Curatenie igienica si alte truisme (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

pai si de ce nu spuneti c-aici poa' vorbi omu' in liniste. ca n-are sens sa combat discriminarea in subsol - unde are marius chei, cand o pot dezbate aci (unde probabil are marina )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

pai si de ce nu spuneti c-aici poa' vorbi omu' in liniste. ca n-are sens sa combat discriminarea in subsol - unde are marius chei, cand o pot dezbate aci (unde probabil are marina )

N-ai inteles. Daca vrei sa combati ceva, deschizi frumos topic si spui: as vrea in cadrul acestui subiect sa combatem discriminarea. Mai pui 3 fraze simplute spre imbecilute si te retragi. Vor scrie 2, maxim 5 ratacite. Una ca da, asa e, nu e corect. Alta ca vai, sa vedeti ce am patit io cand am fost sa imi schimb pantofii la El Passo, ca doar dadusem 10 mil pe ei, ca sotul meu munceste mult, eu sunt o doamna si imi permit...

Mai apare o a treia care zice ca stie ea legea si cum e cu discriminarea. Vine a patra clontoasa ca numai tampenii se zic la subiect si maxim-maxim a cincea persoana, cu o postare neutra.

Nu termina ultima bine de scris, ca apare Marius: daca nu mai e nimic de adaugat, voi inchide subiectul. Puteti deschide un altul, bla bla.

Asa se face, sa stii si tu.

Mergi la inceput

Tovarasii de la Directiune, vedeti ca cer drepturi de autor! Cum adica, sushi din Madagascar?

Se zice: un ochi scos, altul mancat & sushi bar for freaks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
Tanti Z: Desi ar trebui sa fac si eu curatenie, ma indeletnicesc cu un eseu pe tema data. Incitant, dar dificil. Tema e: ce ai face daca ai fi supravietuitorul unui accident aviatic si singura sansa de supravietuire ar fi sa te hranesti cu cadavrele celorlalti pasageri?

Eu categoric m-as face vegan. Instantaneu. Asta ziuc eu acuma ca-s cu stomacul plin, da daca esti pus in asa o situatie extrena nu stiu. Probabil ca-ti ingheata creierul si incepi sa sugi la un muschiulet de ala fraged de care aminteai.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1
Probabil ca-ti ingheata creierul si incepi sa sugi la un muschiulet de ala fraged de care aminteai.

Tot in Madagascar am gasit raspunsul. La un moment dat Alex, leul, e capturat de niste indivizi care se joaca prin forta imprejurarilor de-a Surviviour. Aia decid sa il faca friptura. Unul dintre ei zice: Cum o sa mancam un leu? Dar Nanna, baba karatista, i-o taie scurt: Nu te teme, are gust de pui.

Asa si eu: nu va temeti, are gust de pui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Am primit butoane, am primit butoane!! De acum scrieti, ca eu pot sa va inchid cand umpleti capitolul.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

A! si puteti sa ma puneti la panoul de o(n)roare : am aspirat, am spalat vase, am gatit si am dus si feciorul la frezat. O gasca de-a gospodina am fost azi . Acu am venit sa ma hahai cu o bere in mana, un ochi la voi si unul la TV la cele 2 meciuri de Europa League in care joaca echipe romanesti. Hai noroc!

Mergi la inceput

Beeeeeeeeeereeeeeeeee

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Beeeeeeeeeereeeeeeeee

Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar)

Timisoreana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

incep sa ma simt naspa si cu constiinta incarcata ca azi n-am spalat decat niste vase

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput