Asp. optimiste 729!Bun venit Matei,felicitari Lia!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna dimineata,

azi ziua 27 , mai am de asteptat nitel, momentan nu prea am semne de rusi, sanii inca nu ma dor, pofta de mancare nu prea am ( asta probabil ca si de la durerea de dinte) sper sa am noroc luna asta , ca deja se implinesc 8 luni de cand lucram la proiectul bebe 2
va pup si va doresc o duminica frumoasa

anne marie te asteptam cu vesti bune maine dimineata si bafta fetelor care urmeaza sa se testeze

in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Buna dimineata , scumpele ...
Sa aveti o zi de duminica binecuvantata! Eu nu prea am vesti bune si nu mai sunt la fel de optimista ca ieri , am facut acum al patrulea test de sarcina , de data aceasta am luat unul Minut si e negativ . Incerc sa ma obisnuiesc cu ideea insa nu inteleg de ce au iesit 2 negative si 2 pozitive , plus ca am avut un feeling pozitiv toata luna . Poate k a fost doar autosugestie , poate k cele 2 teste pozitive slab au fost influentate de tinctura de branca ursului pe care am luat-o , poate k ... in fine maine la prima ora ar trebui sa vina CM pt ca mie nu imi intarzie niciodata , asa k vom vedea...
Iar de nu vine , voi merge sa fac o analiza de sange asa cum m-ati sfatuit voi ... pupici!

Cand iti ploua in inima ... fa-ti umbrela dintr- o speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Valicuta , cred k avem aceeasi perioada pt k si eu sunt tot Z27 , dintr-un Cm REGULAT DE 28 .Sa speram k e cu noroc pt toate dintre noi , Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Stefulici, nu iti trebuie trimitere pentru Fundeni.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefulici

Miha, imi pare tare rau ptr z1...
Monica, te rog, nu ne mai da emotii: cum adica z1? Pana la uram mi-am dat eu seama... gata nu mai vine z1!
Saptamana asta care urmeaza va tb sa ma duc la Fundeni, la dr. U.
Tb sa-mi refac analizele. Am mai fost acum un an, cand mi-a dat tratament.
Voi stiti dc am nevoie de trimitere? Prima data am avut, de data asta nu am. Oare ma primeste si asa? Ylary, tu ai fost la dr. U la fundeni... pls rasp cand poti!
Haideti, poftiti la ceai cald sau lapte cu cereale...

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

neata fetele

stefulici, acjum cred ca ai dosar la dr uscatescu
nu cred ca-ti mai trebuie
sa le spui ca ai mai fost

si tu ai luat un an de zile vitamine?
ca io nu mai pot (financiar vorbiund)

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anne_marie79

Valicuta , cred k avem aceeasi perioada pt k si eu sunt tot Z27 , dintr-un Cm REGULAT DE 28 .Sa speram k e cu noroc pt toate dintre noi , Doamne Ajuta!

da, doar ca cm meu e de 32 zile,eu inca mai am de asteptat
iti tin pumnii pentru maine

in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Buna fetelor!

Anne, ciudate testele tale, asteapta pana maine si vezi ce se intampla!Si daca nu vine menstruaitia,sa mergi maine neaparat sa faci un betaHCG!Iti tin pumnii stransi!

Sa aveti o duminica minunata, alaturi de familiile voastre!
VA PUP PE TOATE!

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Bine ai venit printre noi, Matei! Felicitari, Lia!
Moni, pai ai grija cu poftele astea de mancare, ca sa nu pui prea mult pe tine
mai vroiam sa mai zic ceva, dar am uitat
O duminica frumoasa!

Mergi la inceput

fetelor din pacate , din cauza infectiei la dinte am inceput sa iau azi amoxicilina 500 mg , 1 la 8 ore la sugestia dr , si sa asteptam pana saptamana viitoare sa vedem daca e bebe sau nu, ar fi chiar culmea sa fi ramas luna asta, off, ca sa stau apoi cu grija ca poate il afecteaza pe bebe antibioticul, cu toate ca pe prospect scrie ca e permis in sarcina...of , sper sa fie bine

in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui valicutza

fetelor din pacate , din cauza infectiei la dinte am inceput sa iau azi amoxicilina 500 mg , 1 la 8 ore la sugestia dr , si sa asteptam pana saptamana viitoare sa vedem daca e bebe sau nu, ar fi chiar culmea sa fi ramas luna asta, off, ca sa stau apoi cu grija ca poate il afecteaza pe bebe antibioticul, cu toate ca pe prospect scrie ca e permis in sarcina...of , sper sa fie bine

in curand

si o prietena de-a mea a laut antibiotic in sarcina din cauza dintilor si totul a fost bine, si ea avea deja sarcina pe atunci in 3 luni!!!
gandeste pozitiv!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

bebe strumph

bobocel de 6 luni

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput