Brum.N-D(93)- Hai Lia! Bv carola, firicel, dana!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

ALINUK - Decaseptul a luat cele mai multe voturi si-l declar castigatoooooor !
Deci cu ce gasesti la BB mai bine stai cuminte acasa...parerea mea

LUNY - ai mei mi-au scos amigdalele pe la 4 ani si bine mi-au facut, pt ca eram cu gatul "in pioneze" non-stop si intr-o zi am facut pneumonie. Asa ca recomandarea a fost - EJECT amigdale... Acum in schimb, trebuie sa ma feresc de raceli la gat, ca vorba ta, se duc microbii glontz la plamani.
Ne vedem la BE din dec! Doamne Ajuta sa ne "tinem bine" pana atunci si dupa...
Eu am programare luni la ecograf... Sper ca al meu col sa aiba macar 2.5 cm (ca pe la 24 saptamani avea 2.9) si, mai important, sa fie inchis bine. Si nu mai vorbesc de restul - sa fie OK totul. Uffff... Emotii...

OOKA - doamne fereste, cum sa ma supar?! Normal ca citesti pe diagonala. Eu citesc pe-ndelete si tot nu retin cine ce si cum ...

ARIS - bine ca mi-ai spus de dimensiunile landoului, ca nu-mi trecea prin cap sa vad ce lungime are! O sa-l masor!
Pe de alta parte, as putea scoate bebelina iarna (adica in primele 3 luni) in wrap, nu?
Tu parca spuneai ca in primele luni, in loc sa stea in landou trebuia sa tii copilu' in brate si sa impingi carutul, nu?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_kelly spune:

neatza, fetele!
brindusa, decasept si septogal sunt 98% la fel, si la fel de bune! eu nu m-am putut decide care merge mai bine, si asa ca am cumparat in functie de cum am gasit
everything, te inteleg la partea scrisa invers, asa eram si eu inainte sa vina Serban. cred ca toate am trecut sau trecem prin asta la un moment dat. eu acum sunt f nervoasa. mi-e groaza ca vine al doilea copil, ma enerveaza Serban ca nu mananca ce si cat trebuie, nu stiu, ma enerveaza orice
ooka, sa ma scrii cum e cu fetele singura, ca tare bine imi face! eu am bona care o sa stea cam pana la ora 15-16, si dupa aia voi fi singura pana la 19 cand vine sotul. plus ca mi-e groaza noaptea, daca o sa se trezeasca si Serban sa vrea si el lapte in timp ce eu alaptez?

Mami de Serban(28.09.2009) si 34+ cu Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ooka - da, bine, e adevarat ca la stokke nimic nu e prost gandit. al meu copil a fost f activ si nu stiu de ce nu ma astept la altul cuminte de data asta in plus la cat o sa se catzere asta mare pe carucior ca sa il verifice pe frati-su imi e cam frica cu landoul. eu stokke-ul l-am luat cand avea 4 luni, pana atunci am avut un chicco trio si pe partea de landou l-am folosit pe asta. la 4 luni nici nu se mai punea problema la noi sa il pun in landou(se ridica deja in picioare daca se prindea cu mainile de ceva).

brandusa - cred ca conteaza mult stilul tau de viata, ce vrei sa faci in primele luni, cum o sa te simti, cum o sa fie vremea. eu una nu am parcuri in apropiere, trebuie sa ma urc in masina si sa ma duc in herastrau. dat fiind ca urmeaza sa nasc undeva la sf lui nov, vreo 2 sapt nu o sa iesim decat prin curte un pic si poate pana la sora-mea, la mama. apoi vine craciunul si revelionul deci cel mult iesim prim mall-uri sau magazine si atunci clar prefer wrapul ca sa nu fie prea expus la orice stranut. in ian, si feb nu prea ma vad prin parcuri pt ca eu sunt friguroasa de felul meu si nu ma omor dupa plimbari pe ger, deci probabil tot ceva vizite si iesiri in magazine inchise unde iar nu ma vad impingand si carucior si alergand dupa cel mare. in martie deja o sa fie marisor si merge f bine in varianta sport pe spate

