Prietene la bine si la greu - 143
Raspunsuri - Pagina 13
Lumi_Richard spune:
La multi ani, Dragos!!!
Alinush,sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos! Poate mai intri si tu sa ne mai spui de voi!
Licu,tare frumos ai povestit de minunile tale! Ma bucur ca sunteti fericiti,va doresc sa fiti mereu asa!
laurairina13 spune:
Sper ca nu am fost prea offtopic, deh...suntem putine care mai stam pe acasa acum, majoritatea lucreaza sau se pregatesc sa inceapa munca.
Dana, ar mai fi inca multe de povestit.
Mai greu e inca seara la baita, pe Amalia fiind frig nu o mai spalam chiar in fiecare seara pe tot corpul, ci doar asa pe maini , picioare, fata, fund. Ea e ultima spalata, sau prima daca cumva Dragos doarme la ora aia.
Pe Dragos il spalam in fiecare seara.. vrem sa ii respectam rutina, sa se obisnuiasca cu un ritual de seara inainte de adormit. Aici e mai greu pt ca Amalia ne sta printre picioare, ne impiedicam de ea la tot pasul, foieste usile, si se face frig, mereu facem militarie cu ea cat il spalam pe Dragos. Ba ii umbla la hainutele pregatite pt imbracat dupa baita, ba cere sa fie si ea masata cu ulei, ba ia pampersul murdar si cauta prin el, ba umbla la sticluta cu ulei/la creme..ce sa mai..e distractie.. Asta daca nu cumva e obosita prea tare si nervoasa si o apuca plansul. Atunci plange incontinuu de ne termina nervos pe amandoi, asta cat alergam sa spalam/masam/imbracam/alaptez pe bb mic.
La pranz daca cumva Dragos doarme, sau e linistit il las in alta camera, si pe ea o adorm la ea in camera. Daca Dragos plange, il iau si il mufez la san iar pe ea o legan pe picioare pana adoarme. E cam greu, dar asa ii am pe amandoi cu mine si controlez situatia.
Deocamdata Dragos inca nu e deranjat prea tare de galagia si zgomotele pe care le face Amalia cat el doarme, uneori e linistit si doarme fara sa stim ca mai avem un bebe mic in casa.
Sunt si zile cand e ft agitat, atunci impartim sarcinile, eu un copil, tati un copil. Am mare noroc ca aproape in fiecare zi dupa ora 13 e si tati acasa, deci ma ajuta.
Diminetile Ami e la bunici, e distrata si rasditrata si alintata acolo, eu am parte de putina liniste, mai strang prin casa, ma ocup de Dragos, mai fac o mancare, si asa trec zilele.
Dar...si cand ma gandesc ca peste mai putin de doi ani tre sa imi gasesc un job si sa o iau de la capat ma ia cu frisoane.. Cateodata si acum imi vine sa plec.... si sa ma tot duc sa lucrez si eu undeva ca sunt satula de scutece, mancaruri si casa.. Asta e..viata de mamica.
Lumi, stii tu...eu inca cu invidia +++++ pe animalutele voastre si ca stati la casa, si mai ales ca ai zis ca aveti si security deci nu stai cu grija hotilor sau ca stai singura cu fetita pe dealuri
gabitza35 spune:
neata... dus mucosii la gradi...au plans si s-au agatat de picioarele mele .... tare rau imi pare de mititei
vara asta :)
dymomo77 spune:
Dragos
Laura mare rabdare trebuie sa ai... si tu si celelalte fete cu doi puiuti mici. Eu recunosc ca nu as rezista cu doi(ce e drept nici prea mult ajutor nu am).
Noi azi am fost in vizita la fundatia unde urmeaza sa faca Danut terapie. Nici eu nici sotul nu prea am fost incantati de curatenie(in primul rand). Danut insa s-a simtit ff bine si a plecat cu urlete de acolo. Nasol e ca au program numai dimineata(noi vom merge de la 10.30 la 12.30 zilnic) si ca e suficient de departe de noi si trebuie sa strabatem jumatate de oras. Important e sa se vada un progres in dezvoltarea lui desi eu observ un usor progres.
floricik spune:
Salutare.
Am ramas in urma cu felicitarile pt sarbatoriti...stiti cum sunt eu in week-end
LA MULTI ANI RARES DE MAMI KRELIA!!
LA MULTI ANI DRAGOS & EMIL!!
LA MULTI ANI LILA SCUMPA!! Mami cand rezolvi cu netul te asteptam cu cinsteala...
LA MULTI ANI TUDOR!
Si nu in ultimul rand LA MULTI ANI MAMI DE VLAD!!
LA MULTI ANI DRAGOS!
