta clasa.
Ana pai tocmai ca la noi e aceasta incertitudine...s-a dat legea dar nu si metodologia....asa ca se poate interpreta si vad ca anul asta se lasa la latitudinea parintelui....sper.
pe urma nu se va mai putea alege si interpreta, dar se vor cunoaste mai multe dupa un an "experimental".
Maraki fruntea sus mami, cred ca iti e greu ca pleaca mama ta si lui Angelos la fel...a stat 2 luni la voi....poate veniti si voi in vizita.
Mult noroc si lui Robert. sa aiba un inceput bun in Italia!
Mira am vazut pozele, frumoasa casa...frumoase camerele copiilor, frumos nepot.
ce mai faceti voi?

ma intorc la sertarele de jucarii ale copiilor, am inceput trierea.
o sapt. buna sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Mira, am vazut si eu acum pozele...
Super casa si, te cred cand zici ca e bine.
Sa o stapaniti sanatosi,
Maraki, sanatate lui Angelo
GIO, sper ca anul asta sa mai fie loc de interpretari si nici eu nu vreau de nicio culoare clasa 0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Haideti sa va amuz...Alex a invatat sa numere pana la 5 in chineza. De la Louise, colega lui chinezoaica. Si e incantat ca nevoie mare ca descoperit ca Arina e rusoaica, asa ca a cucerit-o cu numaratul pana la 10 in rusa si ea la invatat acum pana la 12 si cum se zice Mos Craciun si Multumesc...Acum cauta de zor o spanioloaica sau o nemtoaica(stie deja pana la 10 in ambele limbi).
N-a refuzat-o nici pe Hawa, cand i-a cerut prietenia ca el nu vrea sa fie fetele triste ca n-au prieten. De insurat insa nu se mai insoara, pentru ca e deja cu Alexandra, care stie si ro si fr ca el.

Cica vrea sa invete sa numereb pana la 10 in toate limbile pamantului..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Super tare Alex Oare cum suna in chineza numaratul pana la 10? Trebuie sa caut in youtube A invatat si Angelo in primvara sa nr pana la 10 in engleza de la fetita cu care era in camera la clinica. De la nu stiu ce desene la tv a invatat in spaniola Printesa ce face? Cum se descurca Alex cu instrumentul? Am uitat la ce s-a oprit, mi-a ramas in minte contrabasul.
Angelo de ieri este muuult mai bine, nu a mai facut febra, a inceput sa manance mai bine, continua cu antibioticul si sta acasa sapt asta. Sapt viitoate se duc cu trenul cu Mos Nicolae( mi.au spus de la gradi cand am sunat sa anunt ca sta acasa dar mai multe amanunte nu stiu )
In rest, mi se pare pustie casa fara mama Abea astept sa pot sa-i mai cumpar un bilet pe net si sa vina din nou
Eu cu sv. Soacra-mea vine in fiecare zi si sta cu Angelo in orele mele de program .
Revin mai incolo ca nu mai stiu ce am citit

pooop fetele si spiridusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici.....

La multi ani tuturor sarbatoritilor!!!

Stefan va avea rol de caprala serbare asa ca tb sa-i fac costumatie...despre scoala nu mai agit,sa apara ceva sigur si o sa demaram si noi operatiunea inscriere

Bianca azi are teza la matematica si avea de dimineata niste emotii de nu va zic...sper sa fie bine

am luat dupa net un voucher ,,..o scrisoare de la mosul,personalizata si cu stampila de la polul nord plus certificat de buna purtare...sigur se va bucura pappan....

Marakino lasa ca vine mama ta repede inapoi.....sigur s-a simtit bine..
G i o asadar ati fost elevi pt o zilasa ca mai e un pic si ne vom duce zi de zi
Bumbii super mini vacanta...bravo plimbaretilor
ANA mare crai va fi Alex...cred ca de dragul fetelor invata sa numere in toate limbile
Mira aveti o casa de vis..s-o stapaniti sanatoasa

si Stefan are 2 fete pe care le place...ce mi place de el este ca nu se rusineaza si ne povesteste plus ca le ofera tot felul de jucarii

spiridusii ce-.si doresc de Craciun??

Mergi la inceput