Brum.N-D(93)- Hai Lia! Bv carola, firicel, dana!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooka

Brandusa, din ce cetesc eu in diagonala parca tu esti cu bebele urias de 4kg, nu? bon, presupun ca da, atunci eu as lua scaunul de masina dupa ce stiu sigur cite kg are, ca s'ar putea sa fie ok, un scaun mai mare, o scoica nu s'ar mai potrivi de pe la 4-6 luni si atunci chiar nu merita investitia. Landou, acu', stokke nu are un landou urias, adica ma uit la caruta asta a me si e uriasa, mai mare ca stokke cu vreo 10 cm daca nu 15cm. Iar s'ar putea sa fie aiurea sa nu incapa din cauza ca bebe e mare, insa despre landou, eu zic ca e necesar, sofica a stat in landou pana la 5 luni si jumatate (ea incapea in stokke ), in ideea ca e bine pentru coloana, plus ca nu era asa agitata sa vrea sa vada afara sau stiu io ce, statea si gata. Era si iarna, nu avea incotro.

Daca nu au bej, nu poti lua un set de huse? Zic si eu ca nu ma pricep.

Cristi, ieri am folosit'o si a fost incintata. De fapt amandoua am fost, pentru ca fiind spatiul mic nu pica intr'o parte sau alta, iti ajung doua maini, iar ea dormea dupa cum am spus. Daca vrei diseara fac poze. Eu n'o luam ca sunt zgarcioaba, dar a vrut tasu, am spus sa ii facem si lui o dambla.

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

da vreau poze sa vad cum te descurci singura. ca la mine vor fi destule seri cand voi fi singura acasa.
bine, cu ocazia asta mai vedem si fetele

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (35 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

Luny - merci de sfat. S-a notat. Amigdalita nu mai am cum sa fac deoarece nu mai posed amigdale ... Speeeeer sa n-ajung acolo, d'aia trebuie sa incep rapid sa ma doftoricesc.

Pai poate ne vedem la BE din dec :)

OOKA - esti dragutza! Doamne fereste sa am bebe de 4kg la 32 saptamani (vezi semnatura)!!! ...
Abia luni ma duc la aco de trim III , unde sper din tot sufletul (pe langa altele - fluxuri , placenta, lichid OK) fetita sa aiba macar greutatea medie a perioadei. La fiecare eco iesea la limita inferioara...

Ma rog, n-are importanta...
E buna ideea sa astept sa vad cat va fi ea de mare. Ca nu arde sa iau acum, la 32 saptamani scaun de masina, nu? Pot astepta si BE din dec. dadada

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ooka si eu vreau poze, dar mai buna ar fi un filmulet.. eu nu prea inteleg care-i smecheria cu tummy tub-ul asta..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

brindusa, oooo,c e bine de tine fara amigdale!! atunci ai grija la sinusuri si plamani!acum 3 saptamani, am fost la un pas de sinuzita, de la nas infundat si secretii vascoase, am scapat la limita, cu hrean.. poate ne vedem la BE

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

brandusa pentru gat este fooooarte bun decaseptul.# pastile la mine au facut minuni!
mercic pt pontul cu expozitia..acu sincer nu cred ca mai aveam putere...au inceput si la mine contractiile si prefer sa stau pe langa casa.

Citat:
citat din mesajul lui brindusa76

Eu am fost. neata!
erau vreo 2-4 standuri cu jucarii.
Locuri de parcare (daca la asta te referi) sunt la discretie.
Du-te linistita. Nici mare forfota nu e(ra). Doar ca trebuie sa-ti iei punga cu tine ... ca astia cam duc lipsa de pungi.

Spor la cumparaturi!

Citat:
citat din mesajul lui pica1

Buna dimineata. O cafea neagra vreau si eu, dar din aia buna si tare.
Cine a zis ieri ca merge la baby boom? Eu as vrea sa ajung astazi stric sa iau citeva cadpuri pentru copii (mai am 8 cadouri de luat) si sa vad de niste piese de schimb pentru pompa de san si pentru nebulizator. Intrebarea era: cit de mare e spatiul ala , ca eu am resurse limitate de mers pe jos?

my baby 34+

32+

36+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

ooka, beatrice e cu bebele de 4 kg! Dar na, tot cu litera b incepe, asa ca daca ai citit in diagonala, e de inteles . Merg si eu sa ma usuc pe par si plec dupa concediu. Va pup!

diana33+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR 39 zile

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Brandusa imi cer scuze, sa nu te superi pe mine. Da, eu zic ca poti astepta si pana in decembrie insa fiind fetita si in limitele rezonabile, poti lua si din timp, insa vezi ca la noi sunt mult mai scumpe ca afara, chiar targ fiind.

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza
eu tot cu capul mare, tot cu tuse toata noaptea

brandusa - ia stokke fara landou. oricum mie nu mi se pare prea grozav landoul lor. e f scurt si f putin adanc. mai mult de o luna eu nu am curaj sa tin copilul in el ca mi-e ca vine gramada. in schimb in partea sport data pe spate sta perfect la orizontala doar ca sta cu picioarele indoite in sus(nu stiu cum sa-ti explic)..o sa caut o poza cu nepoata mea cand era f mica si am pus-o in stokke direct in sport.

revin ca vrea coplul partener de joaca

mama de mic +s35+ AMR 4sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

Felicitari carola, firicel si dana! sa va bucurati de bebelaci sanatosi si cuminti!

36+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Aris depinde si de copil, de dimensiuni, de gradul de agitatie. A mea a stat pana la 5 luni jumate in landou si n'a protestat. Iar landoul lor desi micut are un mare avantaj, nu e din cartoane trase in huse de fas, e chiar foarte teapan iar protectia iarna e mai buna in landou decit in partea sport (acu' eu am avut modelul vechi si sacul nu merge la bebelus, merge la copil mai mare, cert e ca ma incomoda gaura de la picioare).

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput