Brum.N-D(93)- Hai Lia! Bv carola, firicel, dana!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Nu, eu stiu ca luna a 9-a incepe cu saptamna 37.
Ia oscilo de acum ca e homeopat si ar fi bine sa nu ajungi la febra si sa tratezi dupa.
In caz de forta majora, daca te simti extrem de rau si nu cedeaza febra, stiu ca se ia un antibiotic, dar treb sa vb.cu dr.tau.

Ai venit cu ceva cumparaturele de la targ? As vrea sa se uite dupa carut si scoica si sterilizatoare. Standuri cu hainute, paturici aveau? Ca parca as mai vrea cateva bodyute.

Emma 35 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Ah, am mai luat ieri dar nu de la targ, Tommy tub, e ok, mai putin greoaie de folosit pentru un bebe mic decit o cadita normala fara suport. Zoicai ii place, dar e un fenomen, ei daca ii e somn se culca si in cada, atata doar sa fie caldut.

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matza2 spune:

neatza!

pt gat - mai merge si homeogene

everything - unde nasti? si eu tot 4 sapt mai am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Ooka, mai pune si tu poze cu mititica ta.Cum te simti tu, te-ai refacut? V-ati adaptat?Printesa mica? E bine? Papa, are colicei?

Emma 35 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matza2 spune:

Ooka- presupun ca se micsoreaza in uscator datorita temperaturii la care isi face treaba. aerul cald plus apa care se elimina rezulta aburi rezulta intrat la apa (aburi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Wildorchid

Maine facem si noi 35 de saptamani, asa ca schimbam semnatura de astazi

Mai stiti ceva de Lia? Bebe Matei sta la caldurica?

Fetele? Carola, Dana, Fricel cum se simt?

Emma 35 saptamani
Da,e inca la caldurica Mateiu

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=233441013381432&set=o.203278583023213&type=1¬if_t=like" target="_blank">un LIKE please

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

neata fetele... iau si eu o cafea tare cu mult zahar...
iar am inceput sa dorm aiurea si nu-s odihnita deloc,dar nici nu mai pot adormi...macar bine ca doarme bebe...
pana luni mai e cineva programat la marea intalnire cu bebe?
va

DanielasiRazvan-Teodor - AMR 45zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooka

Ah, am mai luat ieri dar nu de la targ, Tommy tub, e ok, mai putin greoaie de folosit pentru un bebe mic decit o cadita normala fara suport. Zoicai ii place, dar e un fenomen, ei daca ii e somn se culca si in cada, atata doar sa fie caldut.

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

ce dulce e! stie ea ce e bine!

si eu am avut accidente cu uscatorul nu f des. depinde f mult de material. unele prosoape au o banda mai lucioasa in margine, alea s-au micsorat la aproape toate (doar banda).
Lana nu e in regula sa fie pusa la uscator. in general scrie pe eticheta (eu nu am tinut cont intotdeauna).

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (35 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Emma, multam de intrebare, ma simt bine. M'am refacut dar tot ma mai doare operatiunea dar macar nu ma mai tine. Purcelusul e bine, mai plinge, mai nu plinge, o mai irit eu cu ce mananc, in general e cuminte. De papat papa, acu' sper sa fie si cu folos. Pare ca s'a mai rotunjit, parca a mai crescut si in lungime ceva. Vedem la o luna! E o haioasa si o pufoasa, doarme pe burtica, i'a luat vreo 2 zile sa se obisnuiasca dar acum e cea mai linsitita in pozitia asta.

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

Hai ca le-am incurcat. Cand vei termina sapt. 35 vei intra in luna a 9-a.. cel putin conform site-ului asta de la Aris.

http://www.baby2see.com/pregnancylength.html

Mai, daca te duci la targ la modul punct ochit-punct lovit... ai ce cumpara la un pret mai bunicel... Standuri sunt pt. toate categoriile, dar cate 1-2-3/categorie... nu e "bogatia" de la Baby Expo.
Carucioare nu au la fel de multe ca la BE...
Inca n-am cumparat nimic (doar un higrometru).
Poate maine-poimaine, un carut si un scaun de masina.

Citat:
citat din mesajul lui Wildorchid

Nu, eu stiu ca luna a 9-a incepe cu saptamna 37.
Ia oscilo de acum ca e homeopat si ar fi bine sa nu ajungi la febra si sa tratezi dupa.
In caz de forta majora, daca te simti extrem de rau si nu cedeaza febra, stiu ca se ia un antibiotic, dar treb sa vb.cu dr.tau.

Ai venit cu ceva cumparaturele de la targ? As vrea sa se uite dupa carut si scoica si sterilizatoare. Standuri cu hainute, paturici aveau? Ca parca as mai vrea cateva bodyute.

Emma 35 saptamani

32+

Mergi la inceput