concedii medicale

concedii medicale | Autor: lummyioana

Link direct la acest mesaj

da sunt insarcinata in 18 sapt si jumatate , iar de la serv ma roaga sa mi iau medical deoarece stau toata ziua in picioare e foarte greu sa stai in picioare si sa ti se umfle pana nu mai poti scoate din pantofi
Eu recunosc ca poate nu mai dau asa de mult randament cum dadeam inainte
nu mai pot sa car in brate nimic si asa mai departe.
Doctorul meu gineco de la Cantacuzino zice ca nu mi poate da concediu decat daca ma interneaza si nu mai mult decat perioada internarii.
dr de familie zice ca nu mi poate da decat maxim zece zile cu scrisoare medicala de la gineco.
mentionez ca nu am probleme cu sarcina si ca nu e vorba de bani (spaga)
dr de fam a zis ca i pot da si 15 mil nu mi poate da decat 10 zile, cica sunt verificati la sange si ca Boc vrea sa venim la serv pana in ultima zi, daca ar fi dupa el
Multumesc ptr intelegere si ptr raspunsuri

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Care este intrebarea defapt?

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

era in subiectul deschis ieri - cum poate sa-si ia concediu medical mai mare de 10 zile/luna ?

ioana, cand ai ramas insarcinata, ai anuntat angajatorul ? cum ? verbal sau in scris, atasand o adeverinta ce atesta starea ta ?

in mod normal ar fi trebuit sa se intocmeasca un raport din care sa reiasa conditiile de la locul tau de munca, iar daca acestea iti pun sarcina in pericol, sa ti se schimbe locul de munca, conditiile sau sa-ti poti lua concediu medical de risc maternal. acest raport cred ca trebuie intocmit de firma cu care angajatorul are contract de medicina muncii (marius, daca gresesc, te rog sa ma corectezi, multumesc.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu gresesti.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput