Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 16
bumbita spune:
Buna!!!
ana da' chiar ca ati avut un program activ, nu gluma....
noi asa am fost sambata - de la ora 9 00 concurs la inot si de la ora 15 00 concurs la karate pentru centura portocalie...
la inot - edi locul III, sebi locul I
la karate, au luat centura portocalie - au participat 40 copii, dupa o examinrae cu un mare sensey si , surpriza edi, cu felicitari - cu 6 stelutze ( maxim, am inteles ), scos in fata , alaturi de 4 alte fetite ...l-a felicitat sensey-ul...adevarul este ca are o flexibilitate de ma uluiesc toata ( face sfoara perfect pana jos, isi lasa pieptul jos infata, are un echilibru cand ridica un picior in sus.....
ana, ma gandeam sa il dau si eu pe edi la gimnastica, insa nu prea e promovat acest sport la noi...cel putin in bucuresti, nu prea am auzit....
REVIN...
toanca spune:
Fetelor, intrati la Discutii Generale, la subiectul: un sms pentru Bibi.
Nu va spun cat m-a impresionat povestea mititelului
Un SMS pentru Bibi
Incapand de maine, sambata, 10 decembrie 2011 numarul de SMS 848 va strange bani pentru Bibi. Bibi trebuie sa faca un transplant de maduva. Mai avem nevoie de 100.000 de euro.
Un SMS costa 2 euro si este valabil pana pe 16.decembrie 2011.
Dana Nalbaru a compus un cantecel pentru Bibi. Il puteti viziona aici
http://www.youtube.com/watch?v=FYPktg-uD40&feature=share
Am atasat si ultimul post e blogul nostru despre ce se intampla saptamana viitoare.
http://viatacudba.blogspot.com/2011/12/donati-un-sms-daruiti-o-picatura-de.html
Fundatia Mereu aproape a publicat un articol la ei pe site astazi http://fundatiamereuaproape.ro/daniel-tudor-filip-viata-cu-dba/
"Sunt doua feluri de a-ti trai viata: unul de a crede ca nu exista miracole, altul de a crede ca totul este un miracol."(Albert Einstein)
Tu poti fi parte din miracolul vietii lui Bibi.
G_I_O spune:
Ieri au avut baietii mei serbarea de Craciun, serbare cu peripetii
. Am ajuns la sediu, nu aveam acumulatorul in aparat, eu stiam ca l-am luat din incarcator. Fuge sotul acasa, cursa contra cronometru. Edi nu vroia sa se imbrace. Mai vine si directoarea si-i spune: "nu te costuma Edi daca nu vrei. Esti foarte frumos si asa". Imi venea sa o bat, nu alta :)).
Sotul ma suna, gaseste acumulatorul la incarcat. A ajuns cu 2 min inainte sa inceapa serbarea.
Edi nu vrea sa urce pe scena fara mine, ii dau un covrig, il ia educatoarea si urca tot oftand. Plang majoritatea, Edi suspina si mananca pe covrig :)).
Randul lui la poezie......tace chitic:))). Nici nu a cantac( doar cele 2 fetite care au 3 ani jumate). Restul ba plangeau, ba erau pe jos, ba visau...
A venit moshul cu cadouri si totul ok.
Vine randul lui Marco....Edi era in elementul lui, face show in fata scenei, la un moment se urca pe scena si fuge la fetele care prezentau. Tot un du-te vino a fost. Catre sf s-a pus pe scaunel langa Marco si era tare incantat. Poate atunci zicea si el poezioara :))
Eu am fost varza, nu ma asteptam sa am asa emotii (am uitat cum am fost la prima serbare a lui Marco). Am plans cand l-am vazut pe Edi pe scena, am plans cand l-am vazut pe Marco pe scena...ultima lui serbare de Craciun, o serbare frumoasa si foarte lunga.
A venit si ingrijitoarea lor, care s-a pensionat in sept. si care a vazut de ei de la 1 anisor...cand au vazut-o in sala, au inceput toti sa strige de pe scena : Meli, Meli!
le-a cumparat draga de ea, cate o iconita sfintita si un mos de ciocolata, ea pupat cu drag pe toti si a plans in rand cu noi.
Sincer, nu stiu ce v-a fi la serbarea din primavara, cand isi vor lua ramas bun de la gradinita.
Eu voi fi terminata oricum, asta e sigur:)).
poze si filmulete am pus pe FB. sa vad cand reusesc sa le pun si in drops.
Toanca am citit de Bibi, se rupe sufletul oricum.
si eu am facut fara coaja dulceata, dar si pielitele alea sunt amarui....musai sa mai fac o tura dupa reteta Anei, cu ghimbir si scortisoara.
Bumbi felicitari baietilor pt premiile la inot si karate.
cum a fost in Spania?
Ana mama mia ce program ati avut in weekend.
Cred ca Edi ar sta la tuns la o frizerie pt copii. a fost una la noi, dar la ce preturi aveau nici nu se putea sa nu se inchida. pe marco l-am tuns odata acolo, el statea oricum peste tot.
cum faci dulceata cu porto si ghimbir? dai pe razatoare ghimbirul? cam cat pui? scortisoara e praf sau betigase? imi place cum suna si as face si eu.
Dia hai mami fi optimista. Multe gravidute au dus sarcina pana la capat cu col scurt, uite cel mai bun exemplu Ana.
Eu cu colul lung si tare am nascut mai repede cu 3 sapt. Asa ca ai grija de tine, menajeaza-te cat poti si totul va fi bine. V-ati gandit la un nume pt fetita?
Silvia am incercat sa curat asa o portocala si mi-a iesit.
andiaroro spune:
am aflat ca a facut Cristi si poze la gym http://community.webshots.com/slideshow/581952923JTTEbR?mediaPosition=7
Bumbi sunteti niste sportivi. inCEARACA la Dinamo cu gimnastica. Acolo a fost nepotul meu.
Gio..Iti povestesc mai pe seara sau maine ca acum suunt nitel pe fuga
dia_tm spune:
Bumbi, felicitari! super rezultate au copilasii tai!
Serbari de Craciun ...ce emotii!
Noi avem lunea viitoare concert de Craciun la gradi ... de-abia astept!
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)
toanca spune:
Noi avem pe 21 decembrie serbarea de Craciun la gradi.
Nici nu imi vine sa cred ca e ultima serbare de la gradi
bumbita spune:
multumesc frumos!
ana o sa ma interesez la dinamo! multumesc mult!
gio emotionant intr-adevar si cu peripetii serbarea voastra!!! si pana la urma a zis edi poezia? s-a costumat?
la madrid am avut parte de niste zile frumoase - nici nu ai fi zis ca este inceput de iatrna....ne-am simtit minuat cu cumantii...am stat la un hotel chiar pe grand via la ultimul etaj unde aveam si terasa , unde stateam pana pe la 1-2...la un pahar de cava si cerveza ( bere )...:) ziua umblam non stop - am viziatat palatul regal, stadionul real madrid, parcul retiro, mi-a placut piata mayor, piata del sol si atmosfera din centrul vechi - stradutele pline ochi de turisti!!!, espania....o ai am fost in toledo cu autocarul.....de unde ne-am cumparat o gramada de aminiri si cadouri pentru cei dragi...ne-am intalnit si nu mosh nicolae si l-am rugat sa ne dea noua cadouriole pentru copii sa le ducem cu o zi mai devreme....:)
in concluzie, a fost ff frumoasa aceasta escapada...insa mai frumoasa/ mai interesanta/ mai intensa mi s-a parut barcelona...
cosmi1975 spune:
gata am facut si 14 ani...a primit o groaza de cadouri si a fost fericita
va pup si vb
toanca spune:
Cosmi, sa-ti traiasca fata si sa fie fericita!
Bumbita, ma bucur ca a fost totul ok; nu am fost in Madrid, insa Barcelona mi-a placut la nebunie.
G_I_O spune:
Neatza si de la noi!
Cosmi sa va traiasca Bianca, sa fie sanatoasa si numai bucurii sa va aduca!
sa inteleg ca ati petrecut frumos in familie, cu o multime de cadouri!
Bumbi nici pe mine nu m-a incantat madridul, nu prea ai ce vedeA...as vrea sa vad barcelona, cred ca e cu totul altceva.
Super ca ati fost la toledo, e frumos si interesant! Muzeul del Prado l-ati vazut? parcul del Ritiro e superb.....
Edi s-a imbracat in fulg, dar poezia nu a zis-o.
Ana mi-am luat iar portocale, ghimbir si scortisoara...daca nu intri pana o fac ma gandesc eu cam cum trebuie...si condimentele astea in functie de gust ma gandesc. Ghimbirul ala trebuie sa-l curat si sa-l dau prin razatoare, ...nu stiu daca merge sa-l bag intreg si sa-si ia gust pana fierbe...
ce frumos e la gimnastica la voi...te cred ca ii place lui Alex...atatea chestii interesante acolo...barne, capre, saltele plane, inclinate...si lui Marco i-ar placea....dar la noi nu e asa ceva.
Dia lasa ca e frumos si concertul de Craciun. Bafta!
Iuliana ei nu mai fac alta serbare? Uauuu...atunci se lasa cu bocit pe acolo. si la scoala vor face, dar nu chiar ca la gradi...poate la voi la privat vor face serbari in toata regula.
poze de la ambele serbari:
http://www.dropshots.com/smecherasii_2011#
pupici!