Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 12
maraki spune:
hello,
pai Giova, am dat doar 22 euroi pt doua plovarase lungi cu buzunare. Unul rosu si unul negru, acelasi model. Sant reduceri 25% in C&A. Alti bani pt mine nu mai am, trebuie sa-i scot de la curatat geaca lui Robert de piele, ma costa 20 euro.
Mari cadouri nu sant ce am luat, un joc de carti si o masca pe langa dulciuri Angelo a spus ca vrea masinute mici, mici si multe, ba un computer adevarat, ba nintendo 3DS.....i-am zis ca mos Nicolae aduce cadouri mai micute, fratele lui, Mos Craciun aduce cadourile mai bune.
Noi in seara asta dupa ce adoarme Angelo, facem pomul de CRaciun si impachetam cadoul. Maine se duc cu gradinita sa se plimbe cu trenul cu Mos Nicolae
cosmi1975 spune:
salutare gagici...
a venit si la noi mosulsi papan....a zis ce e asta??..ma lasati cu glumele voastre
Bianca si-a luat cadourile iar pe ale lui le-am luat din ghete si le-am ascuns din nou,i-am explicat ca mosul s-a suparat si si-a luat cadourile....dupa vreo 10 minute ,timp in care eu i-am explicat ca Bianca cand era mica dupa ce primea cadouri se ducea la geam il deschideam si tipa cat putea...,,multumesc mosule!,,...ne-am pomenit cu el ca se duce la geam si zice...,,mosule te rog sa ma ierti!!,,...si acum face ture prin casa cand la ghete cand la geam...noroc ca n a vazut ce era in ghete pentru ca nici nu s-a apropiat..norocul nostrui ca uitasem ce era mai importantparfumul de baieti de la ,,the cars,,...acu sa astepte pana n-o mai putea
eu mi-am scos acum 3 ore maseaua de minte...m-au chinuit de nu mai pot plus cateva fire...
G I O sunt sigura ca o s aprimiti ce va doriti
Silvii arati..bestialiar casa ta pare de poveste
dia_tm spune:
Si la noi a fost Mos Nicoale . Poate nu atat de incarcat cu daruri cum se astepta strumfina noastra, care ne-a spus ieri "o sa vine Mos Nicolae cu cadouri multe multe! mami, crezi ca o sa ajunga cadourile pana sus la tavan?" ...nu nici vorba de asa un munte de cadouri (de fapt i-am spus si ei ca nu cred, si ca daca are cumva Mosul asa ganduri nu- mai primesc la anul, ca n-avem unde sa mai punem atatea jucarii). Dar in final a fost tare bucuroasa cu ce a primit
Cosmi, la voi s-a suparat Mosul de tot??? sau a revenit mai tarziu?
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)
maraki spune:
Buna dimineata,
Angelo cum a deschis ochii, s-a dus glont in sufragerie sa vada daca a venit Mosul De masca nu prea s-a bucurat insa de Uno a strigat de fericire cand l-a vazut Am facut proba la masca, se aude vocea ca prin sintetizator cand vorbesti Noi am facut si bradul de Craciun si m-a intrebat Angelo daca este Craciunul cand a vazut pomul Sant curioasa daca le da ceva si la gradinita, acum sant in plimbare pe tren cu Nicolaus.
revin mai pe seara, merg sa ma pregatesc de sv. Vecina mea si-a gasit alt sv mai bun, acum muncesc pt doua
Silvi aveti o casa de vis Foarte frumos v-ati pregatit si gatit in asteptarea Mosului Elegant si frumos Alain, tu esti o doamna in adevaratul sens al cuvantului
Dia, ce a adus mosul pt printesa?
Cosmi nasol ca sant unii parinti care nu tin cont de traditie si le spun copiilor ca nu exista moshul. De unde ideea pe papan ca faceti glume cu el? A auzit de la alti copii.
Si eu ma chinuiesc sa-i fac pe socrii sa nu-i spuna nimic lui Angelo. Ei au adus cadoul de mosh acum o sapt si nu eram acasa sa stiu ce explicatii au dat copilului. Un plovar si un mosh de cioco mare. Angelo stie ca bradul il face moshul, ei il cheama sa impodobeasca bradul impreuna. Eu ca sa nu il dezorientez pe angelo, spun ca in casele fara copii, oamenii isi fac singuri bradul
andiaroro spune:
Eu va inund cu poze acum, ca tot pun pentru mama...Nu va speriati, ca nu va dau link chiar la toate .. Sambata am fost cu Anastasia la tuns intr-o chestie de copii "retro". Eu nu le spun niciodata unde mergem sau ce o sa facem decat, eventual, mici detalii cu scop precis,dar nu f clare. Prefer varianta "surpriza" ca nu vreau sa fie dezamagiti, daca ceva nu iese cum am prevazut. Cum a vazut caii de la intrare i s-au luminat okii.Au incercat sa o urce intr-un turn si le-a spus clar ca ea vrea pe iepurele-cal. A stat f cuminte acolo si la final au primit cate o vata pe bat(am lasat-o sa manance pentru prima oara si a recidivat a doua zi la petrecere ca stia despre ce e vorba) si dreptul de a calarii cat vor caii de afara.
