Asp. optimiste 729!Bun venit Matei,felicitari Lia!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yna85

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

E weekend Yna.

Imi pare rau pt starea de nervi care o ai azi , nu vreau sa te descurajez(si eu sunt f nervoasa, agitata inainte de CM si f pofticoasa-mananc mult- pt mine asta sigur e simptom de urati), cu toate ca si tu deja banuiesti asta la fel ca iti vin rusii.
Dar poate la tine nu e asa ca la mine

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Deny, ai dreptate, asa e si la mine, agitatie, nervi, si mananc orice, oricand, si oricat, in contnuu... Cred ca am ratat si luna asta

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

si eju mananc orice oricat oriunde oricand
m-au omorat vitaminele astea
dupa ce ca eram eu o gurmanda acum chiar nu ma mai pot abtine de la nimic
si moooor de oftica

nu mai am deloc vointa

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

astazi verisoarea mea a facut inseminarea!!!!!!!!!!!
sper ca peste 14 zile sa vedem 2 liniute!
pana atunci i s-a prescris si tratament cu utrogestan, vaginal!!!!
haide valy cu cele 2 liniute!!!
aceesi urare la toate !!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

bebe strumph

bobocel de 6 luni

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

woooow
cat de tare
a trecut usor?
povesteste-ne

ii tin pumnii
offf

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

rectific!!!
azi a fost ziua 2 deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

ziua 1? ziua 2? despre ce vb scumpa?
despre DPO, nu?
Hai ca m-ai speriat!

edit: intrebarea e pt Monique

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

ziua 1? ziua 2? despre ce vb scumpa?
despre DPO, nu?
Hai ca m-ai speriat!

edit: intrebarea e pt Monique

da
vb de cele 14 zile pana la testare
scuze daca am fost ambigua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

Lia, felicitari! Sa dea Dumnezeu sa aveti parte de fericire si muuulta sanatate! Te admir mult pentru lupta voastra de a avea un bebe! Si iata ca Dumnezeu v-a rasplatit cu cel mai frumos cadou!
Salutari si celorlalte fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Valicuta, faci bine sa amani radiografia. Nici eu n-as face asemenea interventie dupa ovulatie.

Fetelor, sunt in copac. Nu pricep ce se intampla. Acum 2 seri cand am venit acasa, am adormit la 9 fara... am zis "ok, am lucrat mult in ultima vreme, hai sa dorm ca lumea o data". 10 ore am bagat...aseara cand m-am pus iar sa lucrez, ochii impaienjeniti, cascam de rupeam. A trebuit sa ma culc iar pe la 9, ca nu faceam nimic cu lucrul. M-am trezit la 8 acum, sunt extreeem de nervoasa, deja am tipat la sot Sper sa am motiv intemeiat...

Wishing for rainbow baby dust !

Buna
Sigur ai un motiv super intemeiat.
Eu azi pe la tara, am venit inghetata un pic de frig ca ne-am hotarat pe drum sa mergem la biserica la un parinte foarte bun sa platim ceva pentru sot si casa si am cam inghetat cat am asteptat dar am venit super multumita inapoi parintele mi-a dat curaj.
Va anunt ca astazi sunt in ziua 2 ca aseara au venit cu surle si trambite rusii exact in ziua 28, deci nici o urma de indoiala ca nu este nici un bebe, a fost singura data in 2 ani de zile cand m-am bucurat la menstra, m-am suparat cand am vazut rezultatul la beta dar azi chiar am fost bucuroasa ca mi-a venit ca eram atat de ingrijorata cu sangerarea aia de acum 2 zile si drept sa spun ma temeam de o extrauterina.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Miha, imi pare foarte rau pt z2! Te pup si te imbratisez!

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Buna dimineata fetelor!
Multumesc mult pt incurajarii!!Sa dea Domnul la toate sa vina bb cat mai repede!

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Citat:
citat din mesajul lui lary74

Buna dimineata fetelor!
Venitii la o cafeluta calda si un ceiut bun pt cele gravidute si nu numai!
Felicitarii din inima Lia !Matei sa cresti mare sa fi sanatos sa aduci numai bucurii familiei tale.
Yna,Corina si toate fetele care au avut teste negative ne rugam cu tot sufletul ca peste cateva zile sa avetii testele pozitive.Doamne ajuta!
AneMarii se spune ca daca a iesit 2 liniute la testul surechec (oricat de palida ar fi a 2 liniuta )e cu siguranta bebe.Doamne ajuta sa fie adevarat !
Ylari felicitarii pt. inimoara.
Tzukii ma bucur ca e totul bine cu bebelusul mult dorit.Doamne ajuta in continuare!
Monique la multi ani bunicului tau! Peste 2 saptamanii asteptam cele 2 liniute magice ale tale!
Miky doamne ajuta sa fie totul bine cu inseminarea iar peste 2 saptamanii sa ne bucurii si tu cu un test de sarcina pozitiv!
Eu sunt z15 ,dar nu stiu de ce sunt ferm convinsa ca ovulatia,daca a fost ,a trecut deja.Am prestat de la terminarea menstrei tot la 2-3 zile,sper ca cu rezultate pozitive peste 2 saptamanii,desii nu sunt f. optimista,nu am vazut nici glera si nici dureri specifice ovulatiei nu am avut.Stiu ca nu este nici o regula sa le ai ,dar na as fi vrut si eu sa pot sa spun :da cu siguranta a fost ovulatie
Cu siguranta dorinta noastra de a avea acum un bebelas ne influenteaza comportamentul si psihicul.Azi noapte am avut un vis tare frumos(me-am adus aminte ce visam in timp ce va citeam din urma):se facea ca un cuplu de tineri au venit la noi acasa cu bebelusul lor de vreo 5-6lunii si lau lasat la noi pt cateva ore.Era un baietel frumusel foc ,eu ma tot minunam ce cuminte era bebelusul si cum de lau lasat parintii lui acolo fara sa ne spuna nimic.Iam dat lapte cu biberonul si a adormit iar eu stateam linga el si il urmaream cum doarme.La un moment dat au venit parintii copilului dupa el si am inceput sa stringem lucrusoarele copilului printre care si biberoanele cu lapte pe care le aveam.Iam dat 3 biberoane din 4 ,spunand ca unul este al nostru,dar mama dupa ce au plecat tinerii cu bebelusul me-a spus ca nu trebuia sa dau decat 2 biberoane ,ca 2 erau ale noastre pt bebelusul pe care o sa-l avem noi.A fost un vis frumos si sper sa aibe si un sambure e adevar in el!
Vam pupat.Sa avetii un sfarsit de saptamana cat mai placut!

Sa dea DD sa ti se implineasca visul

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Miha, imi pare tare rau ptr z1...
Monica, te rog, nu ne mai da emotii: cum adica z1? Pana la uram mi-am dat eu seama... gata nu mai vine z1!
Saptamana asta care urmeaza va tb sa ma duc la Fundeni, la dr. U.
Tb sa-mi refac analizele. Am mai fost acum un an, cand mi-a dat tratament.
Voi stiti dc am nevoie de trimitere? Prima data am avut, de data asta nu am. Oare ma primeste si asa? Ylary, tu ai fost la dr. U la fundeni... pls rasp cand poti!
Haideti, poftiti la ceai cald sau lapte cu cereale...

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

La fel ma tinut si pe mine ieri ,sub buric,sper sa fie un semn bun si sa se intample ceva pozitiv pe la noi prin burticii.
Aveam usoare dureri in zona uterului cand ma aplecam sau ridicam ceva.Azi ,pina acum nu le-am mai avut.Sa vedem ce sa va intampla in continuare,e prima luna cand simpt asa in perioada asta a ciclului(ieri z15)

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

salutare fetele
prezenta pe baricade

azi a fost ziua 1
voi contoriza pana la ziua 14

ma tine sub buric, asa cum am tine inainte de ciclu si in prima zi
ca si cum endometrul meu s-ar pregati de menstra

voi?
n-am mult de citit

Mergi la inceput