Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maiiunie2012 spune:

Am vorbit prea mult?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2012 spune:

Apropo, Elly sunt! In caz ca va intrebati cine are gura asa de mare, dis-de-dimineata!

Gata, am terminat cu cele 10 mesaje. Pfiuuuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_alma spune:

Neata!

Ma primiti si pe mine la voi in odisee? Va urmaresc de la inceput, dar abia acum mi-am facut curaj.

UM 13.09.2011, DPN 19.06.2011 dupa UM sau 21.06.2011 dup#259; eco. Probabil nu voi ajunge la niciunul din termene, fiindca am aflat miercuri ca sunt gemeni! Fiecare cu dimensiunile proprii si propriul ritm cardiac. Probabil univitelini. Sunt un pic ingrijorata fiindca sarcinile gemelare sunt considerate sarcini cu risc.

Sper din tot sufletul sa raman cu voi si macar sa nu vina mai devreme de luna mai. Daca are cineva experienta cu o sarcina gemelara, sunt numai ochi si urechi. Am intrat si pe forumul specializat in gemeni, dar orice informatie in plus ma ajuta.

Alma 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellyshor

Joana si eu mai am intepaturi in burtica, uneori in ovare, uneori in uter...dar reprize scurte si rare.
Nu cred ca sunt ingrijoratoare. Sper

Pai sigur nu sunt ingrijoratoare, :D . Am fost ieri la alt medic care mi a spus ca atata timp cat colul are o dimensiune relativ oki, adica 3-3.5 si orificiul intern este inchis, nu treb neaprat repaos la pat total, adica mai faci doi pasi te mai plimbi, si daca nu ai dureri mari ca la mentra la fel nu e ingrijorator.

asta este ce mi a spus si m am linistiot foarte tare, adica eu chiar nu am avut dureri de menstra deloc in ultimul timp, si intepaturile sunt normale.:D

Nu la fel ti a spus si tie? Eu parca am citat ca te durea tare cand te au internat acum nu?

Pup si o sa tocim canapeaua de tot:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

felelor, neatzaaa.

EU SUNT TARE BINE DISPUSA ASTAZI!!!

sa stiti ca nu mai stiu pe unde am citit ca sa asculti muzica simponica in sarcina face bine, eh nu cream, insa de 2 zile numai mucica simponica ascult si parca imi da asa o energie.

ps: am inceput sa caut nume demne de baietelul meu, stiu ca e devre,me dar avem un tatic tare greu de multumimt:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui joana2672001

Citat:
citat din mesajul lui Ellyshor

Joana si eu mai am intepaturi in burtica, uneori in ovare, uneori in uter...dar reprize scurte si rare.
Nu cred ca sunt ingrijoratoare. Sper

Pai sigur nu sunt ingrijoratoare, :D . Am fost ieri la alt medic care mi a spus ca atata timp cat colul are o dimensiune relativ oki, adica 3-3.5 si orificiul intern este inchis, nu treb neaprat repaos la pat total, adica mai faci doi pasi te mai plimbi, si daca nu ai dureri mari ca la mentra la fel nu e ingrijorator.

asta este ce mi a spus si m am linistiot foarte tare, adica eu chiar nu am avut dureri de menstra deloc in ultimul timp, si intepaturile sunt normale.:D

Nu la fel ti a spus si tie? Eu parca am citat ca te durea tare cand te au internat acum nu?

Pup si o sa tocim canapeaua de tot:))

Iubita, dureri de burtica mari nu am avut nici eu, dar eu aveam contractii in col. Ma intepa, acolo inauntru. Si cand m-a consultat dr a vazut ca se inmuiase colul, de aia m-a internat.
Acum nu mai avem dureri, nici de burtica, si nici inauntru. Dar eu stau in continuare la pat
Bine, la mine sarcina a fost dificila de la inceput, deci nah....eu trebuie sa fiu mai precauta.
La tine daca e totul ok, dureri nu prea sunt, poti sa mai faci miscare . Vezi ce iti mai zice dr la urmatoarea vizita.
Poooooop dulce!

