Despre curatenie, cu umor
Raspunsuri - Pagina 9
Laura25 spune:
Eu nu butoane acolo ca sa va pot ajuta, dar pot face split la subiectul asta cu ultimele pagini. e ok asa?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mianna
realizezi ce rima mergea mai bine decat cafeaua cu "curatat", da? Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
Stiu f. bine, ca aia si era, in varianta originala, i-am spus si Corinei, da' tocmai se facea split la topic si a ramas postul meu dincolo...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Lali spune:
Offfff, si eu care nu ma puteam decide pentru ce deschid subectu' asta: pentru informatiile folositoare despre cum sa-mi eficientizez munca ca gospodina perfecta ce sunt sau pentru o portie de ras.. era doi in unu, acu' e clar: hahaitoarele la zz si restul la panoul de onoare !
Ca tot suntem aici sa va spui si eu ceva: ieri am avut in vizita niste moldoveni din Chisinau care au venit sa-si depuna la Bucuresti acte pentru pasaport si mi-au povestit (foarte nedumeriti) urmatoarele: la coada pentru depunerea actelor erau multe persoane, la unul din ghisee era coada dar nimeni la ghiseu. Cunostinta mea merge si intreaba tare "nu va suparati, gospodina de la ghiseul ista unde-i ?" . Dupa cateva momente apare o tinerica super-ofuscata si incepe scandalul: "cum mi-ati spus ? cum m-ati facut ? gospodina, ha ? cum va permiteti asa ceva ? " Moldoveanul meu super-nedumerit, credea ca-i face un compliment, gospodina pentru ei e de bine ...
nu stia saracul de el ca nu-i la zz ...
CorinaDani spune:
oh, da, moldovenii de peste Prut sunt tare simpatici cu expresiile pe care le folosesc...unele dintre ele sunt de-a dreptul ingenioase, ca sa zic asa...
emanouela spune:
neata 'gospodinelor' ....eu va zic numi de bine, da???? si iaca asa un 'loc binemeritat' la zz, ntz ntz ntz
unde este anca? ultima data, aseara, era in autobuz...
eu mi-s mahmura....ma doar capul
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Letitia1 spune:
Citat: |
emanouela: neata 'gospodinelor' ....eu va zic numi de bine, da???? si iaca asa un 'loc binemeritat' la zz, ntz ntz ntz |
Vezi c-ai incurcat borcanele. "Gospodinele" sint in partea cealalta, aici sint "ingalatele, lenesele, prostele care-si balangane picioarele, nespalatele" etc. Deci Degeaba o cauti aici pe Anca. Ea e dincolo.
Laura25 spune:
Cat e ora in Canada? Poate sarmana nici nu s-a trezit sau isi bea cafeaua verificand stadiul prafului de pe mobila si voi o discutati asa, in lipsa.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
emanouela spune:
poi cum? mai si doarme??? wow...pe pernele pline de acarieni?
n-o discutam, ii ducem, eu de fapt, doar dorul....ca e haioasa tare
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Letitia1 spune:
Nah, nu mai intra aici ca nu-i de ea. N-o mai asteptati degeaba.
Tocmai ma uitai la subiectul original (care nu stiu de ce n-a fost mutat la Casa noastra dulce casa) si e un plictis T O T A L.