Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (70)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyadyazuza

pana la urma am fost la doctor. cu bubitele tre sa il dau cu fucidinsi pt ca are ascultatie la plaman iar trecem pe ibalgin si humex. offffaaaa si sa nu il scot seara afara

mamica fericita cu de zambaret Cristian Andrei21.03.2011

Vesi ca Fucidin are cortizon si nu e indicat sa fie folosit perioada indelungata. Are dermatita atopica?
Dupa ce se estompeaza bubitele sa folosesti la baie si dupa, produse fara parfum si grase, ca sa hidrateze pielea uscata. Noi folosim Bioderma si Avene .
Sanatate puiului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ieri am facut si noi rapel la DTP plus hepatita B. ca am tot amanat ca a tot fost racita Mariuc' si la masuratori 9.100 gr, 70 cm , 45 cm perimetrul cranian. A zis dr ca e f bine.
Ma dispera ca de vreo 2 sapt se trezeste noaptea din ora in ora, plus si- a mai bagat o masa de lapte, daca- i dau ceai la 2 musai la 5 nu se culca fara lapte si se trezeste din nou la 7. Sunt rupta de somn, as dormi si in picioare. Am incercat sa- i dau seara cereale Somn usor, si nu e chip, nu vrea si pace. sper sa fie de la dintzi si sa iasa vreunul, ca nu are deocamdata, si sa se linisteasca.

Am vazut puiuti scumpi si dulci de Mandreeac, Roxy, Viss, Catank, Ailed, Ally, Strumph, Yasmi, toti sunt superbi!

Strumph, unde ai disparut?

Va ma pregatesc sa- l trezesc pe A sa plecam la Buc. Azi e vineri, zi scurta cu o ora kineto si o ora terapie. Uraaaa. Abia astept sa ma odihnesc in weekend.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

am intrat scurt cat prega micul dejun ca sa o incurajez pe happy. in primul rand felicitari pt bilantul super. in al doilea rand sa stii mami ca si noi am trecut prin asta cu trezirile desi erau la 2 ore plus o masa bagata pe noapte au trecut intr-o saptamana maxim doua. sunt sigura ca trezirile erau de la ultimul dintisor care ne-a dat mare bataie de cap offff nu am tras deloc la 7 dinti si al trans la al 8 lea cat pt toate

fugggg
poop
ne auzim mai tarziu!

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetele
azi dau eu cafele cu lapte, cu frisca...de care vreti

somleac nu faci destul aerobic toata ziua cu copii?

happiness sigur de la dintisori este, ii iese vreunul. felicitari pentru bilantul bun

simona La multi ani! pentru puiul mic si scump Arsenie. sa creasca sanatos si voinic

iony daca doctorul ti-a zis ca este bine Sara, atunci asa este. mai ales daca este foarte activa nu mai pune atata pe ea, consuma caloriile

merg sa pregatesc micul dejun. este iar o ceata si un frigggg.... mai tarziu sigur se face soare frumos, dar tot frig.

toate mamicile.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza tu pe unde umblii? ai cazut in vreun lac din Londra, unde esti? ca lipsesti cam mult si ni s-a facut dor de romanele tale

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Neatza! Andra mea intra si ea in club cu Maria lui Happy!Nu la kg evident ci la treziri....S-a trezit de n ori azi -noapte si urla saraca n-a vrut nici ceai, laptic cu greu si dupa calgel...si a tb sa-i pun muzica de somn....ea statea cu ochisorii inchisi si urla si se freca de somn la ochi...Banuiesc ca sunt incisivii de susAsta peste faptul ca luni cred ca m-am facut de o cistita , ca mi-a fost frig la picioare seara, desi eram incaltzata bine... Si acum dupa ce ma duc la baie am o senzatie naspa, nu ma ustura , dar nici bine nu e, mi-am luat pastile din plante, iau antiinflamatoare, ceaiuri , beau mai multe lichide, si dorm cu samburi de cirese calzi(din cei pt colici) intre picioare...Asta-mi lipsea.... Asa ca azi eu ceai diuretic nu cafea

