Discutie despre cadouri
Raspunsuri - Pagina 2
aschiutza spune:
Daca nu cunosti bine de tot gusturile prietenilor, pina si o vaza ar putea fii un obiect de care se vor impiedica. Eu de obicei nu schimb cadourile, tocmai pt ca persoana de la care le-am primit imi e importanta ... SI le pun frumos in dulap, nu le folosesc niciodata, dar ce e drept imi aduce aminte de persoana care mi-i le-a facut cadou.
SI eu prefer un voucher, ba chiar sunt bucuroasa cind primesc asa ceva. Daca s-au mutat la casa noua, prietenii tai au cheltuieli peste cheltuieli. Asa ca orice strop le e bine-venit. Deasemenea ideea cu banii pusi intr-unmod artistic se practica aici in Germania foarte mult. Eu la o nunta i-am ingropat intr-o caseta in nisip (insula) inconjurata de granule albastre (marea), totul pus intr-o cutie. Deasupra cu o harta pt cautarea comorii
.
La alta nunta am facut o casa din carton cu motive haioase (cu etaje, balcon, obloane, hehe) si am pitit banii in ea.
Da o cautare cu "geldgeschenk" si ai sa vezi niste exemple tare dragute.
Sa stii ca e un dezavantaj sa vii ca mine. Eu ma bucur tare mult la unele cadouri, daaaaar ma vezi imediat cind unul nu imi place
.
violetan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mianna as fi preferat un voucher (recunosc, nu banii direct) in loc de cele 4 (patru!!)cutii cu sticla de vin si ustensilele aferente Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... Ai fost tare! Eu am facut o mare gafa facand cadou unui prieten apropiat o astfel de cutie (stiam ca apreciaza f tare) cand taman se lasase omul de baut. Nu stiam ca dezvoltase o problema cu alcoolul in ultima vreme... |
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
XIO spune:
Stiti ce am primit eu cand am implinit 18 ani? Un cuplu mi-a facut cadou...o vaza luata din casa lor, mica, de vreo 10-15 cm, lacuita cu verde si ceva ghiocel trantit pe ea, si in ea era ... o floarea soarelui artificiala
Ala a fost un cadou care pur si simplu m-a stupefiat![]()
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
Nimeni nu ramane virgin, viata tot ne-o trage o data.
eumada spune:
Super tare Xio...
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
violetan spune:
| citat din mesajul lui XIO Stiti ce am primit eu cand am implinit 18 ani? Un cuplu mi-a facut cadou...o vaza luata din casa lor, mica, de vreo 10-15 cm, lacuita cu verde si ceva ghiocel trantit pe ea, si in ea era ... o floarea soarelui artificiala **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini www.adoptiipisici.ro Nimeni nu ramane virgin, viata tot ne-o trage o data. |
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui XIO un cuplu mi-a facut cadou...o vaza luata din casa lor, mica, de vreo 10-15 cm, lacuita cu verde si ceva ghiocel trantit pe ea, Ala a fost un cadou care pur si simplu m-a stupefiat |
sigur n-ai prins perioada cand toate rudele iti dadeau "Cadou" bibelouri de prin casa..asa "ca erau la moda si greu de gasit"?( ceea ce crestea "valoarea"
Adevarul e ca un cadou nu trebuie sa-ti satisfaca dorintele/nevoile sau sa te fericeasca in veci...un cadou e doar un cadou..iar "Calul de dar nu se cauta la dinti" si nu toata lumea se pricepe la facut cadouri!Insa baza e intentia

Xio

Prezenti in concurs
, un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2. Va multumim tuturor!

27+AMR:13 saptamani
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Matzaila_81 spune:
Pai cand duci o vaza veche de prin casa si o floare de plastic e clar ca intentia e de a scapa cat mai repede de persoana respectiva.
Cand am implinit 18 ani si am intrat la doua facultati, bunica mea plina de bani care locuieste in Italia mi-a adus doua clame mici de par si un mar. Nu vroiam nimic de la ea, ceva luat din suflet ar fi mers, chiar si clamele alea ar fi fost ok daca as fi stiut ca le-a luat gandindu-se la mine fiind convinsa ca mi s-ar potrivi. Asa insa si-a dat seama cand a ajuns in Romania si a oprit la primul magazin de la drumul dinspre aeroport spre casa noastra si asta a fost ce a luat.
Pe mine ma bufneste rasul de fiecare data cand imi aduc aminte. Din fericire nu am pus niciodata la suflet chestiile astea.
+27
anda141 spune:
Cadoul e cadou...asta e. Nu mi place sa primesc bani pe post de cadou, e ca si cand mi s-ar plati masa sau ce le ofer eu invitatilor. Sau mai pot interpreta ca nu s-au obosit sa mearga la cumparaturi ,( asta cere timp, ceva timp de gandire etc) e mai comod sa scoti din buzunar.
Deci eu nu sunt pentru bani, nu-mi chem prietenii sa ma ajute cu bani la completarea mobilei in casa ci sa ne bucuram impreuna . Daca aduc ceva bine, daca nu aduc iar bine.
Aa , nici eu nu sunt entuziasmata de cadouri. Asa sunt eu cu orice, nu doar cu cadourile. Nu mi pot arata entuziasmul prin diferite manifestari capabile sa atraga atentia.
Ioana_Pos spune:
Ladies, m-am amuzat copios citind pataniile voastre 

.
@Anda141: sunt perfect de acord. Nici mie nu imi place cand mi se dau bani. Mi se pare o lipsa de interes din partea celui care da sau aproape o obligatie. Totusi, in cazuri particulare, as oferi bani (casa noua) si mi-ar placea sa imi zica: o parte din x am achitat-o cu banii de la tine.
@My_Lady0091: corect, baza e intentia. Insa daca tot vrei sa oferi un cadou, poti sa faci un efort minim sa te gandesti ce ar vrea persoana cealalta, nu?
@mianna: se gandeau oamenii ca vrei sa iti deschizi bar ![]()
![]()
![]()
icagyorgy spune:
daca nu poti sa te prefaci ca nu-ti place cadoul cel mai bine ar fi sa le deschizi dupa ce pleaca si sa suni ulterior
cat despre cealalta problema cred ca ii poti multumii cu lucruri simbolice, lumanari pentru craciun, o floare la ghiveci, o fata de masa pt bucatarie, etc