de cand introducem olita?
Raspunsuri - Pagina 6
kmy_black spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
Aha.. si medicul asta al vostru "dupa ce merge"? Dupa felinare? nu tot din carti isi ia informatia? Sau i-au venit cunostintele asa de la Duhul Sfant? Eu ii doresc copilului tau multa sanatate si crestere usoara! Oricum aici sunt doar discutii. Cand inchizi calculatorul esti doar tu cu el. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
experienta de zeci de ani de zile a unui cadru medical nu cred ca se poate compara cu a celor care abia is iesiti din scoala si umbla cu cartile sub brat!
dar cum fiecare parere poate fi interpretata prin ochii fiecarei mame in alt sens, nu vad de ce sa mai argumentez ceva!
multa sanatate voua si copiilor vostri!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kmy_black am deschis acest subiect in speranta ca voi mai intalni mamici care au incercat introducerea olitei in jurul varstei de un an, dar dupa cum observ eu sunt singura de pe aici , care imi "FORTEZ: copilul sa devina un copil precoce!!! |
Uite iti raspund eu: l-am pus pe fi-miu la 8 luni pe olita, deja statea singur, nu trebuia sa-l tin. Tot la aceeasi varsta s-a aezat si prietnul lui mai mic cu o luna ca el. Ambele mamici, caci despre NOI este vorba si nu despre copii, am obtinut rezultate uimitoare! In final de pampers am scapat spre doi ani si ceva, pentru ca dupa ce luni de zile au facut kk aproape exclusiv la olita, s-au intors la obiciurile dinainte. In concluzie, pe baza experientei mele si a prietenei mele, iti spun ca esti naiva daca iti imaginezi ca scapi de pampers de la 7 luni. Succes!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
kmy_black spune:
citat din mesajul lui tanea1988 Ia sa vin si eu sa-mi spun parerea....... Copilul meu sta la olita de la 1 an , prima zi cind l-am pus am stat cu el cu jucari cu tel. mobil( asa vre-o citeva zile), acuma in fiecare dimineata pe la 10 11 adica cind se trezeste primul lucru care-l fac , il pun la olita, sta cuminte si isi face treburile acolo, fara nici un stres sau impunere si seara uneori il pun la olita cind aud ceva besinele in rest toata ziua in scutec......... Acuma imi este foarte usor , ca nu trebuie sa-l spal de fiecare data cind face cacuta mai ales ca casa noastra este cam racoroasa iarna |
iti multumesc mult
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Laura25 spune:
Androix, ea nu a zis ca vrea sa scape de pampers de la 7 luni, ci doar sa il puna pe oala. De pampers vrea sa scape mai pe la 1 an si un pic.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
emanouela spune:
eu te-am intrebat altceva....daca stii ca sistemul digestiv e imatur....stii ce-s alea enzime???? nu, ca tu nu citesti
experienta de zeci de ani de zile a unui cadru medical nu cred ca se poate compara cu a celor care abia is iesiti din scoala si umbla cu cartile sub brat! macar ala mai tanar are maturitatea sa recunoasca ca nu stie suficient si se documenteaza, accepta si alte pareri, pe cand ala cu asa zisa experienta....nu, 'el stie tot' de pe cand era bunica fata mare. lumea a evoluat, alimentele nu mai sunt ce-au mancat parintii nostri, puiul e plin de hormoni, legumele si fructele...no comment....dar tu ai alta 'viziune'
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
tanea1988 spune:
Kmy_blak tu te-ai tintit spre o directie si na mergi drept inainte nu mai vrei sa te uiti si prin parti, de ce nu vrei sa intelegi ca fetele de aicea nu-ti vor rau, de unde ai luat-o ca toti medicii la care merg sunt tineri si numai a ta este plina de cariera si tare desteapta ca daca era asa nu-ti mai dadea sfaturi din astea ca sa-i dai copilului suc la 2 luni jumate, si ce boala a avut puiu tau de ti-a recomandat sa faci diversificarea???? Chear sunt tare curioasa......
kmy_black spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Androix
Uite iti raspund eu: l-am pus pe fi-miu la 8 luni pe olita, deja statea singur, nu trebuia sa-l tin. Tot la aceeasi varsta s-a aezat si prietnul lui mai mic cu o luna ca el. Ambele mamici, caci despre NOI este vorba si nu despre copii, am obtinut rezultate uimitoare! In final de pampers am scapat spre doi ani si ceva, pentru ca dupa ce luni de zile au facut kk aproape exclusiv la olita, s-au intors la obiciurile dinainte. In concluzie, pe baza experientei mele si a prietenei mele, iti spun ca esti naiva daca iti imaginezi ca scapi de pampers de la 7 luni. Succes! www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
nu am visat sa scap de pampers la 7 luni, sub nici o forma!
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Laura25 spune:
citat din mesajul lui kmy_black experienta de zeci de ani de zile a unui cadru medical nu cred ca se poate compara cu a celor care abia is iesiti din scoala si umbla cu cartile sub brat! |
Din ce am vazut eu prin raspunsurile anterioare, s-a adus in discutie recomandarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii, nu sfaturi ale medicilor incepatori. Dar probabil cei de la OMS or fi si ei niste agarici abia iesiti din scoala.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
szivarvany spune:
hai ca vin si io
da, fi`mea a inceput sa stea pe olita spre 1 an, ca i-a placut mult, era f comoda cred, desi era o olita simpla, apoi se nimerea sa faca kk, pipi nu prea dar ii placea sa sada pe olita muuult
de pampers am scapat la fix 2,10 ani, pt ca desi kk spunea de la 1 an jumate parca, pipi nu o deranja
si nu, nu e nicio rusine un copil de 2+ ani cu pampers, e insa fff comod pt nervii unei mame. mie cel putin imi era fff comod, recunosc. am avut o singura incercare sa renuntam la pampers pe la 2,4 ani si am renuntat eu dupa o zi.
renuntarea adevarata a insenmat fara pampers zi-noapte si am avut 2 accidente mici in saptamana aia, atat, deci no -stress pt toata lumea
(ref.diversificare, aici eu ma abtin, fi`mea de la 2,5 luni consuma 1 lingurita zeama fruct, din motiv de constipatie, asta pana la 5 luni cand am inceput diversificarea propiu-zisa conform standardelor si cartilor, alimentele permise; insa NU recomand, pt noi atunci a fost solutia magica)
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
kmy_black spune:
citat din mesajul lui emanouela eu te-am intrebat altceva....daca stii ca sistemul digestiv e imatur....stii ce-s alea enzime???? nu, ca tu nu citesti experienta de zeci de ani de zile a unui cadru medical nu cred ca se poate compara cu a celor care abia is iesiti din scoala si umbla cu cartile sub brat! macar ala mai tanar are maturitatea sa recunoasca ca nu stie suficient si se documenteaza, accepta si alte pareri, pe cand ala cu asa zisa experienta....nu, 'el stie tot' de pe cand era bunica fata mare. lumea a evoluat, alimentele nu mai sunt ce-au mancat parintii nostri, puiul e plin de hormoni, legumele si fructele...no comment....dar tu ai alta 'viziune' mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail |
de citit citesc dar asta nu inseamna ca aplic si punctul si virgula din carti!atat carnea de pui cat si legumele le am din gradina mea proprie, dupa cum am spus stau la casa! si am pus de toate si le-am ingrijit fara chimicale sau altele special pt el!
bebe strumph
bobocel de 6 luni