Despre jucarii.

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Florea speram sa ai alte raspunsuri pt mine, dar pe undeva ma asteptam Oricum merci.
Laura Ioana am sunat peste tot si nu au papusa
Sarumana de linkuri, m-ai omorat cu walmart. La emag zice ca nu mai au produsul in oferta dar mi-a venit ideea sa iau un dvd normal si sa lipesc pe el autocolante roz.
Pana una alta diseara mai scriem o scrisoare catre Mos, sa vad cum pun problema.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Un site cu jocuri educative http://www.thinkfun.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floreaa spune:

Amarantina imi pare rau ca nu am alte raaspunsuri dar stii si tu ca lucrurile astea gen dvd player roz sunt rare. Dar tot raul spre bine ca ti-a venit ideea sa il faci cu autocolante ;). Gasesti autocolante cu hello kitty sau barbie si oricum pun pariu ca o sa il faci mult mai frumos. Pentru Nancy ai incercat sa suni direct la furnizor ? Daca vrei ma pot interesa eu sa te indrum mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floreaa spune:

iulia_b, interesant site-ul si jucariile lor. Le-am avut si le-am incercat. Sunt asa numitele brain teasers :D. Multumim pentru site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

no,datorita subiectului...am decis ce-i va aduce Mosul Evei..o..buburuza de aia Daisy,un set de craticioare cu tot cu aragaz...aproape normale,o minge glob pamantesc de la v-tech...plus set de pictura cu mana si de facut colaje interesante...
Vroiam mai multe dar m-am razgandit si luand in considerare faptul ca are destule si oeicum oricand doreste poate avea orice jucarie,cu restul banilor,mai adun ce mai are Eva intact...si cu ajutorul catorva mamici cu suflet mare..voi duce jucarii si cadouri copiilor din sectia de arsi de la spitalul unde a stat Eva.Sunt acolo si arsi si operati si copii fara un picior,majoritatea sarmani...desi sunt si carora acasa nu le lipseste nimic,durerea si chinul unui pui e una si aceeasi si nu tine cont ca acasa are jucarie FP sau din piata....

Probabil aprovizionarea de Craciun o sa mi-o fur,eventual si rosii stricate,dar am vazut ca majoritatea care ati scris aici aveti totusi capacitatea de a discerne.
Nu ma laud,oricum stiu ce am de facut,dar daca,cineva se poate lipsi de jucarii in stare buna,de puzzle,de masinute,papusele sau jocuri gen scrrable,domino..etc...l-as ruga sa le doneze fundatiei care se ocupa de educarea copiilor in spital.Mai pe romaneste,o educatoare cateva ore pe zi dupa 13 in sectie si se joaca cu copiii,le citeste,le da jucarii in saloane..cand se termina programul le strange si reia a doua zi...daca nu as fi vazut cu ochii mei,poate, dar asa....
Eu m-am apucat de strans de facut apel catre prieteni,cunostinte,dar o mana de mame..din Galati,din Bucursti,din Bacau,cat ar aduna,tot nu pot reface baza de jucarii..plus ca de Craciun vrem sa le luam la fiecare cate ceva...o carte,un puzzle,o jucarie noua,o cutie de culori,de plastilina...nu au voie dulciuri asa ca...sunt permanent cam 20-25 copiii internati acolo,de la bebelusi de cateva luni pana la copii de 14-15 ani....
Le-am putea face Craciunul frumos....eu sunt decisa sa fac tot ce pot....sincer.nu gandeam asa pana a ajuns Eva mea cea nepretuita acolo...si ea s-a jucat,pe ea o lasa sa-si aleaga prima jucariile fiind cea mai mica si mai cu tupeu,dar si cea mai suferinda.

Va multumesc anticipat...

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna, la noi a venit deja mosu Neculaie...de e batran si incepe mai devreme sa poata ajunge la toti
Explicatia a mers, nu li s-a parut chiar asa neobisnuit sa vina de azi, cand trebuia sa vina marti.Inca mai cred in el si vreau sa-i mai las cativa ani sa creada.
De ce le-am dat azi...cred ca mai mult pentru mine .
Am considerat ca marti dimineata daca gasesc cadouriule in cizme, nu vor mai pleca asa lejer la scoala respectiv gradinita , vor fi suparatic a trebuie sa lase acasa ce au primit (eu nu sunt penru dus de acasa la gradinita ).Asa se pot juca in liniste 2 zile (tot se plictiseau mereu ...chit ca au ce face...dar afara ploua ) , iar marti ca sa punctam un pic ziua, vor primi cate un ceva dulce (cel mare nu e cu dulcele, dar cel mic le-ar manca pe toate odata asa ca ma feresc sa iau prea multe, plus ca vor primi de la altii ca de , e doar mos Neculaie )

Oare am facut chiar rau ca le-am dat deja...dar pe mine ma rodea cam tare si ma manca la degete tot uitandu-ma la ele.A mai dat cineva mai devreme , pe considerente practice, sau trebuia sa ma infranaz si sa astept ziua de marti ?Asta pentru viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ROXY noi nu punem niciodata cadourile dimineata ci cu o seara inainte,deci "in ajun".Asa le primeam si noi cand eram mici.Daca le punem pe la ora 18 (ca la ora 17 e deja inuneric) pana pe la 22-23 cand se culca se pot desfasura in voie cu cadourile.Dimineata si mie mi se pare aiurea sa fie puse,mai ales cand e intr-o zi lucratoare.Mie mi se pare ok si cum le-ai pus tu.Si la noi se mai intampla ca la bunici sau la nasa sa vina mosii/iepurasii cu o zi inainte

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=18" target="_blank"> VOTATI POZELE DIN ALBUMUL "VARA 2011 AMINTIRI DE VACANTA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Ha-ha Roxy , ia gandeste-te ca la mine Mos Craciun a venit pe 22 noiembrie...nu m-am mai putut abtine...i-am dat toboganul sa se joace..si al meu e mic ( 1,6 ani) dar nu m-am putut abtine..Dar sincer i-am mai luat cadouri de Craciun..pe alea nu le scot pana atunci..la fel am facut si cu cadoul de Mos Nicolae...Mama am fost in Carrefour aseara..as fi cumparat tot, zau..Pana la urma, noi parintii ,mai ales cei care au copii ff mici, le luam mai mult ca ne plac noua..Abia astept sa se faca mare sa ceara el ce vrea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

OANA si ii place toboganul?

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=18" target="_blank"> VOTATI POZELE DIN ALBUMUL "VARA 2011 AMINTIRI DE VACANTA"

Mergi la inceput