Tara femeilor frumoase ...
La concurenta cu topicul cu Mazare in Playboy, iata ca si PDLul vine cu o coperta de revista.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2056613/Romanian-cabinet-minister-Elena-Udrea-poses-rubber-dress-magazine-cover.html
La urma urmelor, Romania e si tara femeilor frumoase care au si creier, nu-i asa?
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Raspunsuri
patryss_88 spune:
Hmmm..destul de urate comentariile strainilor la adresa ei din pacate .....
Stiu si eu , poate cei de afara vad " altfel" lucrurile .....
de gaza mica Luca Adrian
patryss_88 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Pos Mda, fotografia este facuta de asa natura incat 'creierii' in centrul atentiei... Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
Initial rochia arata asa :http://www.mediasinfo.ro/iulia-albu-elena-udrea-modificata-in-photoshop/2011/11/02/
de gaza mica Luca Adrian
capcaunul spune:
citat din mesajul lui patryss_88 Initial rochia arata asa ... |
Unii umbla la pixeli, altii la decolteuri.
patryss_88 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Unii umbla la pixeli, altii la decolteuri. |
Si cine mai " gadila" intelectu' dom'le?
de gaza mica Luca Adrian
rall spune:
Ce bine ar fi fost daca nu exista Vanity Fair pentru comparatie.
Puse alaturat, coperta Tabu pare facuta pe la inceputul anilor '90 (in Romania). Decupaj amator, lumina neprofesionista, o doamna grasuna imbracata cu haine ce par ieftine si prost imbinate...
Femei frumoase cu creier? Am mai spus-o, dar nu o sa uit in veci cum Udrea se dadea propria admiratoare la radio...
patryss_88 spune:
citat din mesajul lui rall Ce bine ar fi fost daca nu exista Vanity Fair pentru comparatie. Puse alaturat, coperta Tabu pare facuta pe la inceputul anilor '90 (in Romania). Decupaj amator, lumina neprofesionista, o doamna grasuna imbracata cu haine ce par ieftine si prost imbinate... Femei frumoase cu creier? Am mai spus-o, dar nu o sa uit in veci cum Udrea se dadea propria admiratoare la radio... |
What's the problem , ca doar asa zice si dansa , precum Obama
: http://www.ziuaveche.ro/actualitate-interna/politica-interna/lauda-ma-gura-elena-udrea-se-compara-cu-barack-obama-50528.html
de gaza mica Luca Adrian
Alina spune:
citat din mesajul lui rall Ce bine ar fi fost daca nu exista Vanity Fair pentru comparatie. Puse alaturat, coperta Tabu pare facuta pe la inceputul anilor '90 (in Romania). Decupaj amator, lumina neprofesionista, o doamna grasuna imbracata cu haine ce par ieftine si prost imbinate... Femei frumoase cu creier? Am mai spus-o, dar nu o sa uit in veci cum Udrea se dadea propria admiratoare la radio... |
asa,nici nu ai ce compara cu Vanity Fair...la genul asta de poze,trebuie o silueta de invidiat dar d-na Elena Udrea trebuie sa se bage la diete,cu siguranta .
Rufus spune:
Politica noastra are destule doamne frumoase si aratoase si cu minte destula. Indiferent ca's "la putere" sau "in opozitie".
Dupa mine asta conteaza si nu faptul ca, in jocul politic, sunt tavalite, in functie de importanta lor (trecatoare) pe scena politica, de tot soiul de marlani sau antipatizate dupa cum bate vantul.
Si chiar am incredere ca vor accede in cat mai multe pozitii unde sa-si arate calitatile.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
Lali spune:
Din cate stiu eu in Romania una din problemele pe care le ridica, (virgula) candidatura unei femei in politica este exact ca diverse sondaje arata ca nu ar fi votate tocmai de ... femei.
Dupa reactiile de aici cred ca sondajele respective au fost corecte.