Tara femeilor frumoase ...
Raspunsuri - Pagina 4
eumada spune:
Nu e clar Elena Udrea persoana potrivita sa reprezinte Romania,NICI Elena Basescu....nici celelalte ...toate sunt ajunse deoarece:
s-au maritat cu cine trebuie,sotii au avut pe cine trebuie la mana sau tati este cine este...acu` stand stramb si judecand drept....daca s-ar putea,oricine ar proceda asa cand e vorba de familie(sotie,copii)...
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
eumada spune:
Si e pacat...sunt multi tineri extrem de bine pregatiti,care chiar isi iubesc meseria si se implica..dar nu au o sansa..cea a banilor....
M auitam la cei doi psihologi(suntem oarecum vecini) de la fundatia care se ocupa de terapii ABA...un tip si o tipa...cata rabdare si daruire au....el strange bani sa deschida un cabinet particular...dar nu poate,inca.Are vointa,daruire,ii place ce face...si totusi..daca acesti oameni ar avea sansa unei EBA sau a atator ragalii cu parinti cu bani...ar face ceva pentru cei care sufera.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
AB_AC spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Deceneus
N-as zice ca esti pragmatica, dimpotriva, esti dominate de prejudecati tipic romanesti. Ideea ca politica este o "mizerie" si numai oamenii fara caracter o practica, este una vehiculata chiar de oamenii politici romani, ca sa-i indeparteze de politica pe cei respectabili si cu sanse sa-i devanseze la alegeri. In tarile democrate orice post eligibil este considerat o demnitate, si politicienii il ocupa pentru prestigiu si nu pentru a se chivernisi. Cam la fel este privita si activitatea civica sau umanitara. In Romania majoritatea desfasoara activitati asa zis civice, ca sa castige din fondurile atrase. Un roman venit din Suedia a fost rugat de cineva sa transporte niste obiecte cu masina la o scoala de copii orfani. La final a vrut sa-i plateasca transportul si respectivul a spus, "nu se poate, pentru mine a fost o cinste sa-i pot ajuta pe copii". Cati romani din Romania ar face acelasi gest? La majoritatea li s-ar parea normal sa ia lua banii. Normalitatea de la noi din politica si din societatea civila a fost grav distorsionata. Mentalitatea se vede si pe sectiunea de politica de aici. Apatie totala si din toate subiectele cel cu barfa are cea mai mare accesare. |
N-as amesteca politica cu actiunile umanitare.
Puterea in general corupe si-n tarile democrate. Nu la fel de tare ca-n .ro si nu neaparat in sensul "banesc". Puterea, mai precis capacitatea de a fi foarte aproape de realizarea unor visuri trece prin mici compromisuri. Oamenii politici numesc asta flexibilitate si capacitate de dialog. Si asta si este pana cand incurcat intre atatea compromisuri uiti de unde ai plecat.
In afara de asta multi oameni politici romani si nu numai nu au nici o cauza de sustinut si nu pleaca cu nici un vis.
Legat de politica romaneasca... nu-s apatica. Nu mi se pare moral sa decid eu soarta unei tari in care am ales sa nu traiesc nici eu si nici copiii mei.