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Doamne, am avut de recuperat!
Aseara deschisesem calc dar a venit Mati peste mine, sa doarma si el cu noi si a trebuit sa ii citesc, n-am mai apucat sa citesc nimic
Am vzt poze.
Iony, Roxy multumim de urari!!
Viss, covoarele sunt ff misto, iar cei doi S sunt minunati, e o placere sa-i vezi impreuna.
Andreea, ROxy, Catank, Lavi, ce copilasi frumosi cu totii, unul si unul! Mi-au placut pozele.Ce grasunel e Rares, ce mandra e Anastasia in leagan, Ioana e o dulcetzica si Lucas un smecheras(imi place olitza)
La fel ca Madu stiu si eu ca olitza mai tz- abia pe la 2 ani chiar...tocmai citesc /recitesc carti de parenting(perioada grea cu crize, deh bang])
Miki, SOmeleac, Mati al meu e la fel, nu stiu cand vor trece perioadele de criza...dar mai nou am si cu David crize, oare chiar asa de greu le este in clasa I? De descurcat vad ce merge super, are numai fb, dar crize zilnic....ma termina...
Dya, sanatate multa!!Fucidin mi-a recomandat si mie la o alergie simpla cand avea David 3 ani...dar sa nu te astepti la cine stie ce efect imediat.
Happy ma bucur c-ai reaparut!
Alexina, plimbre placuta...si da..roxy are dreptate uneori e bine si putina pauza la taste
Miki si someleac am ras la replicile copilasilor...SI Mati spune din cele de-ale lui Vic...mereu povesteste de un copil care a facut si a dres. De multe ori acel copil e chiar eldar nu-l deconspir.
Ally, Delia, despre talonete stiam si eu ca si SOmeleac de multicel ca nu ar fi indicate. In primul rand piciorul descult (dc se poate), apoi ciorapel, apoi pantof fara talonet...in ordinea aceasta in fct de posibilitatea momentului. recomandat de ortoped.
Ally, Roxy, Madu, Delia, ma uimiti cu abdomenele astea..iar cuscra vad ca face cel mai multe...hhmmmmm eu in schimb mananc dulceata cu unt dimineata

Fug ca am multe azi de facut, va pupez pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Citat:
citat din mesajul lui dyadyazuza

pana la urma am fost la doctor. cu bubitele tre sa il dau cu fucidinsi pt ca are ascultatie la plaman iar trecem pe ibalgin si humex. offffaaaa si sa nu il scot seara afara

Vesi ca Fucidin are cortizon si nu e indicat sa fie folosit perioada indelungata. Are dermatita atopica?
Dupa ce se estompeaza bubitele sa folosesti la baie si dupa, produse fara parfum si grase, ca sa hidrateze pielea uscata. Noi folosim Bioderma si Avene .
Sanatate puiului!

fucidin am folosit din a 2 zi dupa nastere ca avea eritem alergic.acum are 4 bubite pe fata. iar la baita folosim mustela si pana acum nu am avut probleme. speram sa treaca repede. oricum l-am dat astanoapte dar s-a sters repede. il dau azi la primu somn si sa am grija sa il pazesc sa nu se mai stearga. multumescpt sfaturi

mamica fericita cu de zambaret Cristian Andrei21.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

la multi ani simona pt vlad..sa fie in continuare la fel de cumintel si fara crize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata si de la noi!

roxy, multumim pt cafea Raman la zero abdomene pt ziua de ieri, dar 300 de gr in minus

yasmi, Iasmina e desteapta foc. Imi place tare, tare mult de ea

happi, felicitari pt evolutia Mariei. Hai ca acusi vine week-ebd-ul.

strumph, chiar ..ce-i cu tine de nu apari?

scrish, hai ca te strig si eu la apel. Yasmi cred ca a ragusit cate ori a strigat

delia, eu nu am mai vazut sandalute de vanzare la vremea asta..

Mergi la inceput