Eu sunt la munci, noroc cu cafeaua ca altfel eram cheauna trezita de dimineata plus drumul. Mi-am incarcat bateriile, cu toate ca nu ma tin pana vineri...Ema e din ce in ce mai scumpa, vorbeste din ce in ce mai mult(vorbeste non-stop), imi spune(pe limba ei) ca ma iubeste .
Apropo de cadouri pt mos Nicolae, mos Craciun(intre astea 2 mai e si ziua ei) eu m-am gandit la papusa www.nicoro.ro/papusi-si-accesorii-717/5651-papusa-functionala-ioana.html" target="_blank">asta. Verisoara ei, Maria, e mai scumpa ca cica spune mai multe. Pe langa asta ma tot gandesc la un lego, dar lego din ala simplu pt ca ea face numai niste turnuri inaaalte... Imi face cu ochiul si bucataria Amaliei...ma mai gandesc ce aleg...
Am dat comanda pe site la Teora(au 20% reducere, si transportul gratuit daca e comanda mai mare de 25 lei) de 2 carticele cu animale, cu magneti. Ii plac mult animalele si sigur o sa-i placa cadoul asta.
Licu, Diana, multumim pt votul de la concurs. Acum am vazut, nici nu stiam exact cand incepe votarea.
Ionela, sunt superbi puii tai.
Licu, tare frumos ai povestit. domnisoara frumoasa si mocofanul pufos.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Am ratat cativa sarbatoriti...asa ca le spun acum
La multi ani Many!!!
La multi ani Tudor!!!
La multi ani Radu Stefan!!!
La multi ani Rares-Mihai!!!
La multi ani Dragos Mihai & Emil Gabriel!!!
La multi ani Maria!!!
La multi ani Tudor Radu!!!
La multi ani Dragos Andrei!!!
Noi am avut musafiri de la distanta, si ne-am plimbat oleaq pana la munte...eu sunt inca obosita dar Andra vad ca si-a revenit!
Am vazut poze lacrimogene de la Ionela...si citit povesti lacrimogene de la Licurici...mai tre sa vad poze de la party lui Santiago...dar cred ca am scapat link-ul...(pe blog inca n-am cautat)
Va pupik pe toate si fug la treaba ca maine e sarbatoare si presimt musafiri...iar eu n-am reusit sa imi revin de dupa weekend.
Mami fericita de strumfita si 22+ cu Motzata
monis5 spune:
hello
daca va mai paste pe careva butoiul, atentie amatoarelor, luati de va uitati inainte www.youtube.com/watch?v=H8ZuKF3dxCY&feature=player_embedded#!" target="_blank">aici
Dragos
Flori pune link la pozele din concurs pls
Dymo sper sa-ti prinda bine iesitul din casa, chiar daca e putin departe, dar macar alea 2 ore nu te bate nimeni la cap
Gabitza Iulian si acum se stramba putin cand plec, mai ales daca nu e educatoarea lui cand il las
Licu foarte fain ai povestit, ma bucur ca va merge bine si ca ai ajutor de la tati si de la socri. Sa-ti pui semn la paginile astea si sa le citesti de cate ori esti necajita
Lumi spor cu inventarierea gradinitelor. La cum povestesti de Alexa cred ca o sa-i placa tare la gradinita . Cat platesti pe luna la firma de interventie? Aici am auzit de 100 de lei si mi se pare cam mult (pe de alta parte daca ai sistem de protectie care te anunta ca cineva tocmai ti-a spart casa si tu esti la munca, ce faci? fugi cu toporul acasa?...)
Ancutza tu sa fii sanatoasa . Mai, si eu la 10.30 seara dorm de rup patul , eu cu insomniile mele cu tot. Apuse sunt!
Ionela vazusem ieri pozele de pe telefon dar abia azi am vazut filmul. SUNT FARA VORBE!
Dankutza&Strumfy am pus poze pe blog si aici cateva in plus.
nu ma uitati si pe mine cu link la pozele lui Shtephy, da?
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
LiviaG spune:
Servus!
Licurici, imi permit sa iti zic asa chiar aca scriu relativ de putin timp, insa va citesc de mult si sunt tentata sa ma adresez asa tie, sper sa nu te superi, iti multumesc mult pentru mesajele frumoase si incurajatoare, sper sa ajung si eu sa ma linistesc. Azi a venit cineva la noi in vizita si l-a intrebat pe Janisz daca o iubeste pe Meli, iar el a raspuns afirmativ, insa apoi l-a mai intrebat si daca o da pe Meli sa o duca si a raspuns hotarat DA! Cred ca este un pic gelos, insa ma incurajez singura ca o sa ii treaca!azi am scos fetita mai mult timp la plimbare -adica am stat vreo doua ore in parc si ne`a prins bine la toti trei, acum pitica doarme si Janisz ii pune muzica la pianul electronic!