Curatenie igienica si alte truisme (2)
Raspunsuri - Pagina 3
Tanti Zavaidoc spune:
Am terminat eseul si ma simt stoarsa ca o lamaie intr-un pahar de Martini. Geez, a fost ca la psihoterapia prin imersie.
O sa ii dau pe astia cu scoala lor in judecata ca imi pericliteaza sanatatea mentala si asa subrezita Dar am terminat!
PS Sper ca dupa ce predau eseul sa nu ma trezesc cu telefon de la medicul districtual ca ar fi cazul sa ma vada un psihiatru...
Lali spune:
Si care fu concluzia ?
Eseului, bineinteles...
Su shi or not su shi ?
In rest raportez: mi-am cumparat pastile pentru masina de spalat vase. Nu am spalat nici un sfert de farfurie ieri .
Edit: si acum fug la un masaj si la o pedichiura ca o doamna ce ma aflu, niet gospodina !
emanouela spune:
esti de-a dreptul pur si simplu Lali, m-ai luat la capitolul "niet gospodina" ....eu am pus o masina de rufe, deci mai tre sa le si insir si am smotruit si baia....nu luceste dar miroase a curat
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Letitia1 spune:
Eu vin in fata voastra si marturisesc ca am pacatuit. Am dat cu mopul . Nu am putut resista anymore. E nou nout, poate de aia m-a atras asa. Sper sa nu se mai intimple.Pentru mine e un fel de guilty pleasure, ce sa fac? L-am primit de ziua mea, de la sot. El nu stie ca de fapt l-am luat pentru el, sa-i fac viata mai usoara.
Pacatul marturisit e pe jumatate iertat, right?
CorinaDani spune:
pfoaa, ce liniste s-a asternut aici !
nu vine nimeni sa stearga subiectul de praf, sa-i dea lustru ?
emanouela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Letitia1 Eu vin in fata voastra si marturisesc ca am pacatuit. Am dat cu mopul . Nu am putut resista anymore. E nou nout, poate de aia m-a atras asa. Sper sa nu se mai intimple.Pentru mine e un fel de guilty pleasure, ce sa fac? L-am primit de ziua mea, de la sot. El nu stie ca de fapt l-am luat pentru el, sa-i fac viata mai usoara. Pacatul marturisit e pe jumatate iertat, right? |
daca ai dat cu mopul inseamna ca ai si aspirat, daca ai aspirat ai sters si praful....deci zi tot
eu pacatuiesc in continuare, profit ca pitic e la plimbare
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
corap spune:
aseara veni tipu de la cablu sa instaleze chelchesoz. si ma intreaba "cati mega aveti?"
io: ??? mega? multi, cred.
el: atunci las cablurile astea asa, le aseaza sotul cand vine diseara.
io: .
(n-are legatura cu curatenia, da' e absolut autentic. si-atat.)
Ioana_Pos spune:
corap
offtopic - de ce nu sunt manutele 'de acord'/ 'nu sunt de acord' la subiectul asta?
Androix spune:
Pentru ca nu esti logata?
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Letitia1 spune:
Citat: |
Corap: aseara veni tipu de la cablu sa instaleze chelchesoz. si ma intreaba "cati mega aveti?" io: ??? mega? multi, cred. el: atunci las cablurile astea asa, le aseaza sotul cand vine diseara. io: . |
Si? Nu-mi spune ca l-ai lasat sa plece asa fara sa-si termine treaba.