Prietene la bine si la greu - 143
Raspunsuri - Pagina 12
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria poze: https://picasaweb.google.com/108578660653110075445/BebeTudorPrimeleZile?authkey=Gv1sRgCMaSjPvZ-brpqgE Mami fericita de http://lb2f.lilypie.com/i1i3p2.png" target="_blank">Mihnea si de Tudor http://mihneapuimic.blogspot.com/" target="_blank">blogul meu cu amintiri |
Efectiv mi-au dat lacrimile de emotie si bucurie sa vad ce frumos este bebic Tudor si ce frumos il leagana Mihnea. Nu mai zic de "luatul mesei impreuna".
dankutza spune:
Monis nu stiu cum, dar se pare ca am ratat linkul cu pozele de la petrecerea lui Santiago. Le mai pui o data si pt ametiti ca mine? Mersi
Lumi_Richard spune:
La multi ani, Many![/red]
Multa sanatate si impliniri pe toate planurile!
[red]La multi ani,Maria!
La multi ani,Dragos!
La multi ani, Emil!
La multi ani,Tudor!
Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce e mai frumos pe lume!
Ionela,felicitari pt dolofan! Sunt superbi baietii,si tu arati super bine! Am admirat si eu pozicile si filmuletul....ooffff,parca as vrea si eu unul
Monica,felicitari pt catelusa,cred ca e mereu distractie la voi! Ce frumos,catelusele noastre au acelasi nume
Iesencele, ce spuneti de o plimbare la Bucium pe miercuri? Noi va asteptam cu mare drag!
Licu super faina bucataria!!! Si cortul....si eu tot ma gandeam sa-i cumpar,dar nu am mai reusit....poate ma mobilizez zilele astea.
Lili,tu pe campuri,eu pe dealuri...Chiar,te-ai obisnuit acolo? Iti mai este teama noaptea?
Chiar daca vecinii mi-au spus ca zona este foarte "safe", noi ne-am instalat sisteme de alarma si am facut contract cu o firma de protectie.
Suntem,in continuare,fara internet si cablu TV,asteptam RDS-ul.... Si il asteptam si pe daddy,care va sosi duminica noaptea
Si am inceput sa discutam de gradi....s-ar putea sa incep sa lucrez,si chiar daca as face-o de acasa,nu as putea cu Alexa pe aici(chiar daca incui usa la birou,sta si striga la usa)...si mai privesc gradi ca pe un lucru pozitiv pt ca este foarte izolata de cand ne-am mutat,nu mai are cu cine sa se
joace...
Decizii,decizii....il astept pe Richard ca sa luam o hotarare.
adisirazvan spune:
Buna fetelor!
Daca va face placere sa ne votati din nou (multumim ca de fiecare data ati facut-o, in anii trecuti), am pus link la semnatura
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=1" target="_blank">Un vot aici: ads1 si ads2. Multumim!
laurairina13 spune:
La multi ani Dragos Andrei!!
Ionela, mi-au dat lacrimile!! Eu am scapat de furia hormonilor de dupa nastere, asa eram si eu ca si tine si ca Livia, la inceput simti o mare neputinta ca nu mai poti fi mama doar pt primul copil, sa il alinti numai pe el, sa simta ca e doar el si tu! Dar incet incet vin toate firesc, va obisnuiti in noua familie si sa vezi ca o sa fie si mai firesc sa ii tii pe amandoi la sanul tau si sa te bucuri de amandoi in egala masura.
many_bani spune:
Dragos Andrei
Alinus te mai asteptam sa ne mai spui cate ceva despre voi.
Sa-ti traiasca baiatul mami
laurairina13 spune:
Ca veni vorba de foto, Livia ai pus cumva pozici cu voi si eu nu am fost pe faza??
Si as mai vrea eu pozici cu printesa Smaranditzei, asta daca nu se poate cu tot familionul ei
Gata, vazut si pozici cu pitici la party de Santiago, atmosfera frumoasa, invitati selecti
Ma simt ca am ramas datoare cu ceva povestiri din urma, mai ales pt fetili care tot asteapta zilele astea/cele ce vin sa tina un bebe molcut si parfumat in brate.
Cum a fost la noi in primele zile.
Nu stiu daca va amintiti, dar am avut si eu nitzel un soc, si Amalia cred si mai mare cat am stat in spital dupa nastere, moment in care a avut ocazia (nedorita de mine, dar daca ta'su a gasit de cuviinta..)sa ma vada lesinata si intepata de zeci de ace, cu perfuzii imediat la ATI dupa nastere. Cred ca ceva s-a zdruncinat in imaginea ei despre mami a ei, si despre zilele in care am stat despartite una de alta. Si despre noptile pe care le-a dormit cu tati in loc de mami, cea plecata..la spital.
