Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 5
G_I_O spune:
Iuliana bine ca au anuntat la voi....caci stii ca eu sunt nervoasa ca nu m-au anuntat ca in gr lui Edi avea o fetita acelasi stafilococ de care zici, si cel pneumoae care ne-a facut probl si cand era Edi bb.
de abia astept sa treaca cele 7-10 zile de cand am terminat cu picaturile sa-i fac si eu exudatul.
aseara a fost ultima doza, asa ca mai avem putin.
Cosmi bine ca a internat-o pe Bianca, iti dai seama cat va costau analizele astea toate. stai si tu cu ea in spital?
bafta maxima sa nu fie nimic.
Laura.carol rau e cand nu vor copiii decat in brate. Bine, eu nu stiu, ca nu am avut astfel de probleme cu ai mei.
Ana muzica tot timpul mi s-a parut limba straina, asa ca te inteleg.
ce mortala e Anastasia...se machiaza noaptea? ai o domnisoara cu personalitate ce mai!
toanca spune:
laura.carol...ce mica e lumea...
Da, suntem la gradinita 7 ani la grupa istetilor.
Trebuie sa vad o poza cu Denisa ca e imposibil sa nu o recunosc
GIOda, din punctul asta de vedere nu am ce sa reprosez gradinitei; sunt foarte transparenti.
Mi se pare aiurea sa nu anunte parintii despre asa ceva.
Ana, super tare Anastasia....sa se fardeze noaptea
maraki spune:
Buna seara si de la noi,
Am inteles eu bine, Miha este gravi????? Wooowww!!!!! Miha sarcina usoara, sa va dea Dumnezeu un copil sanatos Cum te simti? In cate sapt esti?
Toanca, chiar ca-i mica lumea
Cosmi te asteptam cu vesti bune
Silvi super ca ati terminat cu mutatul Cum s-a a comodat Alain in noua locuinta?
Ana succes baiatului la invatarea instrumentelor Sa vedem acum la ce se opreste Pupici si la printesa cocheta Nu ma joc pe psp, ascult muzica cand ma intorc de la gradi si tare greu imi este sa nu incep sa cant prin metrou sau pe strada Am cumparat memory card de 4 gb si i-am bagat lui Angelo o gramada de filmulete cu tom&jerry, popey, filmul romanesc Ho,ho,ho ala in care joaca Stefan Banica jr. un film de la pixar " viata de gandac " si multe foldere cu muzica pt el si clasica pt ca-i place. Nu ma pricep la note, stiu doar de la sol in sus pt ca mi.a ramas in minte ca este pe a doua linie de jos si restul vin de la sine. Am facut chitara clasica in scoala generala, profa insa ne invatase sa scriem notele cu litere, asa invatam cantecele, erau trecute in caiet do,do mi mi sol sol fa...re mi fa.. mi fa sol do... asta e rapsodia romana Bine, la orele de muzica trebuia sa le stim pe portativ dar la orele de orchestra nu conta
Giova la ce ora iei copiii de la gradi? ma gandesc cand au timp sa manance de 3 x pana se culca
Eu m-am specializat de 2 zile sa fac hamburgeri, cheesburgeri, trei feluri de sandwich-uri Ma cheama sefa numai pe mine cand are comenzi, a vazut ca sant rapida si le aduc imediat A spus astazi ca imi lipseste boneta de la Mc Donalds la cat de rapida sant
In rest nimic nou, se apropie data cand trebuie sa plece mama Foarte repede a trecut timpul! mai e putin si pleaca si Robert in It, nu prea sant incantata.Angelo s-a obisnuit cu mama, a spus ca nu vrea sa plece inapoi in Ro, sa ramana la noi ca o iubeste. I-am zis ca se duce acasa ca este si tataie, a zis sa il aduca si pe el aici
maraki spune:
Nu pot sa gasesc in comp ssid-ul ca sa bag pe net psp-ul >Am cautat in youtube si nu am reusit sa dau de el chiar daca am facut pas cu pas ce arata. Am gasit si programul pt convertit filme sa se potriveasca cu psps, asa am reusit sa bag filmuletele pt angelo
G_I_O spune:
MARAKI nu Miha e insarcinata, ci Dia.
Copiii vin la ora 17, de la geadi, uneori la 18.
Mananca cand ajungem acasa, pe urma cu sotul pe la ora 20, edi bea laptele cu cereale la nani, iar Marco lapte cu cereale pe la ora 22. Bine nu zilnic mananca de 3 ori,dar de 2 ori sigur.
Dragul de Angelos, s-a invatat cu mama ta.... Cred ca si tu. Cat mai sta?
Mult noroc si fericire sa aiba Robert in Italia.
IULIANA nu stiu de ce nu au anuntat, nu-i inteleg, doar numai cu o sapt in urma ne-au zis de scarlatina. De obicei erau transparenti si ei.....zau de pricep.
MIHA78 spune:
Salutare,
Sunteti mortale plus foarte dragute. Deci asteptati vestea cum ca as fi insarcinata. Promit ca veti fi primele care aflati, din pacate nu sunt. Dar sunt bine sanatoasa, ma bucur de asta fetelor, asta e n-a fost sa fie cu al doilea copil, vom mai vedea ce ne ofera viitorul.
Cosmi in primul rand, astept sa ne spui ca totul e in regula cu Bianca.
Toanca si Gio la noi la gradi au afisat ca au fost cazuri de imbolnaviri cu stafilococ si am mers la analize noi parintii.
Gio, bravo tie, miscarea numai bine iti poate face.
Silvia, zile cat mai frumoase sa petreceti in noua casa, ma bucur ca ati gasit ceva ce va place.
Maraki am vazut pozele voastre, ai plimbat-o ceva pe mami a ta. Deci Robert e hotarat sa plece.
Ana, wow ai un artist acolo si o domnisoara in toata regula. Ce sa zic eu la muzica sunt paralela, de altfel la mai mule.
Ioana, te pup si eu, mai intra pe la noi.
Stiti deja ca la unele scoli se fac inscrieri pentru clasa pregatitoare.
Tudor cam racit, dar sper sa-si revina.
Maraki,
G_I_O spune:
Miha din pacate numai la voi in Cluj se stie...aici nimeni nu stie nimic...se tot codesc pt ca nu au personal specializat...trebuie sa aiba dubla specializare (educatoare/invatatoare) sau musai sa faca un curs.
Asa ca noi suntem in plop........poate ma enervez si-l bag direct in cls 1, ca mi s epare o mare porcarie cls.0.
In plus ei lucreaza la gradi pagini intregi in caietele speciale, fac literele de tipar, adunari si scaderi sunt la ordinea zilei....asa ca educatoare ii pregateste......
toanca spune:
Salutare.
Si la noi e o nebuloasa totala in ceea ce priveste clasa 0/clasa 1.
Noi prin ianuarie vrem sa incepem sa mergem pe la scoli sa vedem ce si cum.
Deci, ca si GIO, suntem in plop si plopu-n aer
MIHA78 spune:
Da, la Cluj am sunat la mai multe scoli, mai ales in cele din cartiere e stabilit ca au grupe 0. Am vazut la o scoala chiar si afis la poarta cu inscriere. La cele de centru, nu au toate spatiul, eu m-am interesat la una anume, vor face grupa 0 care tine de scoala respectiva dar in alta locatie, cred ca intr-o gradi din vecinatatea scolii. Clar va fi o nebunie, iar in clasa 1 cel mai pb. ii iau alti invatatori...
Gio, daca Marco e la grupa pregatitoare categoric il poti inscrie in clasa 1, daca nu e grupa pregatitoare ci grupa mare, zic ei ca nu se va putea.
cosmi1975 spune:
salutare gagici....
gata am scapat de spitalcu analizele stam bine,numai o insufucienta ovariana pe care tb s-o tratam...nu prea imi place dar ma conformez
Miha lasa ca vine si la tine bebeul
Maraki ma bvucur ca-ti merge bine si esti ok..se ,,simte,,
G I O ..Stefan papa de vreo 3 ori de cand vine de la gradii
Toanca se va rezolva si la noi cu clasele pregatitoare...pe cei cu dubla specializare se pare ca va cadea greutatea
fug..