Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Oana, esti bestiala:-))) Gata, gata, s-au inecat gastele ca fost extrem de neasteptat:-)).

Multumim pentru cont!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oana_B

Ellyshor, cred ca ai reusit, uite contul comun: http://forum.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=113735

Josefine, wow ce surpriza, deci gata cu pielitele nu mai e pericol pt gashtele din ograda
Felicitari, sarcina usoara si un bbel frumusel si sanatos

Mersi Oana!!!! Chiar am reusit!

Deci, dragele mele!
Acesta este contul comun de pe care vom deschide noile capitole ale minunatei noastre odisei!
Userul contului este : maiiunie2012, iar adresa de e-mail corespunzatoare este: maiiunie2012@yahoo.com. Va voi trimite prin PM parolele la amandoua.
Ce bine ca am reusit! Asa vom putea deschide oricare dintre noi capitol nou, fara prea mari batai de cap.
Poooooooooooooooooooooop!

Mergi la inceput

Incerc sa trec de cele 10 mesaje editate, ca sa fie gata contul atunci cand vrem sa-l folosim la crearea noilor capitole.

Mergi la inceput

M-am gandit sa trecem pe prima pagina user-ul contului si adresa de e-mail, ca fiecare sa le poata folosii.

Mergi la inceput

In plus, o sa trecem si instructiunile pt crearea unui nou capitol. Am vazut ca majoritatea grupurilor de gravidute le au trecute pe prima pagina.

Mergi la inceput

Parolele vi le voi trimite la cerere, dar cred eu ca ar fi bine sa le aiba toata lumea, pt ca nu se stie cand e nevoie de capitol nou si nu e nimeni pe faza.

Mergi la inceput

Pls, sa nu ma injurati pt atata trancaneala

Mergi la inceput

O sa va apara dintr-o data toate mesajele, dupa ce sunt moderate.
Deci, sa continui.

Mergi la inceput

Tot pe prima pagina, o sa trecem si contul de pe "picasa". Poate mai apar fete care n-au mai scris demult si nu sunt in tema.

Mergi la inceput

Ca sa nu fac eu vrei boacana si sa uit vreo rugaminte pt parole, ca si asa sunt cam , va rog mult, cine vrea parola pt contul comun si pt e-mail sa-mi trimita un PM, iar eu cum primesc mesajele, si raspund. Asa sunt sigura ca nu sar vreo postare.

Mergi la inceput