Multumesc Marius de ajutor.
Am anuntat angajatorul in scris, insa la serv nu sunt riscuri mari, nu sunt agenti chimici sau de alti factori,doar ca sta 8 ore in picioare , ma doare foarte tare mijlocul.
si marturisesc ca nu sunt lenesa sunt o femeie activa care nu sa lasat deloc timp de 6 ani de zile si nu a incetat niciodata sa spere la acest ingeras care a venit acum
ioana, dar nu este normal pentru o femeie insarcinata sa stea atatea ore in picioare.
vorbeste la personal/resurse umane si intreaba despre acel raport cu privire la conditiile existente la locul tau de munca. exista raportul, l-a facut cineva sau nu ? ce recomandari sunt scrise in raport ?
eu am o colega insarcinata, are si trombofilie, teoretic avea o munca ce presupunea sa mearga azi intr-un sediu, maine in altul si tot asa. pentru ca in raport i s-a recomandat schimbarea locului de munca cu unul fix, evitarea deplasarilor cu autoturismul, etc - ceea ce nu s-a putut realiza, alternativa a fost acordarea de concediu medical de risc maternal, va sta acasa pana va intra in concediu medical de sarcina si lauzie.
off-topic: nu mai deschide subiecte noi. ca sa raspunzi pe firul discutiilor la subiectul deschis initial de tine, vezi ca in partea de jos a ecranului exista optiunea "raspunde la subiect".