PCOS (22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutzahy spune:

Buna dimineata!
Scriu din nou dupa o lunga absenta, lunga lunga.....Am prins un moment sa intru putin si nu am reusit sa citesc tot. In schimb va pot spune despre mine. Pe 7 noiembrie 2011 am nascut-o pe Teodora Iris fetitza mea care a venit sa mai stearga durerea provocata de moartea intrauterina a fiului meu Matei Alexandru. Intre cele doua cezariene am suferit o operatie de colecist iar cand Teodora avea 5 luni, am suferit o operatie de tiroida intrucat pe sarcina o luase razna de tot si au aparut si dou noduli dubiosi si mari.
Acum Am 2 cezariene, un colecist laparoscopic, si o tiroidoctomie toate cicatricile cheloide, iau euthyrox de 150 si calciu cu magneziu zilnic ca sa pot functiona cat de cat la cele 115 kg acumulate.
Astept sa inchei alaptatul si poate sa slabesc dar cu siguranta ma inscriu in lupta pentru un al doilea (treilea)copil.
Asta e povestea mea foarte, foarte pe scurt
Va doresc numai bine si spor la tot ce va propuneti!!! Multi pupici si incurajari pentru toate aspirantele si gravidutele de aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qqcsi spune:

Salut,

M-as alatura voua si v-as cere sfatul daca puteti recomanda un gine bun in cluj care se pricepe la pacientii cu PCOS? Is in cautare de o vreme la un medic care se dedica si care crede in successul acestor pacienti. Aveti pe cineva va rog?

Mersi,
Qqcsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui qqcsi

Salut,

M-as alatura voua si v-as cere sfatul daca puteti recomanda un gine bun in cluj care se pricepe la pacientii cu PCOS? Is in cautare de o vreme la un medic care se dedica si care crede in successul acestor pacienti. Aveti pe cineva va rog?

Mersi,
Qqcsi

Iti recomand cu drag un om si un doctor minunat: d-na Mironiuc Clara. Dupa multi ani de lupta cu infertilitatea, cu PCOS, cu rezistenta la insulina, acest medic m-a ajutat sa-mi implinesc visul...de 2 ori.
Sper sa-ti fi fost de ajutor! Multa sanatate!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniela_86 spune:

Din pacate si eu ma confrunt cu aceeasi problema. Am fost diagnosticata cu PCOS in 2004, intre timp am urmat mai multe tratamente intrucat mi-era foarte rau de la unele pastile si nu le-am mai suportat. Ultima data am fost la endocrinolog in 2011, cand mi-a prescris yasmin, siofor 1000 (jumatate dimineata si jumatate seara) si farcovit b12. Din ianuarie anul acesta am renuntat la anticonceptionale pentru conceperea unui copilas, dar dupa 2 luni inca nu s-a intamplat.

Prima luna de la intreruperea anticonceptionalelor mi-a venit menstrutia la fix 28 de zile, apoi nu mi-a mai venit. Practic in acest moment am 11 zile de intarziere.

Daca inainte eram sceptica, acum observ ca tratamentul ameliora simptomele sindromului intrucat de vreo 2 saptamani, pilozitatea e mult mai grava, trebuie sa merg cu penseta dupa mine daca plec undeva cateva zile, iar ceara pt fata trebuie sa o folosesc saptamanal si mi-au aparut si cosuri (nu m-am mai confruntat cu ele de 8-9 ani).

Dupa cateva zile bune de documentare, m-am hotarat sa incerc si ceva natural si anume tinctura de zmeur si de cretisoara. Cred ca rau nu au cum sa faca, dar nu stiu daca vor folosi la ceva. As incerca si tinctura de branca ursului, dar am inteles ca trebuie luata incepand cu prima zi de mesntruatie, 14 zile. Acum, astept, oricum e post

Sunt foarte curioasa daca este cineva pe forum care a incercat si produse naturale si daca au dat vreun rezultat...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daniela_86

Din pacate si eu ma confrunt cu aceeasi problema. Am fost diagnosticata cu PCOS in 2004, intre timp am urmat mai multe tratamente intrucat mi-era foarte rau de la unele pastile si nu le-am mai suportat. Ultima data am fost la endocrinolog in 2011, cand mi-a prescris yasmin, siofor 1000 (jumatate dimineata si jumatate seara) si farcovit b12. Din ianuarie anul acesta am renuntat la anticonceptionale pentru conceperea unui copilas, dar dupa 2 luni inca nu s-a intamplat.

Prima luna de la intreruperea anticonceptionalelor mi-a venit menstrutia la fix 28 de zile, apoi nu mi-a mai venit. Practic in acest moment am 11 zile de intarziere.

Daca inainte eram sceptica, acum observ ca tratamentul ameliora simptomele sindromului intrucat de vreo 2 saptamani, pilozitatea e mult mai grava, trebuie sa merg cu penseta dupa mine daca plec undeva cateva zile, iar ceara pt fata trebuie sa o folosesc saptamanal si mi-au aparut si cosuri (nu m-am mai confruntat cu ele de 8-9 ani).

Dupa cateva zile bune de documentare, m-am hotarat sa incerc si ceva natural si anume tinctura de zmeur si de cretisoara. Cred ca rau nu au cum sa faca, dar nu stiu daca vor folosi la ceva. As incerca si tinctura de branca ursului, dar am inteles ca trebuie luata incepand cu prima zi de mesntruatie, 14 zile. Acum, astept, oricum e post

Sunt foarte curioasa daca este cineva pe forum care a incercat si produse naturale si daca au dat vreun rezultat...?

Buna! Si eu am PCOS si am Siofor 1500 mg pe zi, tratamentul l-am inceput in februarie anul acesta. Mai iau acid folic, un supliment de vit D 1 data pe sapt, seleniu si zinc. Dintre remediile naturiste iau extract din mladite de zmeur, extract de coacaz negru si branca ursului tinctura.Aceasta se ia de 3 ori pe zi 1 lingurita in apa, pana la ovulatie.Luna asta eu am avut ovulatia in ziua 25 a CM, ultima ovulatie am avut-o in octombrie anul trecut.
Tu iti monitorizezi cumva ovulatia, ai ovulat spontan dupa anticonceptionale?

Prietena mea cea mai buna are tot PCOS si doar cu Siofor + slabit 8 kg a ramas insarcinata, are acum 16 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniela_86 spune:

Nu mi-am monitorizat ovulatia, sincer nici nu stiu cum. Stiu doar ca acum ne-am dori copii si la sfatul medicului ginecolog (si endocrin) am oprit anticonceptionalele si sioforul. Tot el mi-a spus sa revin la un control dupa aproximativ jumatete de an daca nu raman insarcinata.

Din pacate nici n-am ramas si am si intarziere de 22 de zile.

Acum, ma asteptam sa nu-mi mai vina la fix 28 de zile, mai ales ca inainte sa iau anticonceptionale imi venea la 3-4 luni.

Am sa ma documentez sa vad cum e cu ovulatia. Din cate am citit, ar trebui sa-mi iau temperatura in fiecare dimineata, pentru ca se pare ca in momentul ovulatiei temperatura este mai mare...

Eu sunt putin in ceata...si cu ovulatia si cu SOPC, dar am sa incerc de toate. Adica si produse naturiste si sa slabesc, pentru ca din cate am inteles persoanele supraponderale si cu sopc le este mai greu sa obtina o sarcina. A, si am si uter retrovers, deci spermatozoizilor le este si mai greu sa ajunga sa fecundeze ovulul...parca-s cam multe...

Mergi la inceput