Nenea ne-a povestit ca are pe site si niste filmulete explicative cu tehnicile utilizate de el in tunsorile de copii, asa ca va pun link-ul, poate incercati:
http://www.coiffure-enfant-coupe-de-cheveux-enfant-cheveu-bebe-paris-75-92.fr/
noi la tuns http://community.webshots.com/slideshow/581938708mJnUjA?mediaPosition=1
Duminica, la petrecerea de Craciun, de la Cristi de la serv, a fost superb pentru Anastasia, care cred ca a fost copilul, care a trait la intensitate maxima tot. N-a scapat nicio printesa nepipaita, a dansat de a rupt. Disparea tot timpul in bratele lor. Pana si pe tanti cu baloanele de sapun a prins-o de rochie...
Totul a fost perfect pentru ea, dar cu 2 -:
Nu i-a dat mosul ei prima cadou, prin urmare s-a asezat jos imbufnata cu spatele la el pana a fost strigata si i-a venit inima la loc. (cadoul in sine nu a preocupat-o nici atunci si nici acasa)
Am plecat acasa fara printese, ca disparusera intre timp...Si am plecat in ragete. Eram un spectacol ambulant cu Anastasia, care urla dintr-un carucior de care erau legate muuuuulte baloane. Si a plans printesele pana a adormit.
A doua zi, la cresa, n-a mai zis nimic de "printese". Cine-s alea? Eu sunt printesa Anastasia, dar pe Mos CRaciun il pomeneste de 1000 de ori pe zi, asa ca se pare ca la noi prinse personajul asta.
http://community.webshots.com/slideshow/581933416sMvjKE?mediaPosition=1
Cu mos Nic o rezolvaram repede...V-am zis ca eu am fixatia cu dulciurile, asa ca al nostru nu a fost asa bogat, cum am inteles ca a fost prin alte parti ..Au fost incantati de sorturile de bucatarie si de turta dulce. si AU mai primit, ea o mini HK si el un mini Flash si o carte de colorat cu Mos Nic si...betele de rigoare( pastrate de la vata pe bat). Barbatu ciocolati si eu niste esarfe mici(baticute), care merg la tinute sport. Distractia marea fost la noi aseara cand ne tot dansau, numarau etc...numai sa nu se culce si sa vada ei cand vin cadourile. Imi pare rau ca am uitat de portocale.
AAA..si Alex ne-a uimit cu numaratul din 2 in 2 pana la 114. A pierdut sirul ca facea cate o pirueta la fiecare strigare si a ametit..Uimirea a fost asa de mare si o impartasesc ca noi nu stiam ca stie din 2 in 2 si pe asa distanta. Cica edu i-a zis sa se opreasca la 100 in clasa, ca sa se mai antreneze si alti colegi, care nu au inteles cum se numara asa.(cica fac asta doar pan ala 10-asa scrie in programa, pe care ne-a dat-o). Se pare ca el chiar e pasionat de numere.
G_I_O spune:
LA MULTI ANI nICOLAS DE lILIANA, SA CRESTI MARE SANATOS SI FERICIT PUIULE!
Alain Nicolas! sanatate si numai bucurie!
a venit si la noi mosul aseara....
- Marco un set de 2 beyblade si cioco kinder. S-a bucurat enorm...s-a jucat cu Clau 3 ore in lighean(pe post de arena), cu ei.
- Edi a primit-o pe Roary si cioco Kinder....a fost atras de ciocolata mai mult decat de masinuta. Era mancat sa opreasca titirezii din lupta.
poze am pus pe FB, poate reusesc sa pun si in drops.
sper sa le vizionez pe ale voastre pana atunci si sa apuc sa citesc ce ati scris.
G_I_O spune:
Maraki nu se poate loga, asa ca mi-a scris pe Fb si m-a rugat sa transmit celor 2 Nicolas cu ocazia onomasticii si un mare LMA pt. spiridusul Lilianei.
a mai scris asa: ..zi-le ca am primit cadou de la sefa :))) o punga destul de mare cu doua sare de baie, doua creme de maini, un balsam de buze, un gel dush, trei batoane cu fructe si o sticluta cu suc 100% bio. frumos gestul si mi s.a parut chiar prea mult ce era in punga :))) .
va pupa pe toate si spera sa rezolve sa se poata loga din nou.
eu tot nu am apucat sa citesc ce ati scris.
cosmi1975 spune:
la multi ani Nicolassanatate si mult noroc
Stefan s a bucurat tare mult de dimineata cand avazut cadourilesi inca mai are de primit cate ceva de la prietenele mele...
G I O are rabdare Clausa te joci atata e ceva
Maraki ai o sefa pe cinste
Ana matematician se face spiridusul