Elly 13+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Si eu am ascultat multa muzica zilele trecute, ba am si facut obsesie pentru vreo 2 melodii. Intr-adevar am observat ca ma linisteste si ma ajuta la greturi.
Azi m-am trezit cam devreme, acum am un pic de intepaturi dar nu ma prind exact ce anume inteapa, doar ca e in abdomenul inferior. O fi uterul, nu stiu. Nu simt chiar contractii, habar n=am ce e. Dar din precautie m-am intins in pat. Oricum aveam de pus si Utrogestanul asa ca am zis ca o sa fie ok cu tratamentul si cu inca un pic de odihna.
Abia astept sa il vad iar pe bebe, imi e tare dor sa-l vad. Parca a trecut o vesnicie de cand l-am vazut ultima oara desi a fost abia acu o saptamana.
Incerc si eu cateodata sa ma gandesc la nume dar nu prea imi iese. Tot sper ca mai incolo cand o fi bebe mai marisor sa-mi "sufle" un nume. Mi-e cam la fel de greu si pt fata si pt baiat, dar sa zicem ca pt fata am ceva nume pregatit.
N-am mai apucat sa verific contul sa vad pozele noi, nici vorba de pus si eu poze. O sa ma revansez, promit!

Andreea, 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui joana2672001

felelor, neatzaaa.

EU SUNT TARE BINE DISPUSA ASTAZI!!!

sa stiti ca nu mai stiu pe unde am citit ca sa asculti muzica simponica in sarcina face bine, eh nu cream, insa de 2 zile numai mucica simponica ascult si parca imi da asa o energie.

ps: am inceput sa caut nume demne de baietelul meu, stiu ca e devre,me dar avem un tatic tare greu de multumimt:)))

Eu ascult mult pian. Imi place fff tare si ma linisteste.

Si la noi e bataie pe nume :))))
Daca e fetita, nu are voie la replica, o va chema Eva, fara doar si poate
Dar dc e baietel, am vazut ca se ridica si tati cu pretentii :)))))
Deja ne-au fost refuzate cateva propuneri: Sebastian, Dominic.
Acum mi s-a pus pata pe Matias. Sa vedem cum ii se pare domnului tatic.

Elly 13+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna dimineata si de la noi
Ieri nu am mai avut greturi in schimb am avut o durere de cap de nu am dormit toata noapteaAcum sunt mai bine sper sa nu revina durere.
Mai am 1 zi si o sa-l vad si eu pe bebe
Sotul a decis deja numele daca va fi baietel(e de parere ca eu fac doar baietei,am avut 2 sarcini cu baietei)MATEO,si eu cum cred ca e fetita si o sa-i spun ANTONIAsi un nume de sfant,Elena ar vrea sotul,ca pe mine.
Ma duc sa imi termin cafeluta sa speram ca nu imi va rau dupa accea
Azi fac macaroane cu branzanu stiu care din voi mi-a facut pofta zilele trecute.
Va pup pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai frumos!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Buna dimineata frumoase mamici!

Sunt impresionata de pozele de pe picasa, sunteti frumoase foc, aveti copii superbi... acum sincer, nu stiu daca mai este vreo grupare pe forumul asta cu femei asa frumoase.
Acum imi dau seama ca sunt grasuna familiei, dar sper sa va fiu draga si asa. O sa incerc sa pun si eu poze, ca de la serviciu nu a mers.

Azi noapte m-a trezit o puternica durere in gat si un nas infundat, am reusit sa adorm, dar o sa bag o doza soc de miere cu lamaie poate poate ma lasa.Aaaa... si multe portocale, de 2 zile bag cate 2-3 portocale/zi, ca mere nu mai pot manca, imi dau o stare de voma... aiurea.

Inca nu m-am hotarat ce antibiotic sa iau.

Acum ma duc sa bag un utrogestan si sa mai lenevesc si eu un pic la pat, ca doar e weekend.

Va si sa aveti un weekend fara dureri si greturi!

Sa ne dea Dumnezeu sanatate! 8+

Mergi la inceput