Asp. optimiste 729!Bun venit Matei,felicitari Lia!
Raspunsuri - Pagina 18
stefulici spune:
Neata !
Miky, la multi ani, sa-ti dea D-zeu un bebe cat mai repede!
Corina, imi pare rau ptr ziua1... Imi placeinsa ca esti optimista, cred ca luna ce urmeaza va fi cu noroc! Asteptam cu nerabdare II II II II II ...
Yna si Lorena, va rog sa va prezentati cu liniute... duble, nu oricum
Mia, eu nu cred ca a fost un avort menstrual, iar de faza cu cezariana eu nu am cunostintele necesare sa-ti raspund dc ar impiedica implantarea...insa nu cred. Oricum, bine ai venit si asteptam sa vii cu test pozitiv. Cat privesta prestatul, cred ca ai prestat ok( inainte de ov trebuie) , insa mai tb sa stii exact cand e ovulatia, asa ca ar tb sa-ti faci niste teste o luna-doua sa vezi cand e momentul!
In rest, eu nu am ce sa raportez in afara de greata,varsaturi pe care le indur cu bucurie, desi numai bine nu-mi e, ptr ca asta inseamna ca bebe e bine! Asta mi-a spus dr. vineri
Pup pe toata lumea!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
Monique77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui stefulici
Pai... cam ce scrie la semnatura! http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w 2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot. |
aaaaaaaaaa
ce varza sunt
si m-am uitat la semnatura
scuzeeee
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
lucianamoga spune:
Neata fetelor!
haideti la cafea!
Mihaela imi pare rau pentru urati ...sa ramai optimista
Bebe Matei Ioachim bine ai venit pe aceasta lume si sa o faci mandra de tine pe mami Lia!
Tzuki , Ylary , Stefulici si FelicityHope felicitari pentru buburuzele voastre dragi...sa veniti doar cu vesti bune in continuare!
Lorena si Yna haideti cu liniutele duble!
Mya bine ai venit!Sa fugi repede la odisee!
Miky la multi ani!Si peste doua saptamani sa te prezinti cu liniile duble.Te astept azi cu vesti de la doctor!
Moni AMR 11!
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky82 Buna seara fetelor chiar daca este tarziu va servesc cu tortulet si prajituri pt ca astazi am implinit 29 de aniiiiiiiii, nu am reusit sa intru pt ca am avut intrerupt curentul toata ziua si am petrecut cu prietenii si familia la lumina lumanarilor , dar a fost foarte frumos.... Azi dimineata am fost la eco si foliculul meu a crescut la 24.4 mm, mi-a spus ca s-ar putea sa ovulez in seara asta, ideea este ca maine merg la inseminare, tot maine imi va administra pregnylul daca nu s-a spart in seara asta, trebuie sa ma prezint la ea pe 8, imi va face eco dupa care ma trimite cu sotul la preparat sperma, dupa care ne intoarcem la dr. Maine mi-am luat liber la munca asa ca o sa va povestesc cand ajung acasa cum a fost. Moni... am intrebat-o daca mai asista cineva la inseminare si dr mi-a zis ca ea face toata procedura, inseminarea dureaza cam 5 min si trebuie sa stau dupa aceea 15 min cu picioarele in sus O seara cat mai frumoasa, sa va iubiti mult si maine o sa vin cu vesti noi, imi pare rau ca nu am putut sa citesc din urma, dar pe cuvant de cercetas ca maine recuperez. In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop |
La multi ani Mikyyyy!
sa fii sanatoasa si voioasa si sa ti se indeplineasca cele mai arzatoare dorinte cat mai repede
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
citat din mesajul lui miky82 Buna seara fetelor chiar daca este tarziu va servesc cu tortulet si prajituri pt ca astazi am implinit 29 de aniiiiiiiii, nu am reusit sa intru pt ca am avut intrerupt curentul toata ziua si am petrecut cu prietenii si familia la lumina lumanarilor , dar a fost foarte frumos.... Azi dimineata am fost la eco si foliculul meu a crescut la 24.4 mm, mi-a spus ca s-ar putea sa ovulez in seara asta, ideea este ca maine merg la inseminare, tot maine imi va administra pregnylul daca nu s-a spart in seara asta, trebuie sa ma prezint la ea pe 8, imi va face eco dupa care ma trimite cu sotul la preparat sperma, dupa care ne intoarcem la dr. Maine mi-am luat liber la munca asa ca o sa va povestesc cand ajung acasa cum a fost. Moni... am intrebat-o daca mai asista cineva la inseminare si dr mi-a zis ca ea face toata procedura, inseminarea dureaza cam 5 min si trebuie sa stau dupa aceea 15 min cu picioarele in sus O seara cat mai frumoasa, sa va iubiti mult si maine o sa vin cu vesti noi, imi pare rau ca nu am putut sa citesc din urma, dar pe cuvant de cercetas ca maine recuperez. In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop |
Miky si sa ai succes maine
iti tin pumnii
Monique77 spune:
citat din mesajul lui gabyv Buna, Mya bine ai venit! Faptul ca data trecuta ai ramas din prima nu inseamna ca si in doi ani mai tarziu o sa fie la fel, echilibrul hormonal se schimba mult dupa o sarcina. Nu cred ca a fost avort, ci doar un cm mai abundent, deseori ne influentam si asta, din cauza dorintei noastre de bb. Miky, La multi ani!!!!sa fii sanatoasa si sa vii sa ne povestesti cum e cu burtica. Asta sa fie prima si ultima iA. Fetele, eu aseara am avut ceva roz pe hartie si de atunci nimic. Oare sa ma gandesc ca imi vine, desi miercuri aveam foliculul ala baban? Pup - ma duc la sapa |
opaaaaaaaaaaaa
petele astea prevestesc doar de bine
ia sa faci bine sa te prezinti cu teste pozitive
Monique77 spune:
Fetelor am fost dimineata iar la eco'
ca nu stateam linistita, din cauza endometrului meu subtire
azi, in ziua 15 il am de 10 mm
e ok acum nu?
doctorita asa mi-a zis si m-am mai linistit
Monique77 spune:
citat din mesajul lui lucianamoga Neata fetelor! haideti la cafea! Mihaela imi pare rau pentru urati ...sa ramai optimista Bebe Matei Ioachim bine ai venit pe aceasta lume si sa o faci mandra de tine pe mami Lia! Tzuki , Ylary , Stefulici si FelicityHope felicitari pentru buburuzele voastre dragi...sa veniti doar cu vesti bune in continuare! Lorena si Yna haideti cu liniutele duble! Mya bine ai venit!Sa fugi repede la odisee! Miky la multi ani!Si peste doua saptamani sa te prezinti cu liniile duble.Te astept azi cu vesti de la doctor! Moni AMR 11! Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
daaaaaaaaaa Luci 11 zile dada
sper sa fie cu ochi
lucianamoga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
daaaaaaaaaa Luci 11 zile dada sper sa fie cu ochi Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Doamne ajuta Moni!