Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (15)
Raspunsuri - Pagina 16
adra_bell spune:
Mihaela, si noi folosim nr3, Babylove, si ma gandeam ca, dupa ce terminam pachetul, sa trecem la 4. grasunici!
mihahegarty spune:
Neata buna. Eu sunt fresh si dau un ceai englezesc. Sper sa va placa. Aseara am ajuns acasa pe la 11 fara un sfert, am alaptat o si s a pus pe somn. S a trezit la 2.30, a adormit la loc la 3 si s a trezit la 6. Ma trezisem eu la un moment dat sa vad daca e bine, caci nu se mai trezea!! Deci totul e bine pe frontul nostru.
O zi minunata tuturor!
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vn_edelweiss Miha, iti multumesc pentru urare si pentru mesaj. Mesajele tale ma surpind placut de fiecare data, iti multumesc ca te gandesti pur si simplu. http://forum.magicmaman.com/mesimages/72060/baby-bjorn-carrier-city-black.jpg Eu sunt multumita de el. Iti doresc o duminica placuta la bunici. Mami de Emma Alessia si Matei Alexandre |
Edelweissmultumesc frumos.
Imi pare bine ca Matei doarme si se dezvolta ca la carte. Ti am zis ca nu trebuie sa te ingrijorezi. Totul e bine cu el!
In legatura cu fetita ta, cand se scoala noaptea, tu fii alaturi de ea, sa te simta si poate trece si ea printr o perioada mai grea. Dar cu siguranta o sa fie mai bine. Toate lucrurile in viata isi fac aparitia la un moment dat, dureaza o perioada si mai devreme sau mai tarziu trec. Nimic nu este permanent, deci si aceasta perioada cand fetita nu prea doarme va trece la un moment dat si va fi bine din nou si te vei odihni si tu. Noi te pupam si ne gandim la voi.
mihahegarty spune:
Edelweiss, am vazut si noi baby bjorn ul ieri in magazin, dar sotului i a placut asta pe care l a cumparat pentru ca e usor de manevrat cand sunt singura si asta e foarte important. Baby bjorn ul e usor de manevrat cand esti singura?
In legatura cu covorasul de stimulare, mi se pare super ce aveti, pentru ca este mai gros si nu o trage curentul cand sta jos. Al meu e primit de la prietena mea, dar nu prea imi place asa mult pentru ca e subtire si trebuie sa l pun mai mult pe pat, caci jos e rece.
http://www.amazon.co.uk/Coast-Gymini-Lights-Music-Activity/dp/B000067K0L/ref=sr_1_9?s=baby&ie=UTF8&qid=1320657304&sr=1-9
Sa stii ca si Imi isi tine bine capul si il ridica din pozitia pe burtica, dar nu prea ii place sa stea pe burtica. Si i am cumparat o jucarie
http://www.amazon.co.uk/Lamaze-Spin-Explore-Garden-Gym/dp/B000I2MRHE
unde trebuie sa stea pe burtica si sper ca incet incet sa i placa, altfel.... bani dati degeaba!!!
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui anca-28 Miha distractie placuta la socrii. Sa aveti parte de vreme frumoasa. ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(5ANI) SI NATALIA(6AUG2011) |
Ancamultumim!!
A fost frumos, m am relaxat!!
MihaelaV spune:
Adra de unde iei scutecele Babylove? Mie nu imi place mirosul scutecelor Pampers si as vrea sa schimb marca, dar cu Happy si Huggies nu s-a inteles bine.
grasunei si de la noi (bine ca nu suntem singurii grasani din gasca)
Miha multumim pt ceai Tu cu ce firma trimiti colete din Anglia? Vreau sa comand haine pt noi si Alex si jucarii ca am gasit la sfert de pret fata de Romania, dar prietena mea sta la 200 km de Londra si nici o firma gasita pe net nu imi accepta colet sub 20 kg de acolo si ma costa 30 lire Merci.
adra_bell spune:
Babylove e marca DM. Nu stiu daca aveti DM in insula, sunt niste drogherii nemtesti. La Eva am folosit Happy, imi placeau ca nu aveau substanta in ele, la Filip am luat Happy, prima marime bune, a doua marime, big surprise, bagasera gel d-ala albastru, asa ca am trecut pe Babylove
madybulancea spune:
Andra se gasesc pampersi babylove si la pachete mai mici??si eu as vrea sa ii schimb pe astia pampers pt ca cand face mult kk da pe afara pe spate...si as vrea sa vad daca ii plac si sa nu iau un pachet mare...poate maine ajung la dm!
adra_bell spune:
citat din mesajul lui madybulancea Andra se gasesc pampersi babylove si la pachete mai mici??si eu as vrea sa ii schimb pe astia pampers pt ca cand face mult kk da pe afara pe spate...si as vrea sa vad daca ii plac si sa nu iau un pachet mare...poate maine ajung la dm! Mami de Razvan si Rares |
da, se gasesc.
mara_d spune:
Buna ziua si de la noi.
Adra, imi pare tare rau de Eva.Insanatosire rapida ca sa nu ia si Filip.
Miha, imi place jucaria aia Lamaze de stat pe burtica.F ingenioasa
Mihael_V, felicitari pt bebe grasun.
Edelweiss, Sunt sigura ca Dumnezeu va va ajuta sa treceti cu bine peste tot.
Datorita vremii "extraordinar de frumoasa", n-am prea avut chef de nimic.Am facut curatenie pana acum si incerc sa citesc din urma sa tin pasul.Nu stiu ce sa fac cu colacelul de inot, sotul zice ca parca l-ar tine de gat, nu-i prea incantat de pozitie.hm...ce parere aveti?
Astazi vreau sa fac niste ciocolata de casa, pentru ca maine il sarbatorim pe tati.
Cam atat de la noi...o saptamana buna va dorim