Tara femeilor frumoase ...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ai dreptate, capcaunule. Acum, ca ai zis tu, mi-am amintit si eu lucruri 'minunate' din perioada cand era ministru de mediu. Acum, ca ministru al muncii adevarul e ca nu stiu sa fi facut ceva concret, dar mi se pare ca stie sa vorbeasca mai bine ca altii dinainte ei. Deci da, ai dreptate ...

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Mai degraba Anca Boagiu merita aprecieri pozitive.

Pentru ca vorbeste mai putin decat altii ?
Tace, dar nici nu face...

Eu nu as putea avea never ever aprecieri pozitive la adresa unui fost si actual ministru al transporturilor, indiferent de culoarea politica, pentru ca e unul din ministerele care au tocat cei mai multi bani fara nici un rezultat concret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui sellanic

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Din cate stiu eu in Romania una din problemele pe care le ridica, (virgula) candidatura unei femei in politica este exact ca diverse sondaje arata ca nu ar fi votate tocmai de ... femei.

Dupa reactiile de aici cred ca sondajele respective au fost corecte.

Interesanta remarca ta.Nu pot sa nu ma intreb daca nu e vorba despre un soi de ranchiuna/gelozie aplicata discriminator doar colegelor de sex(adica de femei, femeilor).
Oare de ce nu pot femeile sa fie solidare?

Mult mai bine ar fi daca ar fi impartiale. Acu', nici nu poti avea pretentia ca femeile sa voteze femei, doar din solidaritate!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Pot sa fiu rea? Ca la politica nu ma pricep ...de cand e madam udrea frumoasa? E prea blonda fatza de tenul ei si are 10 kg in plus dupa standardul meu. Mai degraba o admir ca e inca in politica dupa cate critici inghite, dar nici Miss Univers nu e. si Roberta de a fost Miss Romania , zici ca uitat ca painea alba nu e pentru fiecare masa....

Asa ca hai sa ne intoarcem la calitatile politice....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Citat:
citat din mesajul lui sellanic

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Din cate stiu eu in Romania una din problemele pe care le ridica, (virgula) candidatura unei femei in politica este exact ca diverse sondaje arata ca nu ar fi votate tocmai de ... femei.

Dupa reactiile de aici cred ca sondajele respective au fost corecte.

Interesanta remarca ta.Nu pot sa nu ma intreb daca nu e vorba despre un soi de ranchiuna/gelozie aplicata discriminator doar colegelor de sex(adica de femei, femeilor).
Oare de ce nu pot femeile sa fie solidare?

Mult mai bine ar fi daca ar fi impartiale. Acu', nici nu poti avea pretentia ca femeile sa voteze femei, doar din solidaritate!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685

Ideea era ca avand de ales intre doi candidati sensibil egali din punct de vedere al calitatilor/defectelor politice, unul barbat, unul femeie, alegatoarele femei prefera candidatul masculin. In vad mai degraba in postura de conducator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citata Lali- Ideea era ca avand de ales intre doi candidati sensibil egali din punct de vedere al calitatilor/defectelor politice, unul barbat, unul femeie, alegatoarele femei prefera candidatul masculin. In vad mai degraba in postura de conducator.

Teoria s-a verificat de mai multe ori. Femeile simpatizeaza cu barbatii si au reactii de respingere intre ele. Petre Romana a fost votat masiv de femei, pentru ca era tanar.
Am auzit de cazuri de barbati acuzati de bigamie, pentru care femeile avau mai multa indulgenta decat barbatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Domne ce rele is femeile:). Eu chiar sunt de acord cu ideea ca-i reprezentativa pentru bordelurile romanesti. Prestanta zero. Pozitie dubioasa si cu si fara decolteu.

Is pragmatica... politica e meserie veche din aceeasi categorie cu prostitutia. Iar unele personaje exceleaza exact in acest sens. Atunci daca tot esti atras ...atractia fata de sexul opus e mai logica, nu?

Mergi la inceput

Citat:
citata AB_AC Is pragmatica... politica e meserie veche din aceeasi categorie cu prostitutia. Iar unele personaje exceleaza exact in acest sens. Atunci daca tot esti atras ...atractia fata de sexul opus e mai logica, nu?

N-as zice ca esti pragmatica, dimpotriva, esti dominate de prejudecati tipic romanesti.
Ideea ca politica este o "mizerie" si numai oamenii fara caracter o practica, este una vehiculata chiar de oamenii politici romani, ca sa-i indeparteze de politica pe cei respectabili si cu sanse sa-i devanseze la alegeri.
In tarile democrate orice post eligibil este considerat o demnitate, si politicienii il ocupa pentru prestigiu si nu pentru a se chivernisi.
Cam la fel este privita si activitatea civica sau umanitara.
In Romania majoritatea desfasoara activitati asa zis civice, ca sa castige din fondurile atrase.
Un roman venit din Suedia a fost rugat de cineva sa transporte niste obiecte cu masina la o scoala de copii orfani. La final a vrut sa-i plateasca transportul si respectivul a spus, "nu se poate, pentru mine a fost o cinste sa-i pot ajuta pe copii". Cati romani din Romania ar face acelasi gest? La majoritatea li s-ar parea normal sa ia lua banii.
Normalitatea de la noi din politica si din societatea civila a fost grav distorsionata.

Mentalitatea se vede si pe sectiunea de politica de aici. Apatie totala si din toate subiectele cel cu barfa are cea mai mare accesare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus
Mentalitatea se vede si pe sectiunea de politica de aici. Apatie totala si din toate subiectele cel cu barfa are cea mai mare accesare.

Deceneus, ia sapa cu un an doi in urma! Sa vezi ce batalii crancene se dadeau in sectiunea asta. Curgeau cartonasele precum baloanele electorale.
Lumea e-n concediu intre alegeri ...

Mergi la inceput

Citat:
citat capcaunul Deceneus, ia sapa cu un an doi in urma! Sa vezi ce batalii crancene se dadeau in sectiunea asta. Curgeau cartonasele precum baloanele electorale.
Lumea e-n concediu intre alegeri ...

Eu nu m-am referit la activistii de partid, la politicieni si la propaganda lor, si nici la atacurile la persoane.
M-am referit la masuri politice.
Ce nu functioneaza in Romania, desi in alte tari functioneaza.

Mergi la inceput