Brum.N-D(93)- Hai Lia! Bv carola, firicel, dana!!!
Raspunsuri - Pagina 3
brindusa76 spune:
Pai azi am facut 32 saptamani - Doamne Fereste sa m-apuce nascarea maine!
Da' poate dupa Baby Expo din iarna, care e la inceputul lui dec...:)
Deci nu vrea nimeni nimic de la BB.
OK.
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 [brandusa - incearca, de ce nu. mergi si tu mai incet si daca vezi ca se ingroasa gluma te opresti si te asezi undeva.eu am fost la baby expo pe 24 si pe 25 am nascut mama de mic +s35+ AMR 4sapt. |
32+
tia_Mia spune:
HAI DANA nastere usoara
aris pupam pe cel mic sa scape repede de raceala
Andreea 34+ Maya Maria
MINUNEA MEA
aris26 spune:
nu nuuuu eu la baby expo aveam 39 de sapt si 6 zile
ti-am spus in sensul ca efectiv stateam sa nasc si eu umblam prin romexpo tu la 32 sigur ca poti merge, dupa ai cu bebe nu o sa mai fie asa usor sa iesi la evenimente de genul asta
Citat: | ||
citat din mesajul lui brindusa76 Pai azi am facut 32 saptamani - Doamne Fereste sa m-apuce nascarea maine! Da' poate dupa Baby Expo din iarna, care e la inceputul lui dec...:) Deci nu vrea nimeni nimic de la BB. OK.
32+ |
mama de mic +s35+ AMR 4sapt.
dianalaura spune:
Hai Dana!!!!
diana33+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR 40 zile
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
dana n. spune:
Bea, oau...deja 4 kg...si ziceau de al meu ca este mare la aproape 3 kg, asta saptamana trecuta. Astazi merg si eu iar la control...chiar sunt curioasa cat a mai crescut.
Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 36+ cu
mihaela-p spune:
buna dimineata
am vorbit cu doctorita si nu se stie cand si daca se rezolva cu sterilizarea.
mi-a recomandat-o pe dr Roxana Mamoni de la spitalul Malaxa.
nu am auzit de spitalul acesta, se pare ca e mai nou si maternitatea s-a deschis in octombrie.
la maternitate se pare ca personalul medical e cel venit de la Caritas, care s-a inchis.
asa ca maine ma duc sa o cunosc, sunt cam in soc ca eu pot sa nasc any moment si acum imi cunosc doctorita....sper sa fie ok
maine ma duc cu bagaj la mine, daca e aproape nasterea poate raman la spital, daca nu, ma intorc acas
sa aveti o zi frumoasa!
cristi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela-p buna dimineata am vorbit cu doctorita si nu se stie cand si daca se rezolva cu sterilizarea. mi-a recomandat-o pe dr Roxana Mamoni de la spitalul Malaxa. nu am auzit de spitalul acesta, se pare ca e mai nou si maternitatea s-a deschis in octombrie. la maternitate se pare ca personalul medical e cel venit de la Caritas, care s-a inchis. asa ca maine ma duc sa o cunosc, sunt cam in soc ca eu pot sa nasc any moment si acum imi cunosc doctorita....sper sa fie ok maine ma duc cu bagaj la mine, daca e aproape nasterea poate raman la spital, daca nu, ma intorc acas sa aveti o zi frumoasa! |
Asteptam vesti de la tine. Dr. ta a vorbit deja cu cea de la Malaxa?
Carola e internata acolo. Poate o vizitezi maine
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (35 saptamani)