Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (71)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

roxy, ce faceam eu la 12 azi-noapte?ghicesti?nu de alta dar am citit un post de al tau si ma gandeam ca ieri sarisem peste ele...cu lorealul e misto pe cutie dar nu iese ce scrie decat daca te decolorezi, ceea ce....

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

miki iubita, multumi de tort , ma gandeam eu ca asta pap de dimi,
mada stiu ce zici de fire.... eu ma vopseam de vreo 8 ani si cum in sarcina am fost indeajuns de maniaca sa nu folosesc nici crema de maini, daramite vopsea de par...am constatat o multe fire albe ....

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

uite aste e premergatorul... modelul 807 http://www.pikolo.hr/artikl_prikaz.php? id=243

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

ioana, multumim,

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ailed serios? nu iese? dar de ce oare sa nu iasa? nu iese nici daca eu am parul blon acum? deci ca si decolorat
ca m-as multumi sa iasa pe aproape, adica sa semene cu ce este pe cutie. ca asa, nici o vopsea nu iese ca pe cutie.
tu te mai vopsesti acum?

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

LA MULTI ANI MIKI!!!Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate,fericire si sa ne ajuti mereu cu sfaturile tale...iar inteleprciunea ia capatat-o de la viata nu de la batranete!!

Ioanna..i-au trecut bubitele oarecum,tot mai are pici pe colea cate una..

La noi este asa urat brrrrrrrrrrrrr

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

roxy, da ma vopsesc, tu n-auzi ca am par alb, plus ca eu natural sunt saten fff inchis asa ca un nr 2 la vopsea si am pielea palida si nu ma prinde... drept care ma vopsesc cu un 7 sau 8 si ies un aramiu, asta ma prinde si pe mine la ten... am fost si platinata , dar imi trebuiau tone de machiaj si nu sunt genul... eu imi dau cu rimel si un glos si un blush, ca sunt palida.... dar cand imi aduc aminte nu mereu...

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

roxy si radacinile cum le ai?
ia atunci culoarea parului tau...unde e anaxena sa dea sfaturi profi

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

si parerea mea personala lorealul e muuult marketing, poze misto si reclame= cost ridicat... orice hairstilist iti va spune ca nu e super buna..

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

buna
la muuulti ani miki, sa fii sanatoasa sa poti avea grija de cele 2 comori.
ioana ce grasuta e rebeca.mica grasunica
multumesc mult celor care l-au felicitat pe cristian. azi a papat ff bine. dimi cereale si la 12 borsulet cu panita si lua din ligurita dupa care imi impingea mana spre castron sa umplu lingurita. era de coma nu alta. ma face asa de fericita
fetelor eu la vopsea nu ma bag.cand eram mai tnara ma vopseam si eu cu garnier o culoare roscataaaa. dar eu am o culoare fainuta la par. si toata lumea ma certa cand ma vopseam, ziceau ca am o culoare naturala frumoasa si nu are rost sa ma mai vopsesc. asa ca acum nu ma mai vopsesc. cred ca de vreo 4 ani

yasami ce zice iasmina ca ai dus broscutele? nu e suparata?

mamica fericita cu de zambaret Cristian Andrei21.03.2011

Mergi la inceput