mama de mic +s35+ AMR 4sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

corina - si eu imi fac o groaza de griji in perspectiva. bona nu am, dar cel mare merge la gradi(asta daca nu o sa fie racit mai mereu sau sa imi faca ceva crize de gelozie). mama nu poate sa vina pt ca se duce la sora-mea. sotul datorita afacerii este mai tot timpul si niciodata
nu pot decat sa ma pregatesc psihic de cel putin 6 luni de oboseala crunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Noi am montat aseara caruselul si jucariile de patut,pregatit sterilizatorul,pompa,cam toate sunt la locul lor.Ce emotii si griji ne-au luat pe toti.Vlad umbla curios dupa noi dar parca si putin ingrijorat.
AMR 10 zile

Mergi la inceput

Merci pt. "tabloul complet" Aris
Pot spune ca ma cam incadrez si eu in filmul tau (mai putin partea cu bb2) - si eu sunt friguroasa si nu prea ma omor dupa plimbari prin parc la 10 grade.

Da' o sa-mi confectionez si eu un wrap - asta clar!

Citat:
citat din mesajul lui aris26

ooka - da, bine, e adevarat ca la stokke nimic nu e prost gandit. al meu copil a fost f activ si nu stiu de ce nu ma astept la altul cuminte de data asta in plus la cat o sa se catzere asta mare pe carucior ca sa il verifice pe frati-su imi e cam frica cu landoul. eu stokke-ul l-am luat cand avea 4 luni, pana atunci am avut un chicco trio si pe partea de landou l-am folosit pe asta. la 4 luni nici nu se mai punea problema la noi sa il pun in landou(se ridica deja in picioare daca se prindea cu mainile de ceva).

brandusa - cred ca conteaza mult stilul tau de viata, ce vrei sa faci in primele luni, cum o sa te simti, cum o sa fie vremea. eu una nu am parcuri in apropiere, trebuie sa ma urc in masina si sa ma duc in herastrau. dat fiind ca urmeaza sa nasc undeva la sf lui nov, vreo 2 sapt nu o sa iesim decat prin curte un pic si poate pana la sora-mea, la mama. apoi vine craciunul si revelionul deci cel mult iesim prim mall-uri sau magazine si atunci clar prefer wrapul ca sa nu fie prea expus la orice stranut. in ian, si feb nu prea ma vad prin parcuri pt ca eu sunt friguroasa de felul meu si nu ma omor dupa plimbari pe ger, deci probabil tot ceva vizite si iesiri in magazine inchise unde iar nu ma vad impingand si carucior si alergand dupa cel mare. in martie deja o sa fie marisor si merge f bine in varianta sport pe spate

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Brandusa, Ooka mersi de raspunsurile de la expozitie. Cred ca o sa ajung miine ca imi e groaza de traficul de vineri, asa ca o sa ma duc miine la punct ochit, punct lovit la cel de la vivian pharm si cei de la medco strict pentru iese de schimb si mai trec pe la cei de la 9luni sa vad daca mi-a venit husa de schimb.

Brandusa vad ca fetele in mare tiau dat raspunsuri la alegere in ceea ce priveste landoul si cel mai bine a punctat ARIS ca totu; depinde de stilul de viata. Eu spre deosebire de ea de exemplu intentionez sa il scot in fiecare zi afara pina la gradinita lui fi-miu si inapoi (cam 20 minute cu totul), dar eu prefer landoul la orice alta modalitate de a transporta copilul. Ce te sfatuiesc eu in schimb este sa te gandesti bine la culoare, pentru ca este o culoare destul de pretentioasa beige-ul si se murdareste foarte usor. In pofiada faptului ca acea husa se da jos cu usurinta si se baga la masina si se spala, din proprie experienta nu cred ca o sa o faci. O sa o murdareasca copilul cu un biscuite, un mar o bala, o atentie...si in plus o sa se puna pe nuanta aia deschisa si tot praful mirific din Bucurestiul nostru curat. In ceea ce priveste scaunul pe care l-ai ochit eu am varianta de la 9 kg-18 kg cu isofix pe care l-am folosit de la 9 luni ( si inca il folosesc), singura diferenta intre ele fiind ca cel pe care l-ai vazut tu are suportul acela pentru cap si trunchi pentru nou nascut, nu are isofix, si cel mai important se poate monta si cu fata si cu spatele la sensul de mers.

OOKA te rog pune si tu mai degraba un filmulet cu Zoe la baie ca eu ma uit de ceva vreme la cadita aia si tot nu sunt convinsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

Azi e liniste vad. Nu mai naste nimeni? Lia?

Proaspetele mamici au ajuns pe-acasa?

Eu fac fasole cu carnati . Si muraturi .

Ploua, e urat, nu prea am chef de altele ...

Doamne-Doamne, ai grija de noi 38s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

Felicitari Firicel, Carola, Dana!!! bine ati venit pe lume Firicel-junior, Patrick si Diana! Sa aveti o viata minunata!

si felicitari fetelor cu vesti bune de la echo, sunteti mai multe, nu va mai insir!!

la mine o sa vedeti 40+ sau poate chiar 41+ la semnatura. Am fost ieri la dr si am col inchis, fata e sus, lichid amniotic berechet, la testul non-stres am luat 10/10, ceea ce tradus, inseamna ca bebele se simte f bine in burtica si ca nu da semne sa iasa prea curand. hehe, stie ea ce stie... e insa putin mai mica cu cateva zile, are 3200gr la aproape 39 sapt implinite. ma rog nici prea mare sa nu fie, ca sa nu o chinuie pe ma-sa rau de tot la iesire

aa si din fericire dr meu nu se grabeste sa intervina daca sarim de 40 sapt si deci asteptam cuminti...

38+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Pai incep sa-mi fac deja o idee cam la ce si cand mi-ar folosi landoul asta.
Si apropo de culoare. Aici deja ma lupt cu sotul, care vrea - ce altceva - bleumarin! Bine, e vorba de un bleumarin ff inchis - aproape negru. Nu ma deranjeaza asocierea fetita-bleumarin, zau! Dar tocmai faptul ca beige-ul mi se pare mie mai anti-jeg decat bleumarin-ul inchis. In plus, ma gandeam ca la vara se va incinge ca naiba o culoare inchisa.... Bine, exista si kit-ul de vara... Habar n-am ce-o sa fac pana la urma.
La fel si cu scaunul de masina... L-as vrea pe za best, dar si la un raport fair calitate-pret...
Sun indecisa rau.

Cred ca aman cumparatul pentru baby expo din dec si ma mai documentez pana atunci.

Citat:
citat din mesajul lui pica1
Brandusa vad ca fetele in mare tiau dat raspunsuri la alegere in ceea ce priveste landoul si cel mai bine a punctat ARIS ca totu; depinde de stilul de viata. Eu spre deosebire de ea de exemplu intentionez sa il scot in fiecare zi afara pina la gradinita lui fi-miu si inapoi (cam 20 minute cu totul), dar eu prefer landoul la orice alta modalitate de a transporta copilul. Ce te sfatuiesc eu in schimb este sa te gandesti bine la culoare, pentru ca este o culoare destul de pretentioasa beige-ul si se murdareste foarte usor. In pofiada faptului ca acea husa se da jos cu usurinta si se baga la masina si se spala, din proprie experienta nu cred ca o sa o faci. O sa o murdareasca copilul cu un biscuite, un mar o bala, o atentie...si in plus o sa se puna pe nuanta aia deschisa si tot praful mirific din Bucurestiul nostru curat. In ceea ce priveste scaunul pe care l-ai ochit eu am varianta de la 9 kg-18 kg cu isofix pe care l-am folosit de la 9 luni ( si inca il folosesc), singura diferenta intre ele fiind ca cel pe care l-ai vazut tu are suportul acela pentru cap si trunchi pentru nou nascut, nu are isofix, si cel mai important se poate monta si cu fata si cu spatele la sensul de mers.

my baby 34+

32+

Mergi la inceput