Curatenie igienica si alte truisme (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Lui Marius, da' de fapt nu lui Marius ci unuia din admini dupa cum zice Laura i-a venit ideea ...

Dar nu stiu pe cine ar surprinde sa aiba Marius asemenea idei, ca doar se stie ca e plin de umor, poante si voie-buna. Sau nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daniela_b
sint un fir de ata intr-un roll de peste crud.

Io-s elasticcca cca un cash, Toata ziua gioc fristailu´cu adminii pe imash.
Parafraza dupa Fara Zahar Trupa, nu stilul de viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

eu mi-s balanta....se-mi place de mine asa cum ma descrie acel zodiac

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

bag de seama ca voua vi-i ciuda pe canadiencele balaganicioase si ne...lol
io ce sa va fac daca voi nu aveti vedere mai de jos asa la buda, ai?

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Maru, era vorba de canadience get-beget care, conform unei canadience cu pasaport mai nou, se hahaiesc-citez- 'ca proastele'

D'alea care se balangane pe veceu si pe care le vad unele canadience Made in Romania? Nu stiu cum or reusi ultimele sa le vada, fara a se apleca la nivelul budei.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Soru-mea-i varsator si o adevarata maniaca a curateniei.
Daca te duci in vizita si capeti o farfurie cu mancare vine cu maturoiu si farasu' sa stranga firimiturile din jururl tau.

Dupa ce stingi tigara in scrumiera, acel unic muc dispare impreuna cu scrumiera. Ti-o aduce inapoi spalata, lucitoare tocmai buna de asteptat un nou muc.

Am stat cu ea la mare vreo 2 saptamani, intr-o vilisoara. Seara, dupa ce adormeam intra la mine in camera si strangea. Zicea ea ca io nu ma trezesc.
Stateam pe terasa si citeam. Cum paraseam arealul disparea si cartea de pe masuta. Cica locul ei nu era acolo ci pe noptiera.
Faceam dus dupa plaja si dupa fiecare dus spala cada cu spirt.
Dupa o saptamna faceam plaja la cel putin 20 metri una de alta.

Anul trecut a facut o operatie si eu, intru spirit fratesc o invit sa-si petreaca convalescenta la mine acasa.
La 6 dimineata se tara prin casa, cu mana tinandu-se de burta si facand ordine.
Mi-a mutat locul capacelor, zdronc, zdronc printre farfurii, a aliniat telecomenzile pe masuta dupa lungime...

Ieri a venit la mine sa ia niste mancare pentru mama.
Dupa ce a plecat am intrat in baie. Facuse curat printre fardurile mele si mutase covorasul din fata Wc-ului in fata cazii.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Aha, deci asta aranjasei ieri?

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Androix,

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Acu' vreo 2 ani, soru-mea i-a pus in brate lui barba-su vreo 3 kg de fasole verde sa le curete si s-a carat de acasa.

Ma suna asta disperat dupa vreo 3 ore ca nu mai pridideste cu curatatul si ca el ce face, nu sunt eu draguta sa-i dau o mana de ajutor?

"Cum sa-ti ia mai, 3 ore sa decapitezi niste fasole, fie ele si 3 kg?"

"Ce sa decapitez? Nu se curata ca mazarea?"

vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Ioi,tulai Doamne..ca io-s Gemeni,sotul Sagetator si Eva Leu.....
Nici ca se putea mai bine.......
Acu` sambata eu fac smotru,scot covoare,mut mobila si fac mancare..dar asa cu chef ca maimuta aia....astept sa-mi treaca....noroc ca-s adepta stilului minimalist si am doar paturi si dulapuri..fara masute,mese scaunele...camera fiica-mii e la fel...pat,dulap...si cativa saci cu jucarii....iar covoarele sunt asa de forma....rotunde.Parchet e in camere,gresie de in rest....se curata repede si frumos....dar se potriveste..mama mama ce se potriveste zodiacul ala....pata pusa o am in schimb pe baie...aia tre` s-o frec s-o curat,spal wc-ul de doua ori pe zi,chiuveta si cada la fel.....gresia pe jos....si faianta pe pereti....insa daca am chef sambata sa stau..stau..duminica e de shopping,distractie,dormit pana tarziu....eventual iesit in oras....

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Vivi, citesc despre rudele tale si imi dau seama ca din familie ti se trage

Mergi la inceput