Despre jucarii.

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floreaa

Gogosel este cumva vorba de asta : http://www.dinoland.ro/p-7283-princess-puppy.aspx ? il gasesti in hypermarketuri

Da, acesta este! Multumesc!
E groaznic de scump pentru ce stie sa faca, mai ales ca dupa cateva zile sigur se va plictisi de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

N-am vazut ceva mai kitsch decat cateaua asta . Sperietoare de copii, nu alta

Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Baby1320

Neee, uita-te aici la papusa Maia: http://old.onestop.ro/images/products/zoom/Jucarie-Papusa-Maia-creste-canta-vorbeste_1.jpg

Zi daca asta e fatza de papusica dragutza...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Citat:
citat din mesajul lui Baby1320

Neee, uita-te aici la papusa Maia: http://old.onestop.ro/images/products/zoom/Jucarie-Papusa-Maia-creste-canta-vorbeste_1.jpg

Sunt si eu de aceasi parere! Horor! Primul a vazut-o baietelul meu in vitrina unei librarii si a zis ca e cel mai urat bebelus! Si mai e si scump ca naiba!

Zi daca asta e fatza de papusica dragutza...

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floreaa spune:

Ai dreptate, este o papusica urata si asta au spus-o majoritatea parintilor dar din ce am vazut eu, pentru copii nu prea conteaza fata mult, ci doar ce stie papusica sa faca

Mergi la inceput

Omg, Selene !! Ma sperii . Oribila !!! E aia care mai si creste monstruos ?! Vaaaaai, nu se poate

Mergi la inceput

Florea, aici nu sunt de acord cu tine ca pentru copii nu conteaza.... Asta nu inseamna sa cumparam mortaciunile astea doar ca le plac copiilor. Datoria noastra e sa le si dirijam un pic gusturile ca altfel ..... il vad cu "rapirea din serai" (scris intentionat cu litere mici) pe perete cand o fii la casa lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudia_toy spune:

Buna tuturor,

Eu sunt in cautarea bebeluslui BabyAmore, m-a innebunit fata nasilor ca si-o doreste de craciun si cum stie nasa ca stau acasa cu cel mic m-a pus sa caut. Voi ati gasit pe undeva?

In ce priveste cubul Eichorn, noi avem unul..luat de pe ultimul site mentionat mai sus http://www.magazinuldejucarii.ro/index.php?idSub=80&title=Jucarii%20de%20Lemn%20Eichhorn, si este cel original.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floreaa

Ai dreptate, este o papusica urata si asta au spus-o majoritatea parintilor dar din ce am vazut eu, pentru copii nu prea conteaza fata mult, ci doar ce stie papusica sa faca

Ba pentru a mea conteaza inca si cum arata, ca mai doarme cu ele in pat... N-as vrea sa aiba cosmaruri...

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

, poate stie cineva:
saptamana trecuta era plin in Kauf si in Real de niste papusi maricele (cam 60 cm), pe la 49 Lei, pe care le puteai tine de manuta sa paseasca alaturi de tine. Azi n-am mai gasit nimic, nicaieri, iar fetitei noastre fix pe ele i s-a pus pata.
Stiti cumva despre ce e vorba, oare le mai gasesc pe vreun site?

Mergi la inceput