Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Bumbi ai nostri au 2 camere, dar sunt spatioase...si acum depinde si cat de incarcata de mobila e sufrageria.
Nu ne mai doare urechea...acum sa scapam de mucii care au aparut azi noapte.
Mi-am facut abonament full...merg la orice ora, atat la fitness cat si la aerobic. asa ca da, vreau sa merg in fiecare dimineata, dupa ce las copiii la gradi.
asa l-am convins si pe Clau, a inceput si el cu mine azi, dar numai la sala....
Vreau sa scap de ceva kg pana la sarbatori si sa arat si eu mai bine....fara burta, colacei si alte alea. daca tot stau acasa si nu fac nimic...macar sa vad de mine.
Iuliana, da, de azi am inceput...sa vedem cat ma tine.
si Marco vrea PSP, dar nu arde...asa ca il amanam cat mai mult...nu e fan jocuri pe comp, dar nici nu vreau sa-l vad non stop cu ala in mana. Bine nu mi-a mai zis de el de mult...doar cand vede la cineva...vrea si el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

nici eu nu vreau sa-l vad non stop cu PSP-ul in mana. am o colega de birou care i-a luat asa ceva si acum regreta; cica nici pisu' nu face fara PSP-ul in mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

tocmai ce a plecat de la noi o colega ce e in cic cu fetita de 5 luni....o scumpete de fetita - cuminte, frumoasa, zambareata cu toata lumea, gangurind tot timpul...numai cu mine a stat...am mai lasat-o pe mami sa se duca sa salute colegii din alte birouri...

nu ma saturam sa ii miros pielea si puful din cap..

acvum sa vedem daca se prinde..... daca e adevarat ca se ia....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Gabriel- La multi ani!!!
Ioana- mie imi lipsesti....
O sa va scriu maine...pe larg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici....

am petrecut aseara un pic,am dat cadourile care le-au fost pe plac asa ca ..,,am scapat de data asta,,

Stefan are PSP dar nu-s incantatapentru ca daca nu ii fac observatie s-ar juca non stope bun la drum lung,e bun daca mergi la un dr si trebuie sa stai pe la usi..Stefan are noroc ca avem un baieitel care-i pune jocuri noi,muzica

G I O super ca te duci la salasi eu ar trebui sa merg ca se cam aduna kg dar nu am atractie catre sport deloc....sanatate lui Edi

ANA asa scurt?? si mie imi lipsesc fetele

Bumbii Doamne Ajuta sa se prinda daca asta iti doresti

Marakino sa stapanesca sanatos cadoul Angelo si la multi ani...ce nepoata

Toanca eu am cam facut un ,,contract ,, cu Stefanmaxim 1 ora cu PSP-ul asa ca sunt sigura ca te-ai intelege cu Matei

va pup si vb

Mergi la inceput

Neata.
Sunt rapida ca ma pregatesc de o sedinta
Cosmi, tu poate ai facut contract cu Stefan, dar eu sunt toata ziua la munca si nu am cum sa il controlez....
Bumbi, pai daca iti doresti, sa dea Domnul sa se prinda. Poate iti aduce Mosul un cadou frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

La noi tot asa, nimic nou.
cred ca merg azi cu edi sa-i iau exudat din nas....azi mi-a zis educ ca unei colege de-a lui i-a iesit nu stiu ce varcolaci in nas...2 inca, unul intr-o nare, altul in cealalta. si frica imi e sa nu fie ce a mai avut edi, streptococul pneumococcic, ca asta e cel care da otite. Iar o luam de la capat ca in primul an....mai am 3 vaccinuri dintr-alea homeopate, ...sa vedem acum ce se intampla si pe urma iau legatura cu dr. lui.

Eu cu sala, azi am fost la power fit...am lucrat cu bara cu greutate pe fiecare categorie de muschi.
maine e stept aerobic si stau si la ABS si poate bag si putina sala....sa vedem acum.

Bumbi doamne ajuta sa s eprinda daca asta vrei si sa fie si roz.
Cosmi super ca poti sa-l controlezi pe papan cu PSP. e bun la ce ziceai si tu. vad ca la drum lung, Marco s-a cam plictisit de dvd-ul portabil...noroc ca se mai joaca pe tel. meu, dar acum l-a descoperit si Edi si e jale...urla ca vrea si el si nu am de unde.
Iuliana gata sedinta?
Ioana pe unde esti mami? nu ai mai intrat de mult pe la noi. ce face razvan, Sonia?
Ana te asteptam azi cu ceva randuri mai multe decat ieri.

eu am luat din piata gutui sa fac dulceata, dar sunt asa de bune, incat una aproape am terminat-o.
o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici

am la treaba de nu siu unde sa incep...azi tb sa merg la un party,maine plec la tara sa-i fac pomana unchiului lui Gabi de 1 an
si trebuie sa fac si cumparaturi...insa vreau sa.mi fac timp neaparat sa ma intalnesc cu cuscra ANY care e in capitala cu nora mea

G I O e foarte bine sa iei un exudat ca sa vezi ec si cum,dar nu te ingrijoraStefan a facut 4 otite intr-un an de m-am dus si i-am facut audiograma imi era ca ramane surd

Toanca nu pot deschide link-ulmai trimite-l

Bumbiiparac prevad ca de CRaciun ne dai vestea cum ca vine barza

Miha ce-i cu tine de nu mai te ,,vede.. omul??

revin

Mergi la inceput

Cosmi, e concursul de aici Clipe de vara, pagina 26 parca.
Cu otitele stim cum e ca si noi suntem patiti
Matei s-a trezit azi dimineata si nu avea strop de voce desi nu il doare in gat, nu stranuta, nu tuseste.
O sa il sunam pe dr. sa vedem daca e cazul sa mergem sa-l vada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata si de la noi,

Fetelor invatati-ma si pe mine cum sa inregistrez psp-ul sa pot intra pe net sa descarc ce e nevoie Am intrat pe pagina lor si unde este link-ul de inscrieri, nu se deschide Imi apare asta: https://store.playstation.com/accounts/register/beginNewAccountRegistrationFlow.action

Azi am vazut pozele facute la gradi de fotograf. Ne costa 40 euroi daca le vrem pe toate. Sant foarte frumos facute, cu efecte, cateva portrete mari, poza de grup, calendar de perete, doua de buzunar, o multime de foto gen pasaport, dar 40 euroi???? wowwww!!!

pls daca stiti cum sa fac cu psp-ul help-me

Mergi la inceput