Cert e..ca nu a vrut deloc sa vina la mine in brate cat m-a vazut in spital, nu a vrut sa vorbeasca cu mine, era ca si cum as fi fost o straina. Pana si cu strainii era mai sociabila decat cu mine. Eu,..in harmalaia de hormoni dezlantuiti de atunci, nu stiam nici cum sa reactionez.. Am bocit de numai, ma rascolea rau sa o vad ca nici nu se uita la mine cand vorbesc cu ea, si se ascundea in gatul lui tat'su.
In ziua cand am venit acasa ardeam de nerabdare sa o vad. Ea era la bunici cand am ajuns cu bb mic, am facut ordine, am alaptat si m-am pus pe asteptat, sa se trezeasca ea acolo ca sa o aducem acasa. Numai bine cand a venit ea, bb mic dormea in dormitor, asa ca am asteptat-o in sufragerie, ea s-a comportat exact ca si cum nici nu as fi lipsit de acasa atatea zile. Ne-am jucat, ne-am alintat, si cand a inceput sa scanceasca Dragos am dus-o in camera lui, i l-am aratat, i-am explicat ce si cum. Initial parea ca e o jucarie pt ea, nu i-a acordat prea multa atentie..A stat cateva minute pe langa el si pe urma si-a vazut de ale ei.
La primul alaptat de fata cu ea m-am temut tare mult ca o sa devina geloasa, ca o sa planga, ca o sa traga de mine sa ma joc cu ea si sa il las pe Dragos. Nu a fost asa deloc, ea si-a continuat joaca, a venit pe langa noi, s-a mai jucat cu taicasu, si ...cam asa a fost acomodarea noastra.
Acum alaptez cu Dragos in pat, ea topaie si sare de numai pe langa noi, eventual mai vine cateodata si se baga in sufletul lui, si il dragaleste. Si atat. Nu e geloasa deloc, niciodata nu a tras de el cand era la mine in brate sau la taicasu sa il dea jos sa se urce ea.
E adevarat ca de foarte multe ori cand alaptez o apuca jalea sa ceara ceva ce nu poate face singura si imi cere ajutorul. Si se pune pe plans cand vede ca nu o bag in seama, degeaba ii explic ca il alaptez pe bebe si pe urma o ajut sa faca ce vrea...ea plange pana il las si ma duc la ea. Sau..daca e taicasu in zona o ia el si o ajuta, o baga in seama.
Cand vine la pranz de la bunici intreaba mereu :Bebe? Se duce, il cauta, il dragaleste, ne imita pe noi cum il dragalim si e asa de amuzanta
Cred ca ea a trecut mai usor peste acomodarea cu fratiorul si pt ca avea doar 1 an si zece luni, deci inca micuta, dar si faptul ca in ultimele luni de sarcina nu am putut sa ma mai ocup asa bine de ea si multe din sarcinile de peste zi cu ea cum ar fi micul dejun, imbracatul, schimbatul pampersului, iesitul la plimbare, adormitul seara le-am delegat lui tati.
Acum ei au momentele lor de harjoneala, sotii si alte prostioare independente de mine. E fata lui tati
E drept ca nici timp sa ma ocup de ea ca inainte nu am.. dar ea se pare ca a inteles mai bine decat noi cum stau treburile.
Acum a inceput si Dragos sa gangureasca, sa rada cand ii vorbim, intoarce capul dupa ea cand o aude, deja nu mai avem rabdare sa ii vedem pe amandoi cum se joaca si rad impreuna.
Nu simt ca i-as fi furat nimic din copilaria, atentia pt ea cu venirea lui Dragos ci... i-am adus mai mult, i-am adus un fratior. Un fratior cu care o sa imparta jucariile sau o sa certe de la ele, un fratior care o sa ii ia apararea mai tarziu, cu care o sa mearga la plaja/discoteci si alte intalniri cand noi o sa stim ca e cu el si ii poarta putin de grija
Nu as schimba nimic pe lume si sa fie doar ea acum. Suntem familia pe care ne-am dorit-o.
toate astea le-am scris cu o mana, in cealalta doarme un mocofan mic si pufos, si zambeste. Nu imi pot dori nimic in plus de la viata. Poate doar multa sanatate sa ii putem creste si sa le fim alaturi mult timp de acum incolo.
dana n. spune:
Licuriciule, ce frumos ai povestit sa dea Dumnezeu sa ramaneti mereu asa fericiti si linistiti. Hai ca imi dai curaj...
Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 37+ cu