Tara femeilor frumoase ...
Raspunsuri - Pagina 2
eumada spune:
Mazare e tare de tot.Imi place la nebunie stilul lui si modul lui de a trai si a face totul.Il admir foarte mult...
Udrea....o blonda al carei sot a dat bani cui trebuie......ieftina si cam vulgara......sunt atatea femei frumoase cu adevarat care sunt doar femei normale.....
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Mazare e tare de tot.Imi place la nebunie stilul lui si modul lui de a trai si a face totul.Il admir foarte mult... |
De pus in rama.
PS. Nu Mazare.
Rufus spune:
citat din mesajul lui eumada Mazare e tare de tot.Imi place la nebunie stilul lui si modul lui de a trai si a face totul.Il admir foarte mult... |
Si asta-i femeie???
Mda, banuiam eu ca-i ceva necurat...
Oricum, nu cred ca are loc printre femeile frumoase...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
Lali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Si asta-i femeie??? Mda, banuiam eu ca-i ceva necurat... Oricum, nu cred ca are loc printre femeile frumoase... Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Oooo, la cate "acrobatii" presteaza (ca sa folosesc un termen bland) nici nu stii ce loc isi face printre femeile frumoase !!!
sellanic spune:
citat din mesajul lui Lali Din cate stiu eu in Romania una din problemele pe care le ridica, (virgula) candidatura unei femei in politica este exact ca diverse sondaje arata ca nu ar fi votate tocmai de ... femei. Dupa reactiile de aici cred ca sondajele respective au fost corecte. |
Interesanta remarca ta.Nu pot sa nu ma intreb daca nu e vorba despre un soi de ranchiuna/gelozie aplicata discriminator doar colegelor de sex(adica de femei, femeilor).
Oare de ce nu pot femeile sa fie solidare?
Laura25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sellanic
Interesanta remarca ta.Nu pot sa nu ma intreb daca nu e vorba despre un soi de ranchiuna/gelozie aplicata discriminator doar colegelor de sex(adica de femei, femeilor). Oare de ce nu pot femeile sa fie solidare? |
Eu sunt foarte solidara cu femeile care demostreaza ca vor sa faca ceva si pt altii, nu numai pt buzunarul si poseta proprie. D-naUdrea e frumoasa, bravo ei, nu o invidiez, ci o admir ca femeie, cat de aranjata si dichisita este, cum isi intretine coprul si imaginea. Dar ca om plitic nu se difera cu nimic de shleahta din care face parte: urmareste doar banul, afacerile si interesul propriu.
Mai sunt si alte femei in politica romaneasca, prin PDL si prin alte partide. Pe alea de ce nu le aduceti in discutie? Credeti ca nu sunt mai sus pt ca nu au abilitati politice sau pt ca nu au dat cu fundul si cu banul unde a trebuit ca sa ajunga in varf?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Laura25 spune:
De Sulfina Barbu de exemplu ce parere aveti? Mie imi da impresia ca stie ce face, desi a aterizat intr-un minister foarte greu si experienta ei anterioara e intr-un cu totul alt domeniu.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Deceneus spune:
Cand apreciezi un om trebuie sa o faci raportandu-l la un sistem de valori, la criterii de evaluare.
Daca activeaza in modeling aplici criterii de tinuta.
Daca activeaza in domeniu tehnic, conteaza pregatirea si inteligenta.
In politica ar trebui sa conteze transparenta si modestia care favorizeaza disponibilitatea la dialog.
Care din persoanele enumerate au calitati de politician, respectiv dispuse la dialog si sa promoveze transparenta cheltuirii banului public?
Nu va lasati manipulate de marketingul politic.
patryss_88 spune:
citat din mesajul lui Deceneus Care din persoanele enumerate au calitati de politician, respectiv dispuse la dialog si sa promoveze transparenta cheltuirii banului public? |
Good question ! Pe bune , tara asta a ajuns asa din cauza celor care sunt la putere . Si personal cred ca putini sunt cei care odata ajunsi la putere sunt atat de curati incat sa promoveze transparenta . Sau daca sunt ei " curati " , nu vor avea puterea necesara sa faca asta de unii singuri , din pricina faptului ca ceilalti nu sunt tocmai asa cum ar trebui .
de gaza mica Luca Adrian
capcaunul spune:
citat din mesajul lui Laura25 De Sulfina Barbu de exemplu ce parere aveti? |
Extrem de proasta.
Cat a fost ministru al mediului a navigat printre lobbyistii cu drujbe si puzuri afisand o aparenta fata ecologista. Patata cu cianura.
Mai degraba Anca Boagiu merita aprecieri pozitive.