de cand introducem olita?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

deci asta ar trebui sa-ti puna un semn mare de intrebare.....

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

nu vreau sa contrazic o opinie medicala ca si eu la randul meu am cerut 2-3 in fiecare problema de sanatate pe care a abut-o puiul meu!
va multimesc tuturor pt raspunsuri dar nu am sa mai justific de ce am procedat asha, sunt convinsa ca indiferent de argumente tot nu o sa fiu sustinuta(nici nu-mi doresc odat ce copilul meu este sanatos si se dezvolta frumos) si ca idea diversificarii inceputa inainte de 6 luni este total gresita!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

bebe strumph

bobocel de 6 luni

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

deci n-ati inteles, da? targetul lu' kmy_black ca mama e sa fie mama de copil precoce.
si subiectul asta era despre cat e kmy_black de buna si inteleapta mama
si despre cum doctorul ei e cel mai bun
si cel mai
si cel mai
...

edit: si despre cum copilul ei sta-n fund de la 4 luni (ca am vazut acum si pozele).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corap

deci n-ati inteles, da? targetul lu' kmy_black ca mama e sa fie mama de copil precoce.
si subiectul asta era despre cat e kmy_black de buna si inteleapta mama
si despre cum doctorul ei e cel mai bun
si cel mai
si cel mai
...

va mai aduc un sac cu pietre?
daca a cere o opinie si a se ajunge a critica pe cineva doar pt ca a luat o decizie importnata pt sanatatea copilului ei de la o varsta frageda a acestuia, inseamna a fi mama de copil precoce si ma rog tot ce s-a afirmat, e opinia voastra! eu va doresc sa aveti copii frumosi si in special SANATOSI , sa nua jungeti sa luati niciodata decizii esentiale, kre vor fi privite ca " atrocitati" desi fac bine copilului d-voastra!
sunteti intra-adevar un suport moral f bunevoi cele: MAI CUNOASCATOARE MAME CITITE!!
va multumesc inca odat pt opinii!

bebe strumph

bobocel de 6 luni

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Citat:

...

edit: si despre cum copilul ei sta-n fund de la 4 luni (ca am vazut acum si pozele).

multi copii stau in funduletz sau incep sa aiba aceasta deprindere incepand cu varsta de 4 luni!!!! dar ce sa imi mai bat eu gura cand toate m-ati catalogat deja!

bebe strumph

bobocel de 6 luni

Mergi la inceput

Citat:

apropo de precoce, poate ar teb sa va intreb daca aim gresit si nu am mers la dentist sa-i scot si cei 2 dintisori care au iesit la 4 luni jum, nu de alta dar conform majoritatii cartilor si acestia ar treb sa iasa tot dupa 6 luni!

bebe strumph

bobocel de 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Sa stii ca multe avem probleme cu cresterea in greutate si alte motive , dar totusi...se gasesc si alte solutii decat diversificarea de la 2 luni jumate.
In fine...ce s-a facut e bun facut!Poate ai fost sfatuita prost.... Insa poti avea grija mai mare la cum alegi sa procedezi, de acum incolo.
La subiectul asta :il deschizi, intrebi, multe iti dau raspunsuri surprinzatoare, ca e clar ca nu te asteptai sa primesti raspunsuri ca si-au pus copiii la peste 2 ani!Si afirmi ca nu te vezi asteptand pana la 2 ani? Deci esti decisa sa faci ca tine.De ce nu-ti vezi copilul cu pampers la 2 ani? Sa intelegem ...este vorba de tine si de asteptarile tale sau de copil si cum este mai bine PENTRU EL? Analizeaza asta.Daca vrei sa fi o mama buna, vei face cum este mai bine pentru el, nu pentru tine.
Zici ca nu vrei sa-l fortezi...pai nu-l pune la oala deloc .Nu-i sugera ca te astepti sa faca, punandu-l. Lasa-l in pace pe tema asta, pana va fi fiziologic si psihic pregatit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

kmy, eu ai mei au primit de la bunici olitze cadou la 6-7 luni. Am folosit-o, dar la modul ca ii puneam de cateav ori pe zi cand stiam eu ca ar cam fi momentul sa faca ceva si daca iesea ceva bine, daca nu, la fel de bine. Pt mine era mare lucru sa prind un kk la olitza si sa salvez un pampers. Dar reusita era din pura intamplare (sau ma rog, datorita unui anumit 'ritm' de golire a intestinelor de care m-am prins eu observandu-i, nu pt ca stiau ei ca i-am pus pe olitza, gata, trebuie sa faca). In ciuda prieteniei cu olitza de la 7 luni, pampers nu am mai folosit ziua incepand de pe la 2 ani si 9-10 luni. Pt ca atunci au fost ei destul de dezvoltati sa constientizeze actul, sa spuna, sa se poata tine.
In concluzie, daca il pui pe olitza sa nu te astepti ca la 1 an sa arunce pampersul cat colo si sa iti declare ca gata, e baiat mare si face la oala. Ca tu nu concepi ca al tau va fi la 2 ani in pampers e problema ta, nu a lui. El tot cand va fi pregatit fizic, neuronal o va face. Daca insisti cu siguranta (asa cum parintii nostri, neavand pampersi la dispozitie au facut-o) vei reusi sa creezi in timp niste reflexe conditionate. Dar aia nu inseamna ca ai copil precoce, ci ca ai un copil bine dresat.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

va mai aduc un sac cu pietre?
daca a cere o opinie si a se ajunge a critica pe cineva doar pt ca a luat o decizie importnata pt sanatatea copilului ei de la o varsta frageda a acestuia, inseamna a fi mama de copil precoce si ma rog tot ce s-a afirmat, e opinia voastra! eu va doresc sa aveti copii frumosi si in special SANATOSI , sa nua jungeti sa luati niciodata decizii esentiale, kre vor fi privite ca " atrocitati" desi fac bine copilului d-voastra!
sunteti intra-adevar un suport moral f bunevoi cele: MAI CUNOASCATOARE MAME CITITE!!
va multumesc inca odat pt opinii!

bebe strumph

bobocel de 6 luni

pai ai cerut o opinie, ti s-a raspuns si tu ai spus ca faci tot asa cum te taie capul ca stii tu ca asa-i mai bine, ca doar ai mai facut asa si noi astelalte de ne dam cu parerea (la solicitarea ta) suntem
"suport moral f bunevoi cele: MAI CUNOASCATOARE MAME CITITE!!" (acu' sincer, tu ce intelegi din sintagma pe care tocmai am citat-o. in ce limba e scrisa?)

tu insati ai facut afirmatia cu "mama de copil precoce"

multumesc frumos pentu oferta de pietre, dar eu stiu sa scriu (si sa citesc, ce-i drept), asa ca nu am nevoie.

Mergi la inceput

m-as bucura si mai mult daca copilul meu are trece de la pampers la wc, olita sa fie doar o piesa de decor prin casa! asha cum s-a intamplat cu tripletele de care am avut grija de la 9 luni, pana la 2 ani!au refuzta ideea cu olita dar au fost incantate sa isi imita la inceput, si apoi sa treca putin cate putin si la fapte concrete, sora mai mare
!

bebe strumph

bobocel de 6 luni

Mergi la inceput